⭕ FASMOFOBI - ONLINE ✔️STEAM-konto

Ved at købe dette produkt vil du modtage et unikt login og adgangskode til en licenseret Steam-konto med spillet PHASMOPHOBIA. Hvad er fordelene ved at købe dette produkt? Licenseret version af spillet PHASMOPHOBIA, sparer en betydelig mængde penge, evnen til at spille online med venner på forskellige sprog, muligheden for selv at downloade opdateringer og patches, en garanti fra sælgeren i 30 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og også anmode om adgang til spillet fra dine konti. Ved at købe dette produkt får du adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den, kontoen aktiveres uden tredjepartsprogrammer, og kontoen overføres ikke til dit ejerskab. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester som GFN, Stadia og Playkey. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe dette produkt, da det ikke kan returneres eller ombyttes. Efter at have betalt for varerne, vil kontodata og et link til instruktionerne blive sendt til din e-mailadresse, så vær forsigtig, når du indtaster din e-mail.

PHASMOPHOBIA er et spændende spil, hvor du bliver medlem af et hold spøgelsesjægere. De går til forladte huse, hospitaler, skoler og andre mørke steder for at udforske og indsamle beviser på, at overnaturlige væsener er der. Spillet har en online-tilstand, der giver dig mulighed for at spille med venner, hvilket gør det endnu sjovere og mere interessant.

Dette digitale produkt er tilgængeligt i den digitale butik som en STEAM-konto. Ved at købe dette tilbud får du fuld adgang til spillet PHASMOPHOBIA på din STEAM-konto. Derudover sparer du en betydelig mængde penge, da prisen på dette produkt er lavere, end hvis du købte spillet separat. Du vil have adgang til russiske og engelske sprog i spillet, samt muligheden for selv at downloade opdateringer og patches.

Ved at købe dette produkt modtager du en garanti fra sælgeren i 30 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og også anmode om adgang til spillet fra dine konti.

Når du har betalt for varerne, sendes kontooplysninger og et link til instruktioner øjeblikkeligt til din e-mail, så vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Alt er designet i smuk html, hvilket gør processen med at købe og modtage varer endnu mere bekvem og behagelig. Gå ikke glip af chancen for at blive en del af det spændende spil PHASMOPHOBIA lige nu!

Beskrivelse Når du køber et produkt, vil du modtage et Login:Adgangskode til den licenserede konto med spillet PHASMOPHOBIA (STEAM).- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - HVAD GIVER KØB?✔️ Licenseret version af spillet PHASMOPHOBIA. ✔️ Du sparer et større beløb af dine penge.✔️ Du kan spille online og med venner online.✔️ Sprog i spillet: russisk, engelsk og andre.✔️ Mulighed for selv at downloade opdateringer/patches.✔️ Du vil have en frisk, op -til dato version af spillet. ✔️ Garanti fra sælger i 30 dage fra købsdatoen. Efter at garantiperioden er udløbet, vil der ikke blive udført nogen vedligeholdelse VIGTIGT: - Sørg for at din pc lever op til spillets systemkrav. Du kan gøre dette her: Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og også anmode om adgang til spillet fra dine konti. BETINGELSER: - Produktet er ikke en digital aktiveringsnøgle Steam.- Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.- Kontoaktivering udføres UDEN tredjepartsprogrammer.- Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, kan der være andre brugere på kontoen, det er forbudt at forstyrre sikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. - Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spil på din konto). - Sælgeren er ikke ansvarlig for eventuel ukorrekt drift af kontoen gennem skytjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).- Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe denne produkt! Dette produkt kan ikke returneres eller ombyttes.? Kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du har angivet ved betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail.

PHASMOPHOBIA - ONLINE ✔️STEAM-konto er et produkt, der giver et unikt login og adgangskode til en licenseret Steam-konto med spillet PHASMOPHOBIA. Ved at købe dette produkt kan du få mange fordele, herunder at spare en betydelig mængde penge, muligheden for at spille online med venner på forskellige sprog, muligheden for selv at downloade opdateringer og patches, samt en garanti fra sælgeren i 30 dage fra kl. købsdatoen.

PHASMOPHOBIA er et sjovt spil, hvor spillere bliver en del af et hold af spøgelsesjægere og udforsker forladte huse, hospitaler, skoler og andre mørke steder for at indsamle beviser på overnaturlige væsener. Spillet har en online-tilstand, som giver dig mulighed for at spille med venner og gør det endnu sjovere og mere interessant.

