(PL) Betalingskort 100 PLN (Polen)

BETALING MED BANKKORT ER TILGÆNGELIG Du modtager automatisk en aktiveringskode umiddelbart efter betaling. Kort til opfyldning af en polsk konto med 100 PLN (polske zloty). Sådan opretter du en konto i en anden region: For at oprette og bruge en konto i en anden region behøver du ikke en VPN:

  • Følg linket og klik på knappen "Opret":
  • Angiv din fødselsdato. Bemærk venligst, at nogle spil muligvis kun er tilgængelige for voksne spillere.
  • Vælg landet Polen.
  • Indtast din e-mail og opret en adgangskode
  • Når du har bekræftet din e-mail, er din konto i en anden region klar!

Sådan bruger du en konto fra en anden region på konsollen: Du behøver ikke at logge ud af din russiske konto på konsollen. Du kan bruge en udenlandsk som en ekstra. For det:

  • Gå til "Indstillinger", der "Brugere og konti";
  • Vælg "Brugere" og klik på knappen "Tilføj bruger";
  • Indtast login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk venligst: Hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Men du kan kun hente månedens spil på den konto, der har PS Plus. Du kan købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på. PS Plus Essential 1 måned (PL) PS Plus Essential 3 måneder (PL) PS Plus Essential 12 måneder (PL) PSN 25 (PL) PSN 50 (PL) PSN 70 (PL) PSN 100 (PL) PSN 140 (PL) PSN 200 (PL) PSN 340 (PL) Bemærk venligst, at PL står for polske zloty. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte teknisk support.

Betalingskort til 100 PLN (Polen)

100 PLN betalingskort (Polen) er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at fylde din kontosaldo op i en polsk digitalvarebutik til et beløb på 100 PLN. Med dette kort kan du købe forskellige digitale varer, herunder spil, apps, film og musik fra butikken for digitale varer.

Betalingskortet vil blive sendt til dig i form af en aktiveringskode umiddelbart efter betaling. Betaling er tilgængelig med kreditkort.

For at bruge et betalingskort behøver du ikke en VPN eller andre ekstra værktøjer. Du kan nemt oprette en konto i en polsk digitalvarebutik og fylde din kontosaldo op med dette kort.

Betalingskortet på 100 PLN (Polen) er en fantastisk måde at købe digitale varer i en polsk butik med digitale varer og nyde at bruge dem!


***


Et betalingskort på 100 PLN (polske zloty) er en måde at fylde en polsk PSN-konto på. Efter betaling modtager du automatisk en aktiveringskode. For at oprette en konto i en anden region behøver du ikke bruge en VPN. For at gøre dette skal du følge linket, angive din fødselsdato, vælge landet Polen, angive din e-mailadresse og oprette en adgangskode. Når du har bekræftet din e-mail, er din konto klar. Du kan bruge en konto fra en anden region på konsollen som en ekstra konto uden at forlade din russiske konto. For at gøre dette skal du vælge "Brugere og konti" i indstillingerne, derefter "Brugere" og klikke på knappen "Tilføj bruger". Indtast login og adgangskode for den oprettede PSN-konto. Hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement, kan du spille online fra enhver konto, men du kan kun hente månedens spil på en konto, der har PS Plus. Det er også muligt at købe spil på én konto og spille dem på en anden.


***


  1. Det er meget praktisk og hurtigt at få adgang til 100 PLN - alt hvad du behøver er at købe et digitalt betalingskort!
  2. Spar tid og fjern behovet for at søge efter en butik for at købe et fysisk betalingskort. Udnyt det digitale kort på 100 PLN!
  3. En god måde at give penge i gave - send blot et digitalt betalingskort på 100 PLN i stedet for at sende rigtige penge med posten.
  4. Digitalt betalingskort 100 PLN er en bekvem og sikker måde at betale online på.
  5. Jeg bruger 100 PLN digitale betalingskort til at betale for mine køb i netbutikker - det er hurtigt, bekvemt og sikkert!
  6. Jeg købte et digitalt betalingskort til 100 PLN, og jeg kunne virkelig godt lide, at jeg ikke behøvede at gå nogen steder for at få det - alt blev gjort online!
  7. Det digitale betalingskort på 100 PLN er en fantastisk måde at kontrollere dine udgifter på og ikke bruge mere end du havde planlagt.



Ejendommeligheder:




Fantastisk digital genstand til Roblox-spilelskere!

Koden kom med det samme og uden problemer.

Void Sheep Shoulder Pet tilføjer unikhed og stil til karakteren i spillet.

Koden fungerer perfekt, jeg er meget tilfreds med købet.

Denne genstand er en fantastisk gave til venner, der spiller Roblox.

Ingen skjulte gebyrer eller yderligere kommissioner - alt er enkelt og gennemsigtigt.

Det er meget nemt at aktivere koden og få adgang til produktet.

Dette produkt er en fantastisk tilføjelse til min samling af spilartikler i Roblox.

Void Sheep Shoulder Pet er en fantastisk måde at skille sig ud fra andre Roblox-spillere.

Jeg anbefaler denne digitale genstand til alle, der elsker at spille Roblox og ønsker at tilføje et nyt interessant element til deres karakter.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)