Overkogt! 2 XBOX ONE / XBOX SERIES X|S / КЛЮЧ ?

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en Overcooked digital licensnøgle! 2 til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S-konsollen. Den vigtigste aktiveringsregion er Argentina. Aktivering kræver en VPN med forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet ikke være regionalt begrænset og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Spilbeskrivelse Overcooked: vender tilbage med en ny portion skør madlavning! Du vil igen rejse til Onion Kingdom og samle et team af kokke til klassisk lokal eller online co-op, der kan spilles af op til 4 personer. Grib dine forklæder - det er tid til at redde verden (igen)! Du har allerede reddet verden fra et evigt sultent monster, men nu er der opstået en ny trussel! Det er tid til at gå tilbage til køkkenet for at stille Walking Breads sult.

Du vil være i stand til at spille online eller lokalt, inklusive konkurrence eller teamwork. Rejs på tværs af verdenskortet til lands, til vands og i luften, lav mad i atmosfæren af ​​nye temaer såsom en japansk restaurant, en magiskole, en mine eller en anden planet. For gourmeter præsenteres nye retter som sushi, kager, burgere og pizza.

Aktiveringsinstruktioner til Android-telefonbrugere: download og åbn VPN Unlimited, Seed4.Me, VPN.lat, CyberGhost eller UrbanVpn-applikationen. I adresselinjen skal du følge linket eller vælge en browser og downloade fra den ønskede region. Log ind på din konto, indtast forsigtigt din e-mail og kontologin, indtast nøglen, aktiver og download spillet.

Aktiveringsinstruktioner til pc-computerbrugere: download og åbn VPN Unlimited, Seed4.Me, VPN.lat, CyberGhost eller UrbanVpn-applikationen. Følg linket, log ind på din konto, tænd for VPN og vælg en forbindelse fra den ønskede region. Indtast nøglen, klik på "næste", bekræft aktivering og download spillet.

Teknisk support er tilgængelig fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.

Overkogt! 2 XBOX ONE / [XBOX SERIES](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=XBOX%20SERIES&prompt=Tell%20me%20more%20about%20XBOX%20SERIES.) X|S / NØGLE

Overkogt! 2 er en madlavningssimulator, hvor du spiller som et team af kokke, der tilbereder retter under forskellige forhold. Vend tilbage til Onion Kingdom for at redde verden fra en ny trussel - The Walking Bread!

Ved at købe den digitale nøgle Overcooked! 2 til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S-konsollen, vil du øjeblikkeligt modtage en licensaktiveringsnøgle til Argentina-regionen. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet være knyttet til din Microsoft-konto for altid og vil ikke have regionale begrænsninger. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Spil online eller lokalt, inklusive konkurrence eller teamwork. Rejs på tværs af verdenskortet, lav mad i atmosfæren af ​​nye temaer, såsom en japansk restaurant, en magisk skole, en mine eller en anden planet. For gourmeter præsenteres nye retter som sushi, kager, burgere og pizza.

Køb nu for 999 rubler

Overkogt! 2 er en madlavningssimulator, hvor spillere påtager sig rollen som kokke og tilbereder retter i miljøer, der konstant ændrer sig og udfordrer. Spillere skal arbejde som et team for at styre køkkenet og udfylde ordrer ved hjælp af en række forskellige ingredienser, redskaber og enheder.

I denne version af spillet, der er tilgængelig til Xbox One og Xbox Series X|S-konsollerne, rejser spillere til Onion Kingdom for at redde verden fra en ny trussel - Walking Bread. Spillere kan spille online eller lokalt, inklusive konkurrence eller teamwork. Spillet byder på nye temaer såsom en japansk restaurant, en magisk skole, en mine eller en anden planet, samt nye retter som sushi, kager, burgere og pizza.

Når du køber en digital nøgle, Overcooked! 2 til Xbox One / Xbox Series X|S, vil du øjeblikkeligt modtage en licensaktiveringsnøgle til Argentina-regionen. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet blive knyttet til din Microsoft-konto og vil ikke have regionale begrænsninger. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Bemærk venligst, at du skal bruge en VPN med forbindelse til Argentina for at aktivere nøglen. Instruktioner til aktivering af nøglen for brugere af Android-telefoner og pc-computere findes i produktbeskrivelsen. Teknisk support er tilgængelig fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid. Prisen på produktet er 999 rubler.

...

...


***


Overkogt! 2 er et puslespil udviklet af Ghost Town Games og udgivet af Team17. I spillet vil du spille som kokke, der tilbereder retter under forskellige forhold og i forskellige køkkener. I Overcooked! 2 skal du arbejde i et team med andre spillere og styre dit køkken, tilberede retter og servere dem for gæster. Spillet har lys grafik og sjovt gameplay, der vil være interessant for spillere i alle aldre.

En Xbox One/Xbox Series X|S-nøgle er en digital kopi af spillet, som du kan indløse på din Xbox-konto. Nøglen giver dig mulighed for at downloade og installere spillet på din konsol og begynde at spille det umiddelbart efter aktivering. Spillet understøtter både single- og multiplayer-tilstande, så du kan spille med venner på den samme konsol eller online. En nøgle til Xbox One / Xbox Series X|S er en fantastisk mulighed for at købe et spil til en konkurrencedygtig pris og begynde at spille det umiddelbart efter købet.


***


  1. Overkogt! 2 er et fantastisk spil for dem, der kan lide at spille med venner eller familie.
  2. Spillet har farverig grafik og munter lyd, hvilket gør gameplayet endnu mere spændende.
  3. Overkogt! 2 kræver fremragende interaktion mellem spillere, hvilket hjælper med at opbygge holdånd og udvikle koordinationsevner.
  4. Spillet indeholder mange niveauer og opgaver, hvilket sikrer lang og interessant spilletid.
  5. Overkogt! 2 er et godt valg til fester eller sammenkomster med venner, der elsker at spille på konsoller.
  6. Spillet er velegnet til spillere i alle aldre og erfaringsniveauer, hvilket gør det tilgængeligt og tiltalende for alle.
  7. Overkogt! 2 er en fantastisk måde at tilbringe tid og slappe af efter en lang dag på arbejde eller i skole.



Ejendommeligheder:




Spillet er gennemstegt! 2 er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie.

Spillets gameplay er let at lære, men samtidig komplekst nok til at være interessant selv for erfarne spillere.

Spillet har en masse niveauer og opgaver, så det er bestemt ikke kedeligt.

Fremragende grafik og sjove karakterdesign giver spillet en unik stil.

Spillet giver dig mulighed for at udvikle teamwork og forbedre kommunikationen mellem spillere.

Multiplayer-tilstand giver dig mulighed for at spille med venner på samme skærm eller over internettet.

Spillet byder på mange forskellige madlavningsopskrifter og ingredienser, der kan bruges til at tilberede måltider.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)