Ved at købe dette produkt får køberen adgang til en licenseret version af spillet PHASMOPHOBIA på en STEAM-konto, sparer en betydelig mængde penge, får mulighed for at spille online og med venner på forskellige sprog, samt selvstændigt downloade opdateringer og patches . Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav.

Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og også anmode om adgang til spillet fra dine konti. Efter betaling for varerne sendes kontodata og et link til instruktionerne øjeblikkeligt til den e-mailadresse, der er angivet under betalingen.

Sælger yder en garanti på produktet i 30 dage fra købsdatoen. Hvis køberen ikke er tilfreds med nogen information, bedes du ikke købe dette produkt, da det ikke kan returneres eller ombyttes.


***


PHASMOPHOBIA - ONLINE er en licenseret Steam-konto med spillet PHASMOPHOBIA, som du modtager efter køb af produktet. Du kan spille dette spændende spil online og med venner online på russisk, engelsk og andre sprog. Du vil også selv kunne downloade opdateringer og patches til spillet og have en frisk, aktuel version af spillet. At købe dette produkt vil også give dig mulighed for at spare penge, da omkostningerne ved spillet på Steam er ret betydelige. Sælger yder en garanti på produktet i 30 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre sig, at din pc opfylder spillets systemkrav og ikke at bruge snyder eller ændre kontoindstillinger. Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle, men du får adgang til Steam-kontoen med spillet købt på den. Sælger er ikke ansvarlig for forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey m.fl.), samt for muligheden for at overføre kontoen til tredjepart. Hvis du ikke er tilfreds med oplysningerne om produktet, bedes du ikke købe det, da produktet ikke kan returneres eller ombyttes. Kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mail, du angav ved betaling. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail.







PHASMOPHOBIA er et online spil tilgængeligt via Steam-platformen. Spillere kan lege med venner og udforske huse, der er hjemsøgt af spøgelser. Målet med spillet er at identificere, hvilken type spøgelse der er i huset, indsamle beviser for dets eksistens og komme ud af dette sted i live.

Produktet præsenteres i form af en Steam-konto, som giver køberen mulighed for at få adgang til spillet og dets funktionalitet. Også ved køb af et produkt kan køberen modtage et gavekort på 5% af prisen på produktet ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden og kontakte sælgeren med en anmodning om at modtage en gave. Gaven sendes efter sælgers skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance".


***


  1. PHASMOPHOBIA - ONLINE er et fantastisk spil med en spændende atmosfære!
  2. Jeg elsker bare FASMOFOBI - ONLINE! Dette er den bedste underholdning for mig i min fritid.
  3. Med PHASMOPHOBIA - ONLINE er enhver spiloplevelse unik og tvinger dig til at opretholde et højt koncentrationsniveau.
  4. Hvis du elsker spil med mystiske elementer og gysergenren, så er PHASMOPHOBIA - ONLINE bestemt et forsøg værd!
  5. FASMOFOBI - ONLINE er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på.
  6. Jeg har ikke kunnet rive mig løs fra FASMOFOBI - ONLINE i flere dage nu. Dette er et spil, der får dig til at vende tilbage igen og igen.
  7. PHASMOPHOBIA - ONLINE er et spil, der får dig til at føle dig som helten i din egen historie.
  8. Hvis du vil mærke adrenalinen og opleve ægte rædsel, så er PHASMOPHOBIA - ONLINE perfekt for dig!
  9. PHASMOPHOBIA - ONLINE er et spil, der får dig til at mærke atmosfæren og føle, at du virkelig er i denne mystiske verden.
  10. PHASMOPHOBIA - ONLINE er et ideelt spil for dem, der ønsker at bruge tid med spændende underholdning og få en masse følelser og indtryk.



Ejendommeligheder:




PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM - et fantastisk spil for fans af horror og co-op!

Jeg anbefaler PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM til alle, der ønsker at opleve ægte frygt med venner!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er en spændende overlevelsesmission i åndernes og spøgelsernes verden. Jeg anbefaler!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er et spil, der vil holde dig på tæerne gennem hele spillet. Meget interessant!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og opleve ægte frygt. Jeg anbefaler!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er et spil, der giver dig en uforglemmelig oplevelse og adrenalin. Jeg kunne rigtig godt lide det!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er et godt valg for fans af quests og horror. Meget spændende!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er et spil, der ikke vil lade dig kede dig. Jeg anbefaler stærkt at prøve!

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er en fantastisk mulighed for dem, der leder efter et kvalitetsspil med en interessant historie og gameplay.

PHASMOPHOBIA - ONLINE på STEAM er et spil med en unik atmosfære og original mekanik. Vil anbefale til alle, der elsker gyserspil!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)