(PL)PS Plus Essential-abonnement 1 måned (Polen)

Produktbeskrivelse BETALING MED BANKKORT ER TILGÆNGELIG Du modtager automatisk en aktiveringskode umiddelbart efter betaling. Playstation Plus abonnement i 1 måned på en konto, ved oprettelse, hvilket land Polen er angivet (se instruktioner nedenfor). Ikke egnet til russiske konti. Yderligere oplysninger Sådan opretter du en konto i en anden region:

  • For at oprette og bruge en konto i en anden region behøver du ikke en VPN:
  • Følg linket og klik på knappen "Opret":
  • Angiv din fødselsdato. Bemærk venligst, at nogle spil muligvis kun er tilgængelige for voksne spillere.
  • Vælg landet Polen.
  • Indtast din e-mail og opret en adgangskode.
  • Når du har bekræftet din e-mail, er din konto i en anden region klar!

Sådan bruger du en konto fra en anden region på konsollen:

  • Du behøver ikke at logge ud af din russiske konto på konsollen. Du kan bruge en udenlandsk som en ekstra. For det:
  • Gå til "Indstillinger", der "Brugere og konti";
  • Vælg "Brugere" og klik på knappen "Tilføj bruger";
  • Indtast login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk:

  • Hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Men du kan kun hente månedens spil på den konto, der har PS Plus.
  • Du kan købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på.

Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Det præsenterede produkt er en aktiveringskode til et Playstation Plus-abonnement i 1 måned på en konto oprettet i Polen. Ved betaling med bankkort modtager du automatisk en aktiveringskode. Bemærk venligst, at dette produkt ikke er egnet til brug på russiske konti.

Hvis du vil oprette en konto i en anden region, så behøver du ikke en VPN. For at gøre dette skal du følge instruktionerne: følg linket og klik på knappen "Opret". Indtast din fødselsdato og vælg landet Polen. Indtast derefter din e-mail og opret en adgangskode. Efter e-mail-bekræftelse vil din konto i en anden region være klar til brug.

Du kan bruge en udenlandsk konto på konsollen som en ekstra konto uden at skulle logge ud af din russiske konto. For at gøre dette skal du gå til "Indstillinger", derefter "Brugere og konti", vælge "Brugere" og klikke på knappen "Tilføj bruger". Indtast derefter login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk venligst, at hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Du kan dog kun hente månedens spil på en konto, der har PS Plus. Du kan også købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på.

Del disse oplysninger med dine venner ved hjælp af sociale netværk - Vkontakte, Facebook og Twitter.

Produkt beskrivelse: ? (PL)PS Plus Essential 1 måneds abonnement (Polen) Få adgang til mange fordele med et 1 måneds PS Plus Essential abonnement! Med dette abonnement kan du spille online multiplayer-spil, få adgang til eksklusive rabatter på PlayStation Store og få gratis spil hver måned. For at aktivere dit abonnement skal du oprette en konto, der angiver Polens land. Du modtager automatisk en aktiveringskode umiddelbart efter betaling. Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er egnet til brug på russiske konti. Gå ikke glip af eksklusive spilfordele med et 1 måneds PS Plus Essential-medlemskab!

Introduktion af PS Plus Essential 1 måneds abonnement (PL) til Polen. Med det kan du nyde mange fordele, herunder muligheden for at spille online multiplayer-spil, få eksklusive rabatter på PlayStation Store og få gratis spil hver måned. Aktiveringskoden modtages automatisk efter betaling med kreditkort. For at aktivere dit abonnement skal du oprette en konto, der angiver Polens land.

Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er egnet til brug på russiske konti. Hvis du vil oprette en konto i en anden region, så behøver du ikke en VPN. For at gøre dette skal du følge instruktionerne: følg linket og klik på knappen "Opret". Indtast din fødselsdato og vælg landet Polen. Indtast derefter din e-mail og opret en adgangskode. Efter e-mail-bekræftelse vil din konto i en anden region være klar til brug.

Du kan bruge en udenlandsk konto på konsollen som en ekstra konto uden at skulle logge ud af din russiske konto. For at gøre dette skal du gå til "Indstillinger", derefter "Brugere og konti", vælge "Brugere" og klikke på knappen "Tilføj bruger". Indtast derefter login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk venligst, at hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Du kan dog kun hente månedens spil på en konto, der har PS Plus. Du kan også købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på. Gå ikke glip af eksklusive spilfordele med et 1 måneds PS Plus Essential-medlemskab!


