Pixel Puzzles 2: Space [STEAM KEY/REGION FREE] ?

Link til spillet: Pixel Puzzles 2 Space er et puslespil tilgængeligt på Steam-platformen til 133 rubler. Spillet har samlekort og præstationer. Det er et pixel-puslespil, hvor du skal samle et billede fra mange fragmenter. Spilleren har adgang til flere sværhedsgrader, samt muligheden for at ændre antallet af fragmenter for at samle billedet. Pixel Puzzles 2 Space er fantastisk underholdning for elskere af puslespil og pixelgrafik.

Pixel Puzzles 2: Space [STEAM KEY/REGION FREE]

Pixel Puzzles 2: Space er et sjovt puslespil tilgængeligt i den digitale butik. Spillet kommer som en STEAM KEY, som ikke har nogen regionale begrænsninger, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet overalt i verden.

Pixel Puzzles 2: Space er et pixelpuslespil, hvor spilleren skal samle et billede af mange fragmenter. Spilleren har adgang til flere sværhedsgrader, samt muligheden for at ændre antallet af fragmenter for at samle billedet.

Spillet har samlekort og præstationer, der hjælper dig med at afdække alle spillets hemmeligheder. Pixel Puzzles 2: Space er fantastisk underholdning for elskere af puslespil og pixelgrafik.

Pixel Puzzles 2: Space er et sjovt puslespil, der er tilgængeligt på Steam-platformen som en STEAM KEY uden regionale begrænsninger. Spilleren bliver nødt til at samle et billede fra mange pixelfragmenter. Spillet har flere sværhedsgrader og muligheden for at tilpasse antallet af fragmenter for at samle billedet. Derudover har Pixel Puzzles 2: Space samlekort og præstationer, der hjælper dig med at låse op for alle spillets hemmeligheder. Dette puslespil vil være fantastisk underholdning for elskere af pixelgrafik og puslespil. Prisen på spillet på Steam er 133 rubler.


***


Pixel Puzzles 2: Space er et puslespil med science fiction-elementer. Spillere bliver nødt til at samle billeder fra mange stykker, og gradvist genoprette billeder af rumobjekter og scener. Der er mere end 25 niveauer tilgængelige i spillet, som hver præsenterer et unikt billede at bygge.

Pixel Puzzles 2: Space er STEAM KEY/REGION FREE, hvilket betyder, at du kan aktivere det på enhver Steam-konto i enhver region. Spillet har også et system af samlekort og præstationer, som gør det endnu mere interessant og spændende for fans af puslespil og science fiction-genren. Prisen på Steam er 133 rubler.


***


  1. Pixel Puzzles 2: Space er en fantastisk måde at slappe af og bruge tid på at gøre noget interessant.
  2. Jeg elsker virkelig udfordrende gåder, og Pixel Puzzles 2: Space giver mig en fantastisk mulighed for at strække min hjerne.
  3. Grafikken i Pixel Puzzles 2: Space er simpelthen fantastisk - smukke rumlandskaber og lyse farver.
  4. Pixel Puzzles 2: Space har mange forskellige sværhedsgrader, så du kan tilpasse det, så det passer til dit færdighedsniveau.
  5. Jeg elsker, at Pixel Puzzles 2: Space har spiltilstande for både begyndere og erfarne spillere.
  6. Pixel Puzzles 2: Space har et fremragende udvalg af musik, der hjælper med at skabe rummets atmosfære.
  7. Jeg fandt i Pixel Puzzles 2: Space alt, hvad jeg ledte efter i et puslespil - interessante opgaver, smuk grafik og veldesignet gameplay.
  8. Pixel Puzzles 2: Space hjælper mig med at slappe af og stresse af efter en lang dag på arbejde.
  9. Jeg anbefaler Pixel Puzzles 2: Space til alle puslespil- og sci-fi-fans.
  10. Pixel Puzzles 2: Space er en fantastisk kombination af udfordrende puslespil og smuk grafik, der giver dig mulighed for at have det sjovt.



Ejendommeligheder:




Meget spændende spil! Gåderne er interessante og varierede.

Smuk grafik og god musik. Fantastisk tidsfordriv for puslespil elskere.

Et fascinerende spil, der hjælper dig med at slappe af efter en hård dag.

Meget interessante og originale puslespil. Jeg havde aldrig troet, at det kunne være så spændende at samle rumbilleder!

Brugervenlig grænseflade og glat gameplay gør spillet så behageligt som muligt.

Jeg anbefaler stærkt dette spil til alle puslespil elskere. Du vil ikke fortryde det!

Pixel Puzzles 2: Space er en fantastisk måde at bruge tid på til gavn for sindet og sjælen!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)