Per Aspera: Blå Mars? DLC STEAM GIFT RU

Få DLC STEAM GIFT TIL RUSLAND - en tilføjelse til spillet. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast blot linket, og du vil blive tilføjet, inviteret, og gaven vil blive sendt til din Steam-konto. Spillet eller tilføjelsen forbliver hos dig for evigt, men gaven kan ikke føjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, med en regional prispolitik i rubler og en russisk IP-adresse. Bemærk venligst, at vi ikke sender til CIS-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Tjek venligst regionen for din Steam-konto, før du køber: Sørg for, at der står "Rusland". Ellers skal du ikke købe! For at få et link til din konto, gå til Steam-klienten i menuen "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinje, når det er muligt", gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Hvis du laver en fejl, behandler vi din ordre manuelt. Kontakt os via online chat eller Telegram. Instruktioner!

Per Aspera: Blue Mars er en udvidelsespakke til Per Aspera, tilgængelig i den digitale butik. Med denne DLC får du adgang til nyt spilindhold, der giver dig mulighed for at fortsætte dine eventyr i spillets verden. For at køre tilføjelsen skal du bruge Steam-versionen af ​​spillet. Derudover kan du bruge STEAM GIFT RU DLC til at give denne tilføjelse til dine venner. Siden er designet i et smukt HTML-format, som gør købsprocessen enkel og bekvem. Køb nu og nyd nyt indhold i Per Aspera!

Per Aspera: Blue Mars er en udvidelsespakke til Per Aspera, der kan købes i den digitale butik. Denne DLC giver adgang til nyt spilindhold, der giver dig mulighed for at fortsætte dine eventyr i spilverdenen. For at køre tilføjelsen skal du bruge Steam-versionen af ​​spillet. Du kan bruge STEAM GIFT RU DLC til at give denne tilføjelse til dine venner.

Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. For at modtage DLC'en skal du indtaste et link til din Steam-konto. Herefter vil du blive tilføjet, inviteret og gaven vil blive sendt til din Steam-konto. Spillet eller tilføjelsen forbliver hos dig for evigt, men gaven kan ikke føjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Bemærk venligst, at forsendelse udelukkende sker til konti, der er registreret i Rusland, med en regional prispolitik i rubler og en russisk IP-adresse. Vi sender ikke DLC til CIS-landene/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Tjek venligst regionen for din Steam-konto, før du køber: Sørg for, at der står "Rusland". Ellers anbefales det ikke at foretage et køb.

For at få et link til din konto, skal du gå til menuen "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt" i Steam-klienten, og derefter gå til din profil og kopiere linket til din konto. Hvis du lavede en fejl ved indtastning af data, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


Per Aspera: Blue Mars er en tilføjelse til spillet Per Aspera, som kan købes gennem Steam-tjenesten. Dette er DLC, hvilket betyder, at det ikke er et selvstændigt spil, men udvider på hovedspillet.

Per Aspera er et strategispil, hvor spilleren skal bygge og administrere en base på Mars. Blue Mars-udvidelsen tilføjer nye funktioner og indhold til spillet relateret til koloniseringen af ​​Mars.

Dette er STEAM GIFT RU DLC, det vil sige den russisksprogede version, som kun kan købes og bruges på Steam-konti, der er registreret i Rusland og prissat i rubler. Køb og levering sker online automatisk umiddelbart efter betaling.

Bemærk venligst, at Per Aspera: Blue Mars kræver, at Steam-versionen af ​​hovedspillet kører. Når du har købt en DLC, kan du ikke tilføje den til dit lager, men du kan tilføje den til din kontos Steam-bibliotek, hvor den forbliver for evigt.

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram. Før du køber, skal du sørge for, at regionen på din Steam-konto er angivet som "Rusland", ellers vil DLC'en ikke kunne købes og bruges.


***


  1. Per Aspera: Blue Mars er en fantastisk tilføjelse til et allerede fantastisk spil.
  2. DLC tilføjer nye funktioner og dybde til spilmekanikken.
  3. Fremragende grafik og lyd skaber en utrolig atmosfære.
  4. Spillet bliver endnu mere spændende og interessant takket være tilføjelsen.
  5. Blue Mars er en reel forbedring af spiloplevelsen og et must-have for fans af genren.
  6. Tilføjelsen udvider spilverdenen og tilføjer nye muligheder for udforskning og udvikling.
  7. Et godt valg for dem, der ønsker at tilføje mere dybde og variation til deres spil.



Ejendommeligheder:




Per Aspera: Blue Mars er en fantastisk tilføjelse til spillet, der udvider dets muligheder.

Fremragende grafik og lydkvalitet i Per Aspera: Blue Mars.

DLC STEAM GIFT RU er en praktisk måde at få adgang til tilføjelsen på.

Per Aspera: Blue Mars vil helt sikkert glæde fans af sci-fi-spil.

Vanedannende gameplay og interessante opgaver i Per Aspera: Blue Mars.

DLC STEAM GIFT RU er en hurtig og pålidelig måde at købe tilføjelsen på.

Per Aspera: Blue Mars giver dig mulighed for at opleve den røde planets unikke atmosfære.

Tilføjelsen tilføjer nye funktioner og missioner til spillets allerede velkendte verden.

DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at give en tilføjelse til en ven.

Per Aspera: Blue Mars er et godt valg for dem, der elsker spil med sci-fi-elementer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)