PIPE by BMX Streets ✔️STEAM-konto

Når du køber dette produkt, modtager du et login og en adgangskode til en licenseret konto med spillet PIPE by BMX Streets på Steam-platformen til offlinebrug. Dette køb giver dig garanteret adgang til spillet offline, en licenseret version af spillet og mulighed for at spare mere end 90 % af midlerne. Du vil være i stand til at gennemføre en fuld enkelt spiller gennemspilning af spillet, men spillets online funktioner er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Sproget i spillet er engelsk.

Du får også adgang til din spilkonto, samt muligheden for selv at downloade opdateringer og patches. Du vil modtage en frisk, aktuel version af spillet og en garanti fra sælgeren inden for 60 dage fra købsdatoen.

Før du køber, skal du dog sikre dig, at din computer opfylder spillets systemkrav. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Bemærk venligst, at dette element ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den, men kontoen overføres ikke til dit ejerskab. Der kan være andre brugere på kontoen; det er forbudt at forstyrre kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen, og kontoen kan være beskyttet af indbyggede sikkerhedsfunktioner. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke købe denne vare, da fungerende varer ikke kan returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Hvis du ønsker at få cashback, så læg en positiv anmeldelse på købssiden. Der vil du modtage et gavekort på 5% af produktets pris.

Dette digitale produkt er et spil PIPE af BMX Streets på STEAM-platformen. Ved at købe dette produkt får du adgang til en licenseret konto, som giver dig muligheden for at spille dette spændende spil.

PIPE by BMX Streets er et spændende spil, hvor du kan teste dig selv som professionel BMX-rytter. Du finder unikke steder og mange tricks, som du kan udføre på din cykel. Spillet inkluderer grafik af høj kvalitet og en unik atmosfære, der vil fordybe dig i en verden af ​​ekstrem sjov.

STEAM-kontoen, som du modtager med spillet, garanterer dig adgang til offline-tilstand og muligheden for at downloade opdateringer og patches, så du altid kan nyde spillet i dets seneste version.

Dette produkt er værd at købe for alle, der ønsker at kaste sig ud i en verden af ​​ekstrem sjov og teste sig selv som en professionel BMX-rytter. Smukt html-design af en butik med digitale varer hjælper dig hurtigt og bekvemt med at blive fortrolig med produktets egenskaber og træffe en beslutning om at købe det.


***


PIPE by BMX Streets-produktet på STEAM er en licenseret konto med spillet, som du modtager efter køb. Med denne konto kan du spille PIPE by BMX Streets offline og spare over 90 % af dine penge. Du vil have fuld adgang til spillet, inklusive muligheden for at downloade opdateringer og patches. Spillets onlinefunktionalitet er dog ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Sproget i spillet er engelsk.

Det er vigtigt at bemærke, at dette køb ikke er en digital aktiveringsnøgle til STEAM. Du får adgang til en eksisterende STEAM-konto, hvorpå spillet PIPE by BMX Streets er installeret. Samtidig bliver kontoen ikke overført til dit ejerskab, og der kan være andre brugere på den; det er forbudt at forstyrre kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Hvis du beslutter dig for at købe dette produkt, vil du modtage en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen. Hvis du har problemer med din konto, kan du kontakte sælgeren for at få hjælp.

Efter købet vil du modtage et brugernavn og en adgangskode til din konto, samt instruktioner til aktivering af den. Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav.

Det er også værd at bemærke, at hvis du modtager en positiv anmeldelse på købssiden, kan du modtage et gavekort på 5 % af prisen på produktet som cashback.


***


  1. Dette er et fantastisk digitalt produkt til ekstremsportsentusiaster. Det tilbyder vanedannende gameplay og fremragende grafik.
  2. En rigtig godbid for dem, der elsker ekstremsport og computerspil. Her kan du nyde fremragende grafik og realistisk fysik.
  3. PIPE by BMX Streets på STEAM-konto er det ideelle valg for dem, der ønsker at prøve deres hånd med ekstrem cykling. Spillet byder på en masse spændende opgaver og interessante steder at ride.
  4. Et fremragende digitalt produkt til fans af ekstremsport. Her kan du køre gennem street skate parker og udføre de sværeste tricks.
  5. PIPE by BMX Streets på STEAM-konto er et glimrende valg for dem, der leder efter nye fornemmelser og ønsker at teste deres styrke i ekstrem cykling. Spillet giver en masse muligheder for selvudfoldelse og færdighedsudvikling.
  6. Jeg er helt vild med PIPE by BMX Streets! Dette spil byder på vanedannende gameplay og fantastisk grafik. Jeg bliver aldrig træt af at spille det.
  7. PIPE by BMX Streets på STEAM-konto er det ideelle valg for dem, der ønsker at nyde vanedannende gameplay og realistisk fysik. Spillet giver dig mulighed for at skabe dine egne tricks og nyde skøjteløb med dine venner.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil for alle elskere af ekstremsport. Grafik og fysik på højeste niveau, en masse tricks og muligheder for kreativitet.

PIPE by BMX Streets er en fantastisk måde at slappe af og tilbringe tid med spændende gameplay. Et stort udvalg af lokationer og muligheden for at skabe dine egne spor - det er bare vidunderligt!

Dette spil er en rigtig gave til BMX-fans såvel som til alle, der elsker ekstremsport. Meget realistisk fysik og praktiske kontroller får dig til at føle dig som en rigtig professionel.

PIPE by BMX Streets er et af de bedste spil i sin genre. Utrolig smuk grafik, vanedannende gameplay og masser af plads til kreativitet - alt dette gør spillet helt unikt.

Hvis du elsker ekstremsport, så er PIPE by BMX Streets, hvad du har brug for! Meget realistisk fysik og vanedannende gameplay får dig til at føle dig som en rigtig professionel, og evnen til at skabe dine egne numre tilføjer endnu mere interesse til spillet.

Dette spil er et rigtigt mesterværk! Smuk grafik, vanedannende gameplay og masser af plads til kreativitet - alt dette gør PIPE by BMX Streets til et af de bedste spil i sin genre.

PIPE by BMX Streets er et spil, der får dig til at føle dig som en rigtig professionel BMX-rytter. Realistisk fysik og praktiske kontroller giver dig mulighed for at udføre de sværeste tricks, og oprettelse af dine egne baner tilføjer endnu mere interesse til spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)