PlayStation Network CARD (PSN) - 100 USD (USA

Playstation Network PSN-kortet på $100 er til brug på konti, der er registreret i USA. Ved at købe et Playstation Network-gavekort kan du fylde din pung op og købe virtuelt indhold fra Playstation Store. Playstation Network-kortet er også velegnet til at købe ethvert spil fra Playstation Store. Når du køber et Playstation Network-kort, modtager du med det samme en unik 12-cifret kode, som kan bruges umiddelbart efter købet.

PlayStation Network CARD (PSN) - 100 USD (USA✅)

PlayStation Network (PSN) $100 CARD er til brug på konti, der er registreret i USA. Når du køber et PlayStation Network-gavekort, modtager du en unik 12-cifret kode, der giver dig mulighed for at fylde din pung op og købe virtuelt indhold fra PlayStation Store.

PlayStation Network Card kan også bruges til at betale for alle spil i PlayStation Store. Køb af et kort sker med det samme. Umiddelbart efter betaling modtager du en unik kode, som kan bruges med det samme.

PlayStation Network PSN-kortet på $100 er til brug på konti, der er registreret i USA. Ved køb af dette kort modtager du en unik 12-cifret kode, som kan bruges umiddelbart efter købet. Ved at bruge PlayStation Network-gavekortet kan du fylde din pung op og købe virtuelt indhold fra PlayStation Store. PlayStation Network Card kan også bruges til at betale for alle spil i PlayStation Store.

Køb af et kort sker med det samme. Umiddelbart efter betaling modtager du en unik kortkode. For at bruge kortet skal du oprette en PlayStation Network-konto for USA-regionen på webstedet (eller bruge en eksisterende) og logge ind på PlayStation Store ved hjælp af PlayStation 4, PlayStation 3, PSP, PSP Go eller Media Go-programmet på din PC. Vælg derefter Indløs koder (på PS VITA, tryk på ikonet Indstillinger nederst på skærmen) og indtast de 12 tegn i din PSN-kampagnekode, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at indløse din PSN-kampagnekode.


***


PlayStation Network PSN-kortet på $100 (USD) er tilgængeligt for konti, der er registreret i USA (USA). Det giver dig mulighed for at fylde din kontosaldo op og købe virtuelt indhold i Playstation Store. Kortet er også velegnet til at betale for alle spil i Playstation Store.

Køb af kort sker med det samme - umiddelbart efter betaling modtager du en unik 12-cifret kortkode. For at bruge kortet skal du oprette en PlayStation Network-konto til regionen USA (USA) på det officielle websted eller bruge en eksisterende. Log derefter ind på Playstation Store ved hjælp af PlayStation4, PlayStation3, PSP, PSP Go eller Media Go på din pc, og vælg Indløs koder (på PS VITA skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst på skærmen). Indtast 12 tegn i PSN-kampagnekoden, og klik på "Fortsæt". Følg derefter instruktionerne på skærmen for at indløse din PSN-kampagnekode og bruge pengene til køb i Playstation Store.


***


  1. Et PSN-kort er en fantastisk måde at fylde din kontosaldo på og købe dine yndlingsspil og -indhold.
  2. En enkel og bekvem måde at købe digitale produkter til PlayStation.
  3. At købe et $100 PSN-kort er en stor besparelse sammenlignet med at købe individuelle spil og indhold.
  4. Med et $100 PSN-kort kan du købe flere spil og andre digitale varer på samme tid.
  5. Et PSN-kort er en fantastisk gave til fans af PlayStation-spil.
  6. Ingen problemer med betaling eller levering - PSN-kortet kommer med det samme.
  7. Det er meget praktisk at bruge et PSN-kort til at købe yderligere materialer og indhold til dine yndlingsspil.
  8. Et PSN-kort er en fantastisk måde at spare penge på spil og indhold, især hvis du spiller meget på PlayStation.
  9. Med et $100 PSN-kort kan du købe både nye og gamle spil, der stadig sælges på PlayStation-platformen.



Ejendommeligheder:




PlayStation Network Card er en fantastisk måde at fylde din saldo på og købe nye PS4- og PS5-spil.

Jeg har brugt PSN-kortet i flere år nu, og jeg kan altid finde noget interessant på det.

PSN-kortet sparer dig tid på indkøbsture og køb af digitale spil.

Takket være PSN-kortet kan du købe spil med rabat og spare penge.

Det er meget praktisk, at PSN-kortet er velegnet til køb på både PS4 og PS5.

Ved hjælp af PSN-kortet kan du købe ikke kun spil, men også ekstra indhold til dem, såsom udvidelser og skins.

Med et stort udvalg af spil og ekstra indhold på PSN-kortet er der noget for spillere i alle aldre og erfaringsniveauer.

PSN-kortet er en fantastisk gave til enhver PlayStation-fan, der kan vælge noget, der passer dem, på det.

En praktisk betalingsmetode på PSN-kortet giver dig mulighed for at foretage køb sikkert og hurtigt.

PSN-kortet er en pålidelig måde at tilføje penge til din konto og nyde PlayStation-spil når som helst.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)