PLAYSTATION NETVÆRK (PSN) 36 PLN (PL)

ØJEBLIKKELIG LEVERING!
OBS! Dette er en abonnementsfornyelseskode for indehavere af POLSKE konti med tegnebogsvaluta - polske zloty!
Efter at have betalt for ordren, vil systemet automatisk (uden vores deltagelse) øjeblikkeligt sende dig en e-mail med et link til download af en licensaktiveringsnøgle for at fylde din Playstation Network wallet-saldo op for 36 PLN (polsk zloty).
Instruktioner til aktivering af nøglen:

  1. Besøg webstedet http://store.playstation.com">http://store.playstation.com
  2. Bemærk! Kontoen SKAL være i regionen - POLEN! Hvis din konto er registreret i en anden region, skal du blot oprette en ny konto hos POLEN.

  3. Log ind på din konto (eller opret en ny, hvis du ikke allerede har en)
  4. Vælg "Kontostyring"
  5. Indtast "Transaction Management", og vælg "Playstation Network Card or Promote Code"
  6. Kuponkoden skelner mellem store og små bogstaver. Indtast den, som den vises. Fjern mellemrum, hvis du ved et uheld fangede dem under kopieringen.
Bemærkning fra Sage: Husk, at for at indløse koden skal du have en polsk Playstation Network-konto med polske zloty som din valuta. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Playstation Network support for at få hjælp.

PLAYSTATION NETVÆRK (PSN) 36 PLN (PL)

PLAYSTATION NETVÆRK (PSN) 36 PLN (PL) er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at fylde din Playstation Network-pung op med 36 PLN. Med dette produkt kan du købe spil, applikationer, film og andre digitale varer fra Playstation Store.

Det er hurtigt og nemt at købe dette produkt. Efter at have afgivet din ordre, vil systemet automatisk sende dig en e-mail med et link til download af licensaktiveringsnøglen. For at aktivere nøglen skal du have en polsk konto på Playstation Network med polske zloty som valuta.

For at aktivere nøglen skal du:

  1. Gå til webstedet http://store.playstation.com">http://store.playstation.com
  2. Log ind på din konto (eller opret en ny, hvis du ikke har en endnu)
  3. Vælg "Kontostyring"
  4. Indtast "Transaction Management", og vælg "Playstation Network Card or Promote Code"
  5. Indtast en rabatkode, der skelner mellem store og små bogstaver. Indtast det, som det vises. Fjern mellemrum, hvis du ved et uheld fangede dem under kopieringen.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Playstation Network-support for at få hjælp.

PLAYSTATION NETVÆRK (PSN) 36 PLN (PL) er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at fylde din Playstation Network wallet-saldo op med 36 PLN. Dette kort er velegnet til polske kontoindehavere med tegnebogsvaluta - polske zloty. Med dette produkt kan du købe spil, apps, film og andre digitale produkter fra Playstation Store.

Det er hurtigt og nemt at købe dette produkt. Efter at have afgivet din ordre, vil systemet automatisk sende dig en e-mail med et link til download af licensaktiveringsnøglen. For at aktivere nøglen skal du have en polsk konto på Playstation Network med polske zloty som valuta.

For at aktivere nøglen skal du gå til hjemmesiden http://store.playstation.com, log ind på din konto (eller opret en ny, hvis du ikke allerede har en), vælg "Kontostyring", log derefter ind på "Transaktionsstyring" og vælg "Playstation Network Card or Promote Code". Værdibeviskoden skelner mellem store og små bogstaver og skal indtastes, som den vises. Hvis du modtager en fejl ved indtastning fra konsollen, skal du indtaste koden via hjemmesiden.

Glem ikke, at for at aktivere koden skal du have en polsk konto på Playstation Network med polske zloty som valuta. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Playstation Network support for at få hjælp.


***


Dette produkt er en Playstation Network-abonnementsfornyelseskode på 36 PLN (polske zloty), beregnet til POLSKE kontoindehavere med tegnebogsvaluta i polske zloty. Efter at have betalt for din ordre, vil du øjeblikkeligt blive sendt en e-mail med et link til at downloade en licensaktiveringsnøgle til genopfyldning af din Playstation Network-pungsaldo. For at aktivere nøglen skal du gå til hjemmesiden og indtaste den i afsnittet "Transaction Management" på din Playstation Network-konto, som skal være registreret i Polen-regionen. PSN-koden er gyldig til brug på PS4- og PS5-konsoller. Bemærk venligst, at dette produkt ikke er fysisk, men er en digital kode, som vil blive sendt til dig via e-mail.


***


  1. En fantastisk måde at fylde din PSN-saldo på og købe spil uden at bruge et bankkort.
  2. Køb nemt og hurtigt spil og tilføjelser direkte hjemmefra.
  3. Et godt udvalg af spil og underholdning på PSN, der kan købes med denne digitale genstand.
  4. Hurtig



Ejendommeligheder:




PSN 36 PLN er en fantastisk måde at fylde din konto på og nyde dine PlayStation-spil.

Med PSN 36 PLN kan du købe nye spil og tilføjelser uden at skulle forlade dit hjem.

En bekvem måde at købe spil og andet indhold på PlayStation.

PSN 36 PLN giver dig mulighed for at spare tid og penge på køb af spil og tilføjelser.

En hurtig og nem måde at fylde din PlayStation-konto på.

PSN 36 PLN er en fantastisk gave til fans af spil på PlayStation.

Med PSN 36 PLN kan du kun få adgang til eksklusivt indhold og spil til PlayStation.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)