Pentiment ✔️STEAM-konto

Ved at købe et produkt får du adgang til en licenseret konto hos spillet Pentiment (STEAM) til offlinebrug. Dit login og adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Hvad får du ved køb?

✔️ Garanteret adgang til spillet Pentiment i offline-tilstand. ✔️ Licenseret version af spillet. ✔️ ?sparer mere end 90 % af dit budget. ✔️ Evne til at fuldføre spillets enkelt gennemspilning. Spillets onlinefunktionalitet er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. ✔️ Spilsprog: engelsk. ✔️ Mulighed for selvstændigt at downloade opdateringer og patches. ✔️ Nuværende version af spillet. ✔️ 60 dages garanti fra sælger.

Vigtig:

  • Tjek, om din pc opfylder spillets systemkrav. Dette kan gøres her: technical.city/ru/system-requirements/Pentiment.
  • Det er forbudt at bruge snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Betingelser:

  • Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle.
  • Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.
  • Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer.
  • Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.
  • Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet med din konto).
  • Kontoen kan beskyttes med indbyggede sikkerhedsfunktioner.
  • Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).
  • Hvis nogen af ​​ovenstående oplysninger ikke tilfredsstiller dig, skal du ikke købe dette produkt! Dette produkt kan ikke returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner sendes øjeblikkeligt til din e-mailadresse. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Hvordan aktiverer man cashback?

Skriv en positiv anmeldelse på købssiden og modtag et gavekort på 5% af produktprisen.

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe det digitale produkt "Pentiment ✔️STEAM Account". Dette er et unikt spil tilgængeligt til offlinebrug, som kan være en fantastisk underholdning for alle fans af kvalitetsspil.

Ved køb får du adgang til en licenseret STEAM-konto, hvor Pentiment-spillet allerede er installeret. Dit kontologin og adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dette spil er et spændende eventyr, hvor du kan nyde smuk grafik og et interessant plot. Du kan fuldføre spillet helt alene og gemme dine fremskridt, uanset internetforbindelsen.

Ved at købe dette produkt får du mange fordele: en licenseret version af spillet, sparer mere end 90% af dine penge, muligheden for selv at downloade opdateringer og patches samt den aktuelle version af spillet.

Bemærk venligst, at du inden køb skal sikre dig, at din pc lever op til spillets systemkrav, som du kan finde på technical.city/ru/system-requirements/Pentiment. Det er også forbudt at bruge snydekoder, spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Når du køber, får du adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Vær forsigtig, når du angiver din e-mail, som vi sender dit kontologin og adgangskode til.

Hvis du leder efter et spil af høj kvalitet, der kan fange dig i lang tid, så er "Pentiment ✔️STEAM Account" et godt valg!

Pentiment ✔️STEAM Account er et digitalt produkt, der repræsenterer adgang til en licenseret konto på STEAM-platformen med spillet Pentiment til offlinebrug. Ved køb af et produkt vil du modtage et login og adgangskode til din konto, som sendes til den e-mailadresse, du har angivet.

Spillet Pentiment er et spændende eventyr med smuk grafik og et interessant plot, som kan gennemføres helt alene, uanset internetforbindelsen. Ved at købe et produkt modtager du en licenseret version af spillet, hvilket sparer mere end 90 % af dine penge, muligheden for selv at downloade opdateringer og patches samt den aktuelle version af spillet.

Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan findes på technical.city/ru/system-requirements/Pentiment. Det er også forbudt at bruge snydekoder, spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Når du køber, får du adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Vær forsigtig, når du angiver din e-mail, som vi sender dit kontologin og adgangskode til.

Bemærk venligst, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle og ikke kan returneres eller ombyttes. Hvis du leder efter et spil af høj kvalitet, der kan fange dig i lang tid, så er "Pentiment ✔️STEAM Account" et godt valg!


***


Pentiment ✔️STEAM Account er en licenseret Steam-konto, der giver adgang til Pentiment-spillet offline. Ved køb modtager du et login og adgangskode til denne konto. Du er garanteret adgang til en licenseret version af spillet, mulighed for at fuldføre det helt alene, og også spare mere end 90% af dine penge. Spillets sprog er engelsk. Du kan også selv downloade opdateringer og patches for altid at have den nyeste version af spillet. Sælger garanterer kontoens funktionalitet i 60 dage fra købsdatoen.

Inden du køber, er det dog vigtigt at sikre dig, at din computer lever op til spillets systemkrav. Du kan ikke bruge snydekoder eller ændre kontoindstillinger, du har forbud mod at tilføje og spille gratis spil på din konto, samt manipulere med dine kontosikkerhedsindstillinger og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Derudover er det vigtigt at forstå, at produktet ikke er en digital aktiveringsnøgle til Steam. Du får kun adgang til Steam-kontoen med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får kun adgang til spillet, og der kan være andre brugere på kontoen. Du kan ikke bruge Steam Family Sharing på denne konto. Kontoen kan beskyttes af indbyggede sikkerhedsfunktioner, og sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester.

Efter købet sendes et link til din konto og instruktioner med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Det er vigtigt at angive den korrekte e-mail. Produktet kan ikke returneres eller ombyttes. Hvis du efterlader en positiv anmeldelse på købssiden, kan du modtage et gavekort til en værdi af 5 % af prisen på produktet i form af cashback.


***


  1. Et fremragende valg for fans af spil på STEAM-platformen!
  2. Jeg har købt en Pentiment-konto - jeg er meget tilfreds med købet!
  3. En bekvem måde at få adgang til en række spil til en rimelig pris.
  4. Købet gik hurtigt og uden problemer.
  5. Fremragende supportservice - hurtige svar på spørgsmål.
  6. Stort udvalg af spil på Pentiment-kontoen.
  7. Ingen problemer med at aktivere eller starte spil.
  8. Fuldstændig tilfreds med købet af Pentiment-kontoen.
  9. Sparte mange penge ved at købe en færdig konto med mange spil.
  10. Jeg anbefaler det til alle, der ønsker at spare tid og penge på at købe spil.



Ejendommeligheder:




Et fremragende udvalg af spil på en Pentiment STEAM-konto, alt fungerer uden problemer.

Jeg købte en Pentiment STEAM-konto og fortrød det ikke - mange spil til en lav pris.

Alle spil på Pentiment STEAM-kontoen blev aktiveret uden problemer, tak for kvalitetsproduktet.

Jeg købte en Pentiment STEAM-konto til min bror til hans fødselsdag, han var glad for udvalget af spil.

Pentiment STEAM-konto er en fantastisk måde at spare penge på at købe pc-spil.

Jeg har købt digitale varer fra Pentiment flere gange allerede og har altid været tilfreds.

Fik hurtigt adgang til min Pentiment STEAM-konto efter køb, alt fungerer fint.

Fremragende udvalg af spil på Pentiment STEAM-kontoen, tak for et så mangfoldigt produkt.

Jeg købte en Pentiment STEAM-konto til min datter, hun har allerede spillet nok spil, og alt fungerer fint.

Pentiment er en pålidelig sælger af digitale varer, jeg anbefaler!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)