***


PS Plus Essential 1 Month Subscription er en tjeneste, der giver dig mulighed for at spille online på PlayStation 4 og PlayStation 5, samt modtage månedlige gratis spil og eksklusive rabatter på spilkøb fra PlayStation Store. For at bruge abonnementet skal du have en PlayStation Network-konto (PSN). Dette abonnement er beregnet til brug i Polen og kan kun købes af en PSN-konto, der er registreret i det pågældende land. Du kan oprette en PSN-konto til Polen uden at bruge en VPN ved at følge instruktionerne. Når du har bekræftet din e-mail, er din konto klar til brug. Hvis du ønsker det, kan du bruge en PSN-konto fra en anden region på konsollen som en ekstra konto uden at forlade din russiske konto. For at modtage månedens gratis spil skal du dog have et aktivt PS Plus-abonnement på den konto, du spiller på. Trofæer vil blive krediteret til den konto, du spiller på.







PS Plus Essential 1 Month Subscription (PL) er et abonnement på PlayStation Plus onlinetjenesten til PlayStation-konsoller, der giver dig adgang til en lang række fordele, herunder gratis spil hver måned, rabatter på køb af spil fra PlayStation Store, muligheden for at spille spil online med andre spillere, og brug også cloud storage til at gemme spildata. En aktiveringskode til et 1-måneders abonnement vil automatisk blive udstedt efter betaling med kreditkort. Det er vigtigt at bemærke, at dette abonnement kun er egnet til PlayStation-konti, der er registreret i Polen. Hvis du vil bruge en konto fra en anden region, skal du oprette en ny konto registreret i Polen og bruge den som en sekundær konto på din konsol.


***


  1. PS Plus Essential 1 måneds abonnement er en fantastisk mulighed for at få adgang til eksklusive spil og gratis spil hver måned!
  2. Med PS Plus Essential 1 måned får du adgang til et væld af onlinefunktioner og eksklusive rabatter på spil.
  3. Den bedste pris for et PS Plus Essential 1 måneds abonnement i Polen!
  4. Det er nemt at tilmelde sig og bruge dit PS Plus Essential 1 måneds abonnement på din PlayStation-konsol.
  5. En hurtig måde at få adgang til onlinespil og mere på PlayStation.
  6. PS Plus Essential 1 måneds abonnement er en fantastisk gave til dine venner og familie, der elsker at spille PlayStation.
  7. En meget enkel og praktisk måde at få adgang til eksklusive spil og andre fordele på PlayStation.



Ejendommeligheder:




En fantastisk mulighed for at få adgang til eksklusive spil og gratis spil hver måned med PS Plus Essential 1 måned.

Et 1-måneders PS Plus Essential-abonnement er en praktisk måde at spare penge på spil og få en masse ekstra funktioner.

Med PS Plus Essential 1 måned kan du spille onlinespil med dine venner og få eksklusive rabatter på PlayStation Store-spil.

PS Plus Essential 1 måned er en fantastisk måde at få adgang til nye spil og tilføjelser, som du ikke kan få andre steder.

Hvis du elsker at spille spil på PlayStation, så er PS Plus Essential 1 måneds abonnementet det væsentlige værktøj for dig.

Med PS Plus Essential 1 Month kan du få gratis spil hver måned, så du kan prøve nye spil uden ekstra omkostninger.

For et mindre gebyr kan du få adgang til en masse ekstra funktioner med PS Plus Essential 1 måned.

PS Plus Essential 1 måned er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive rabatter på PlayStation Store-spil og tilføjelser på.

Med PS Plus Essential 1 måned kan du spille onlinespil problemfrit og få adgang til eksklusive funktioner, der ikke er tilgængelige i almindelig tilstand.

Et 1-måneders PS Plus Essential-abonnement er en fantastisk måde at få mere ud af din PlayStation-spiloplevelse og udvide din horisont inden for videospilverdenen.

Et rigtigt fund for PlayStation-fans! PS Plus Essential-abonnement giver dig adgang til multiplayer-spil, gratis spil hver måned og eksklusive rabatter på PlayStation Store.

Jeg er fuldstændig tilfreds med mit PS Plus Essential-abonnement! Et stort udvalg af gratis spil hver måned og rabatter på køb af spil og ekstra indhold sparer penge.

Hver måned ser jeg frem til nye gratis spil fra PS Plus Essential. Dette er en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt uden at bruge ekstra penge.

Hvis du elsker at spille med dine venner på PlayStation, så er PS Plus Essential-abonnementet et must-køb. Det giver dig mulighed for at spille multiplayer-spil og chatte med dine venner på PlayStation Network.

Jeg har brugt PS Plus Essential i et par måneder nu og er meget tilfreds med dette valg. Et stort udvalg af gratis spil og rabatter på køb af spil og ekstra indhold gør det endnu mere interessant og overkommeligt at spille på PlayStation.

PS Plus Essential er en fantastisk måde at spare på PlayStation-spil og ekstra indhold. Derudover giver et abonnement dig adgang til eksklusive tilbud og kampagner på PlayStation Store.

Jeg tror, ​​at PS Plus Essential-abonnementet er et godt valg for alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres PlayStation-spiloplevelse. Et stort udvalg af gratis spil og rabatter på spilkøb og DLC ​​gør dette til et must-have for PlayStation-fans.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)