Persona 5 Strikers. STEAM nøgle Rusland (global)

Castle Crashers - Blacksmith Pack er DLC til spillet Castle Crashers, tilgængelig på Steam-platformen. Denne digitale genstand er en gaveeksemplar, der kan købes i Digital Item Store. Efter køb vil du modtage en gave til denne DLC, som kan føjes til dit Steam-bibliotek.

Blacksmith Pack er en tilføjelse, der føjer en ny spilbar karakter til Castle Crashers-spillet - smeden. Derudover inkluderer DLC nye våben og dyrekammerater til at hjælpe dig i kamp.

Castle Crashers - Blacksmith Pack DLC STEAM GIFT RU er fuldt lokaliseret til russisk og vil blive leveret til dig automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Bemærk venligst, at gaver kun kan tilføjes til Steam-konti registreret i Rusland med priser i rubler og en russisk IP-adresse. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto (sørg for, at der står "RUSSLAND").

Hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med købet af Castle Crashers - Blacksmith Pack DLC STEAM GIFT RU, kan du kontakte vores supportteam via online chat eller telegram.

Persona 5 Strikers er et action-RPG-videospil udgivet i 2020 til PlayStation 4, Nintendo Switch og pc-platformene. Denne version er et digitalt produkt, der sælges i en digitalvarebutik og er en STEAM-nøgle til at aktivere spillet på Steam-tjenesten.

STEAM-nøgle Rusland (Global) betyder, at denne nøgle er beregnet til brug i Rusland og har global dækning, det vil sige, at den giver dig mulighed for at spille spillet på ethvert sprog og i ethvert land i verden.

Den digitale butiks smukke HTML-design giver en problemfri indkøbsoplevelse og giver detaljeret produktinformation, herunder en kort beskrivelse af spillet, systemkrav, skærmbilleder og trailere. Derudover kan du i butikken læse anmeldelser fra andre brugere, hvilket hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Persona 5 Strikers er et action-RPG udgivet i 2020 til PlayStation 4, Nintendo Switch og pc. I dette tilfælde tilbydes en digital version af spillet i form af en STEAM-nøgle til aktivering på Steam-tjenesten. Nøglen er beregnet til brug i Rusland, men har global dækning, som giver dig mulighed for at spille spillet på ethvert sprog og i ethvert land i verden.

Spillere vil kunne fortsætte deres bekendtskab med heltene i Persona 5, som befinder sig i en mystisk version af Tokyo fyldt med overnaturlige fjender. Spillet kombinerer gameplay-elementer fra hack-and-slash-serien Dynasty Warriors og de turbaserede rollespil Persona. Spilleren bliver nødt til at kæmpe i realtid ved at bruge evnerne hos sine karakterer og allierede i kamp om personer.

Efter køb vil STEAM-nøglen blive leveret til din e-mail umiddelbart efter betaling. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende. Nøglen kan tilføjes i Steam-klienten i afsnittet "Tilføj et spil". Når det er aktiveret, vises spillet på listen over spil i dit Steam-bibliotek.

Bemærk venligst, at denne nøgle er beregnet til brug i Rusland, så før du køber, skal du kontrollere regionen for din Steam-konto for at sikre, at den er registreret i Rusland med priser i rubler og en russisk IP-adresse. Hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med køb af en Persona 5 Strikers STEAM-nøgle, kan du kontakte support via online chat eller telegram.


***


Persona 5 Strikers er en crossover mellem hack-and-slash Dynasty Warriors-serien og Persona rollespil. Spillet indeholder elementer fra begge serier, inklusive kamp i realtid og et turbaseret aspekt af karakterkampe. Spillet finder sted seks måneder efter begivenhederne i Persona 5 og følger Jokeren og resten af ​​Phantom Thieves, mens de befinder sig i en mystisk version af Tokyo fyldt med overnaturlige fjender.

Dette produkt er en STEAM-nøgle Rusland (Global), som kan aktiveres på enhver Steam-konto hvor som helst i verden. Efter aktivering af nøglen forbliver spillet på din Steam-konto for evigt. Understøttede sprog svarer til dem, der er angivet på Steam.

Nøglen leveres med det samme via e-mail umiddelbart efter betaling. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge på en eksisterende, klikke på knappen "Tilføj spil" og indtaste den modtagne nøgle i nøglefeltet.

Alle nøgler er licenseret og købt hos officielle distributører. Sælgeren beder om at give positiv feedback efter købet, da dette er meget vigtigt for dem. Hvis der opstår problemer, anbefales det, at du kontakter sælgeren, før du giver negativ feedback.


***


  1. Et fremragende spil, der kombinerer RPG og action-elementer. Grafikken og lyden er i top, og gameplayet er sjovt og dynamisk.
  2. Persona 5 Strikers er en fortsættelse af Persona-serien med et nyt bud på kampsystemet. Dette er en interessant og spændende oplevelse for alle, der elsker japansk kultur og RPG'er.
  3. Jeg var imponeret over den store mængde indhold, som Persona 5 Strikers har at tilbyde. Dette er et fantastisk spil for dem, der ønsker at tilbringe et par timer i en fordybende verden.
  4. Persona 5 Strikers er en unik oplevelse, der kombinerer RPG og action-elementer. Gameplayet er dynamisk og spændende, og historien er fængslende lige fra begyndelsen.
  5. En fantastisk efterfølger til Persona 5 med et unikt kampsystem og masser af karaktermuligheder. Spillet har smuk grafik og fremragende lyddesign.
  6. Jeg nød virkelig gameplayet af Persona 5 Strikers. Dette er et sjovt og vanedannende spil med mange muligheder for spillere.
  7. Persona 5 Strikers er en fantastisk efterfølger til Persona-serien og tilbyder en unik spiloplevelse. Spillet har et interessant plot og et spændende kampsystem.



Ejendommeligheder:




Persona 5 Strikers er et fantastisk spil, der formåede at overraske mig med dets dybde og omfang!

Jeg er meget glad for, at jeg købte Persona 5 Strikers - det er den perfekte efterfølger til det originale spil!

Persona 5 Strikers er et rigtigt stykke kunst i verden af ​​videospil, jeg blev bare forelsket i det!

Hvis du elsker JRPG'er, så er Persona 5 Strikers kun 1 klik væk, og du vil ikke fortryde det!

Persona 5 Strikers er ikke bare et spil, det er en rigtig rejse ind i en verden af ​​japansk kultur og mytologi!

Jeg forventede ikke, at Persona 5 Strikers var mit yndlingsspil, men det overgik alle mine forventninger!

Vil du feste og have det sjovt? Så er Persona 5 Strikers lige hvad du har brug for!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)