PlayStation Network CARD (PSN) - 10 USD (USA) ✅

$10 (USD) PlayStation Network PSN-kortet er designet til brug på en konto, der er registreret i USA (USA) og giver dig mulighed for at fylde din pungsaldo op og købe virtuelt indhold fra PlayStation Store. Dette kort kan også bruges til at betale for alle spil i PlayStation Store. Køb af et PlayStation Network-kort er øjeblikkeligt: ​​umiddelbart efter betaling modtager du en unik 12-cifret kortkode. Gå ikke glip af muligheden for at købe dit yndlingsindhold på PlayStation Store nu!

$10 (USD) PlayStation Network (PSN)-kortet er en digital genstand, som du kan købe i vores Digital Item Store. Dette kort er beregnet til brug på en konto, der er registreret i USA (USA), og giver dig mulighed for at fylde din pungsaldo op og købe virtuelt indhold fra PlayStation Store.

PlayStation Network (PSN)-kortet kan også bruges til at betale for ethvert spil, du kan finde i PlayStation Store. Køb af et PlayStation Network-kort er øjeblikkeligt: ​​umiddelbart efter betaling modtager du en unik 12-cifret kortkode.

Med et PlayStation Network-kort (PSN) får du adgang til et bredt udvalg af spil, tilføjelser, sæsonkort, pas og mere, som PlayStation Store har at byde på. Gå ikke glip af muligheden for at opgradere din spilsamling og nyde nye spil på PlayStation i dag!

Når du køber et PlayStation Network-kort (PSN) for $10 (USD), kan du være sikker på dets kvalitet og pålidelighed. Vi garanterer, at hver kortkode er unik og ikke har været brugt før.

$10 PlayStation Network (PSN)-kortet er til brug på en konto, der er registreret i USA (USA). Det giver dig mulighed for at fylde din pung op og købe virtuelt indhold fra PlayStation Store, inklusive spil, tilføjelser, sæsonkort, abonnementer og meget mere. Kortet er også velegnet til at betale for alle spil på PlayStation Store. Køb af et PlayStation Network-kort er øjeblikkeligt: ​​umiddelbart efter betaling modtager du en unik 12-cifret kortkode.

For at indløse dit PlayStation Network-kort skal du logge ind på din PlayStation Store-konto, vælge Indløsningskoder, indtaste den 12-cifrede kode og klikke på Bekræft og fortsæt. $10 (USD) PlayStation Network (PSN)-kortet er en digital genstand og er garanteret unik og ubrugt. Ved at købe dette kort kan du være sikker på dets kvalitet og pålidelighed. Gå ikke glip af muligheden for at opgradere din spilsamling og nyde nye spil på PlayStation i dag!


***


$10 (USD) PlayStation Network PSN-kortet er til brug med en amerikansk (USA) konto. Dette kort giver dig mulighed for at fylde din pungsaldo op og købe virtuelt indhold i PlayStation Store. Det er velegnet til at betale for alle spil i PlayStation Store og giver dig mulighed for øjeblikkeligt at købe spil og andre digitale varer. Efter betaling modtager du en unik 12-cifret kortkode, som du kan indløse på din PlayStation Store-konto. For at aktivere kortet skal du logge ind på din PlayStation Store-konto, vælge "Indløs koder", indtaste den 12-cifrede kode og klikke på knappen "Bekræft" og "Fortsæt".


***


  1. En meget praktisk måde at fylde din PlayStation Network-konto på.
  2. Få hurtigt en kode efter køb.
  3. Muligheden for at købe digitale versioner af spil og tilføjelser uden at forlade hjemmet.
  4. En enkel og intuitiv grænseflade ved aktivering af kortet på PSN-hjemmesiden.
  5. Giver dig mulighed for at købe spil og indhold til en betydelig rabat sammenlignet med detailpriser.
  6. Det er ikke nødvendigt at angive bankkortoplysninger, når du køber dette eller hint indhold.
  7. Praktisk at bruge til gaver, især i en tid med online shopping.
  8. Fyld nemt og hurtigt op på din saldo i spil med mikrotransaktioner.
  9. En unik måde at købe eksklusivt indhold, der kun er tilgængeligt på PlayStation Network.
  10. En fin bonus i form af gratis spil hver måned til PlayStation Plus-abonnenter.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at fylde din saldo på og købe dine foretrukne PlayStation Network-spil!

Køb nemt og hurtigt digitale varer ved hjælp af et PSN-kort.

Ingen problemer med betaling - alt foregår øjeblikkeligt og sikkert.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at købe PlayStation-spil hjemmefra.

PSN-kortet er den perfekte gave til PlayStation-elskere.

Det er nemt og bekvemt at fylde din PlayStation Network-kontosaldo op.

Ingen ekstra gebyrer eller skjulte gebyrer ved køb af et PSN-kort.

Det store udvalg af spil og tilføjelser på PlayStation Network gør PSN-kortet meget nyttigt og praktisk.

En sikker og sikker måde at købe spil på PlayStation Network.

PSN-kortet er et godt valg for dem, der ønsker at spare tid på indkøb og få mest muligt ud af deres PlayStation-spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)