Outlast: Whistleblower DLC (Steam Key/Region Free)

I vores butik kan du købe en nøgle til Outlast: Whistleblower DLC-tilføjelsen til en konkurrencedygtig pris. Efter købet kan denne nøgle straks aktiveres på din steam-konto og få adgang til tilføjelsen til spillet Outlast. Bemærk venligst, at for at aktivere DLC'en skal du have det originale Outlast-spil på din konto. Vi garanterer, at nøglen kan aktiveres i enhver region.

Instruktioner til aktivering af nøglen:

  1. Efter købet modtager du en unik nøgle, som du skal kopiere.
  2. Gå til Steam-klienten og find knappen "Tilføj spil" i nederste venstre hjørne. Klik på "Aktiver på Steam".
  3. I det vindue, der vises, skal du indsætte nøglen i formatet HHHHH-HHHHH-HHHHH.
  4. Når den er aktiveret, vises DLC i dit bibliotek.

Også, hvis du vil have dine venner til at vide om dette tilbud, kan du dele linket til vores butik på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Outlast: Whistleblower DLC (Steam Key/Region Free)

Outlast: Whistleblower DLC er en tilføjelse til det populære spil Outlast, som har fanget hjerterne hos mange gyserspilfans. Du kan nu udvide din spiloplevelse med Whistleblower DLC.

Ved at købe et digitalt produkt i vores butik, modtager du en Steam-nøgle, som giver dig mulighed for at downloade og installere tilføjelsen på din computer. Derudover er denne nøgle Region Free, hvilket betyder, at du kan aktivere den i enhver region, hvor Steam er tilgængelig.

Bemærk venligst, at for at aktivere tilføjelsen skal du have det originale Outlast-spil på din Steam-konto. Hvis du ikke har Outlast endnu, kan du også købe det i vores butik.

Efter at have aktiveret nøglen på Steam, vil du straks have adgang til Whistleblower DLC og kan nyde den vanedannende gameplay og gyserstemning, som spillere over hele verden er begyndt at elske.

Instruktioner til aktivering af nøglen:

  1. Efter købet modtager du en unik nøgle, som du skal kopiere.
  2. Gå til Steam-klienten og find knappen "Tilføj spil" i nederste venstre hjørne. Klik på "Aktiver på Steam".
  3. I det vindue, der vises, skal du indsætte nøglen i formatet HHHHH-HHHHH-HHHHH.
  4. Når den er aktiveret, vises DLC i dit bibliotek.

Del med dine venner:

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

Hos os kan du købe Outlast: Whistleblower DLC nøglen (tillæg til Outlast) til en konkurrencedygtig pris. Efter køb vil du straks modtage en nøgle, ved at aktivere hvilken du tilføjer DLC til spillet Outlast til din steam-konto. Uden det originale Outlast-spil på din konto, vil du ikke være i stand til at aktivere Whistleblower DLC.http://store.steampowered.com/app/273300/Outlast_Whistleblower_DLC/Активировать nøglen er tilgængelig i alle regioner Garanti på aktiveringstidspunktet.

Ekstra Information

Instruktioner til aktivering af nøglen: 1. Efter købet modtager du en unik nøgle, som du skal kopiere og logge ind på Steam-klienten.2. Åbner steam, se efter knappen "Tilføj spil" i nederste venstre hjørne, og klik derefter på "Aktiver i steam"3. Indsæt formatnøglen - HHHHH-HHHHH-HHHHH4 i det vindue, der vises. Efter aktivering vises spillet i dit bibliotek. Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Outlast: Whistleblower DLC (Steam Key/Region Free) er en tilføjelse til spillet Outlast, som er et populært gyserspil. Ved at købe en nøgle i vores butik, kan du aktivere den på din Steam-konto og få adgang til denne tilføjelse. Bemærk dog, at for at aktivere DLC'en skal du have det originale Outlast-spil på din konto. Hvis du ikke har dette spil endnu, kan det også købes i vores butik.

