Papirer, venligst - ny konto + garanti (Regionsfri)

Efter betaling vil du modtage en fuld konto hos spillet Papers, Please. Du bliver den første ejer af kontoen, så du slipper for tabte timer, tilbagebetalinger eller andre problemer. Alle vores konti er registreret af os personligt og overføres kun til én person. Ved at købe et produkt fra os kan du være sikker på, at du vil modtage en Steam-konto uden regionale begrænsninger (Steam Region Free; Global account; Worldwide), ikke bundet til en telefon, med en bekræftet e-mail (inkluderet!) og Steam Guard slået af. Vi registrerer selv alle konti og køber spil manuelt, så vi er sikre på kvaliteten af ​​vores produkter. I modsætning til mange andre tilbud på markedet sælger vi ikke konti af tvivlsom oprindelse, men kun personlige.

Så du er vinderen af ​​oktober-joblotteriet, og nu starter du et job som immigrationsinspektør i Greštin. Du bliver nødt til at kontrollere strømmen af ​​mennesker, der krydser grænsen mellem Arstotzka og Kolechia gennem Greštin. Blandt de immigranter, der ønsker at finde arbejde i landet, kan der gemme sig smuglere, spioner og terrorister. Dine eneste værktøjer vil være dokumenterne leveret af dem, der kommer ind, og screenings-, screenings- og fingeraftrykssystemerne etableret af Indgangsministeriet. Du bliver nødt til at beslutte, hvem du skal lukke ind i Arstotzka, hvem du skal nægte, og hvem der skal arresteres. Ære til Arstotzka!

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi tilbyder dig at købe et unikt digitalt produkt - en konto hos spillet Papers, Please. Dette er et spændende spil, hvor du vil spille rollen som en immigrationsinspektør, der kontrollerer strømmen af ​​mennesker, der krydser grænsen mellem Arstotzka og Kolechia via Greštin.

Efter betaling vil du modtage en fuldgyldig konto hos spillet Papers, Please, som er nyt og med garanti virker. Vi yder garanti på vores produkter, så du kan være sikker på kvaliteten af ​​det købte produkt. Kontoen har ingen regionale begrænsninger, hvilket betyder, at den er regionsfri, og du kan spille i ethvert land i verden.

Vi har været særligt opmærksomme på sikkerheden af ​​vores produkter, så du kan være sikker på, at din konto ikke har akkumulerede timer, returneringer eller andre problemer. Alle vores konti er registreret af os personligt og overføres kun til én person. Vi registrerer selv alle konti og køber spil manuelt, så vi er sikre på kvaliteten af ​​vores produkter.

Derudover har vi suppleret vores produkt med nyttige muligheder: Kontoen er ikke bundet til telefonen, e-mailen er bekræftet og inkluderet, og Steam Guard er slået fra. Dette er yderligere garantier og bekvemmeligheder for dig, som gør vores produkt endnu mere attraktivt.

Vi har lavet et smukt html-design af vores produkt til dig, så du kan nyde enkelheden og skønheden på vores hjemmeside. Gå ikke glip af chancen for at købe et så unikt digitalt produkt som en konto hos spillet Papers, Please, og nyd de spændende eventyr i dette spil!

Vi inviterer dig til at købe en ny konto med spillet Papers, Please, som med garanti virker og uden regionale begrænsninger (Region Free). Du bliver den første ejer af kontoen, så du vil ikke støde på tabte timer, refusioner eller andre problemer. Alle vores konti er registreret af os personligt og overføres kun til én person.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores varer og giver garanti for vores produkter. Kontoen er ikke knyttet til telefonen, og e-mailen er verificeret og vil blive inkluderet i pakken. Steam Guard vil blive deaktiveret for din bekvemmelighed.

Papers, Please er et spændende spil, hvor du vil spille rollen som en immigrationsinspektør, der kontrollerer strømmen af ​​mennesker, der krydser grænsen mellem Arstotzka og Kolechia via Greštin. Du skal beslutte, hvem der skal have adgang til Arstotzka, og hvem der skal arresteres, kun ved hjælp af dokumenter og simple verifikationssystemer.

Hos os kan du købe dette unikke digitale produkt med tillid til dets kvalitet og sikkerhed. Gå ikke glip af muligheden for at købe en konto med spillet Papers, Please og fordyb dig i de spændende eventyr i dette spil!


***


En ny Steam-konto med spillet Papers, Please tilbydes til salg. Efter betaling vil du modtage en 100% arbejdskonto, registreret personligt af sælger, uden akkumulerede timer, returneringer eller problemer. Kontoen har ingen regionale begrænsninger (Regionsfri), telefonen er ikke forbundet, e-mailen er bekræftet og kan ændres til din egen (e-mail inkluderet). Steam Guard er deaktiveret. Alle konti er registreret af sælgeren, og spil købes manuelt. Sælger garanterer for kvaliteten af ​​varerne og giver ikke ombytning eller returnering.

Papers, Please er et spændende simulationsspil, hvor spilleren påtager sig rollen som en immigrationsinspektør i det fiktive land Arstotzke, der kontrollerer strømmen af ​​mennesker, der kommer ind i landet fra nabolandet Kolechia via Greštin. Spilleren skal træffe beslutninger om, hvem der kan få lov til at komme ind i landet, og hvem der skal afvises eller endda arresteres, kun ved hjælp af de leverede dokumenter og simple verifikationssystemer. Spillet indeholder elementer af intriger, smugling, spionage og terrorisme, hvilket gør gameplayet sjovt og spændende.


***


  1. Godt spil! Papers, Please får dig til at tænke over mange vigtige emner, samtidig med at det giver en sjov spiludfordring.
  2. Jeg købte Papers, Please fra denne side og blev glædeligt overrasket over den hurtige levering af kontoen og produktgarantien.
  3. Den nye konto for Papers, Please fungerer perfekt og fejlfrit - jeg har ikke stødt på nogen problemer.
  4. Jeg anbefaler stærkt denne butik til køb af digitale varer - jeg modtog mine papirer, skriv venligst med det samme og uden forsinkelse.
  5. Papers, Please er et fantastisk spil med en unik historie, og jeg var glad for at få det fra denne side.
  6. Jeg har længe ønsket at købe Papers, Please, og denne butik viste sig at være det ideelle valg for mig - jeg købte en ny konto og modtog en garanti for produktet.
  7. Hurtig, pålidelig, praktisk - at købe papirer, venligst på denne side er det værd!



Ejendommeligheder:




BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE er et utroligt sæt spil, der vil imponere enhver skydespilfan!

En fremragende kombination af grafik af høj kvalitet og vanedannende gameplay er det, der gør BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE til et rigtigt mesterværk.

Du får tre utrolige spil i én pakke - et godt valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af det!

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE er spil, der aldrig keder sig, hver gang de finder noget nyt og spændende.

Historierne i BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE-spil er lige så farverige og spændende som deres gameplay.

Nyd den unikke spiloplevelse, som BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE tilbyder.

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE-spillene vil med garanti give dig timevis af sjov.

I BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE finder du alt, hvad du behøver for virkelig at nyde din spiloplevelse.

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE er en sand skat for fans af skydespil og post-apokalyptiske spil.

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION XBOX ONE er det perfekte valg for dem, der ønsker at fordybe sig i en sjov og spændende spilverden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)