Pixel Puzzles 2: RADical ROACH STEAM NØGLE/REGION GRATIS ?

Link til spillet: • Prisen på Steam er 133 rubler • Der er samlekort • Der er præstationer

Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er et klassisk puslespil med pixelkunst, hvor du skal sammensætte et billede. Spillet byder på flere sværhedsgrader, samt muligheden for at spille med venner i co-op-tilstand. Derudover har spillet samlekort og præstationer, der kan opnås, efterhånden som du udvikler dig. Prisen for spillet på Steam er 133 rubler. Hvis du elsker puslespil og pixelkunst, så er dette spil bestemt et forsøg værd.

Pixel Puzzles 2: RADical ROACH STEAM KEY/REGION FREE er et vanedannende pixelkunst-puslespil, der er tilgængeligt i Steams digitale butik. Spillere bliver nødt til at samle et billede fra fragmenter ved at vælge en af ​​flere sværhedsgrader. Spillere kan også spille co-op mode med venner og prøve at lægge puslespillet sammen.

Pixel Puzzles 2: RADical ROACH har også samlekort og præstationer, som du kan tjene på vejen. Spillere kan få adgang til dette spil ved at bruge STEAM KEY/REGION FREE købt fra Steams digitale butik.

Spillets visuelle design er lavet i stil med pixelkunst, hvilket giver det et unikt og attraktivt udseende. Prisen for spillet på Steam er 133 rubler. Hvis du elsker puslespil og pixelkunst, så er Pixel Puzzles 2: RADical ROACH STEAM KEY/REGION FREE et godt valg til sjov og afslapning.


***


Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er et puslespil, der udfordrer spillere til at samle pixelerede billeder, der ligner et puslespil. I dette spil vil du samle billeder af radikale kakerlakker ved hjælp af puslespilsbrikker i forskellige former og størrelser.

Spillet er tilgængeligt med en Steam-nøgle og har ingen regionsblokerende begrænsninger. Derudover byder spillet på samlekort og præstationer, som kan låses op, mens du spiller.

Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er en fantastisk måde at bruge tid og træne din hjerne på, mens du nyder farverige pixelbilleder og interessante puslespil. Spillet koster 133 rubler på Steam og kan købes nu!


***


  1. Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er et fantastisk spil, der hjælper dig med at slappe af og forbedre din logiske tænkning.
  2. Jeg er helt vild med Pixel Puzzles 2: RADical ROACH! Gåderne er meget interessante, og grafikken er simpelthen fantastisk.
  3. Hvis du elsker puslespil, så er Pixel Puzzles 2: RADical ROACH præcis, hvad du har brug for! Jeg nyder hvert minut, jeg bruger på at spille dette spil.
  4. Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie. Gåder kan være svære, men det er dobbelt så sjovt at løse dem sammen.
  5. Jeg har længe ledt efter en god måde at forbedre mine logiske tænkeevner, og Pixel Puzzles 2: RADical ROACH var bare det perfekte valg.
  6. Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er et spil, der passer til både børn og voksne. Gåderne er varierede og interessante, og gameplayet er simpelthen fascinerende.
  7. Jeg har allerede gennemført Pixel Puzzles 2: RADical ROACH flere gange, men jeg kan stadig ikke få nok af det! Dette er bare et fantastisk spil, der aldrig bliver kedeligt.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil for dem, der elsker puslespil og tuning af musik!

Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er sjovt i timevis!

Vanedannende gameplay, farverig grafik og behagelig atmosfære - Pixel Puzzles 2: RADical ROACH har det hele!

Spillet er meget interessant og får dig til at tænke, og hjælper også med at slappe af og slappe af efter en hård dag.

Pixel Puzzles 2: RADical ROACH er et originalt og vanedannende spil, der vil holde dig underholdt!

Hvis du kan lide puslespil og vil have det sjovt med at spille, er Pixel Puzzles 2: RADical ROACH et godt valg!

En fantastisk kombination af sværhedsgrad og sjov er Pixel Puzzles 2: RADical ROACH!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)