Efter købet modtager du en unik nøgle, som du skal kopiere og indtaste i Steam-klienten. For at gøre dette skal du gå til Steam-klienten, finde knappen "Tilføj spil" i nederste venstre hjørne og klikke på "Aktiver på Steam". I det vindue, der vises, skal du indsætte nøglen i formatet HHHHH-HHHHH-HHHHH. Når den er aktiveret, vises DLC i dit bibliotek.

Nøglen til denne tilføjelse er Region Free, hvilket betyder, at du kan aktivere den i enhver region, hvor Steam er tilgængelig. Vi garanterer, at nøglen fungerer på aktiveringstidspunktet.

Hvis du vil dele information om vores tilbud med dine venner, så kan du dele linket til vores butik på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


Outlast: Whistleblower DLC er en tilføjelse til spillet Outlast, der giver spilleren mulighed for at lære mere om de mystiske begivenheder, der finder sted på Mount Massive mentalhospitalet. I denne tilføjelse vil du spille som en karakter ved navn Waylon Park, som er informant og forsøger at afsløre de grusomme eksperimenter, der finder sted på hospitalet.

The Outlast: Whistleblower DLC giver spilleren en ny historie og nye karakterer, en unik atmosfære og mange nye steder at udforske. Du modtager en nøgle til at aktivere DLC'en umiddelbart efter købet, og den kan aktiveres i enhver region.

Bemærk venligst, at uden det originale Outlast-spil på din konto, vil du ikke være i stand til at aktivere Whistleblower DLC. Når du har aktiveret nøglen, vises spillet i dit Steam-bibliotek. Vi garanterer dig, at nøglen vil virke på aktiveringstidspunktet. Hvis du har spørgsmål om aktivering af nøglen, beskriver instruktionerne alle de nødvendige trin.


***


  1. Outlast: Whistleblower DLC er en spændende tilføjelse til spillet, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​rædsel og intriger.
  2. En fremragende tilføjelse til det populære spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i en utrolig atmosfærisk verden og være vidne til forfærdelige begivenheder.
  3. Hvis du elsker survival horror-spil, så er Outlast: Whistleblower DLC bestemt et forsøg værd.
  4. Tilføjelsen lever fuldt ud op til forventningerne hos fans af det originale spil og efterlader ingen spillere ligeglade.
  5. Et spændende plot, veludviklede karakterer og en utrolig atmosfærisk spilverden - alt dette kan findes i Outlast: Whistleblower DLC.
  6. Spillet kombinerer dygtigt forskellige elementer af rædsel og spænding, hvilket gør det virkelig sjovt og spændende.
  7. Outlast: Whistleblower DLC er et fremragende valg for dem, der leder efter en kvalitet og uforglemmelig spiloplevelse.



Ejendommeligheder:




Outlast: Whistleblower DLC er en utrolig vanedannende og skræmmende tilføjelse til det originale spil.

Jeg elsker Outlast, og Whistleblower DLC tilføjer endnu mere rædsel og spænding til det.

DLC komplementerer plottet i det originale spil perfekt og afslører nogle hemmeligheder og detaljer.

Grafikken i spillet er på et højt niveau, hvilket skaber en atmosfære af rædsel og frygt.

Hvis du elsker gyserspil, så er Outlast: Whistleblower DLC et must-køb.

At spille som en anderledes karakter åbner op for nye muligheder og perspektiver på begivenheder i Outlast-verdenen.

Denne tilføjelse øger spilletid markant ved at tilføje nye niveauer og missioner.

Plottet i DLC er lige så engagerende og spændende som det originale spil.

Soundtracket skaber en atmosfære af rædsel og tilføjer realisme til spillet.

Outlast: Whistleblower DLC er et godt valg for dem, der ønsker at opleve ægte rædsel i spilverdenen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)