OUTLAST 1 PS4/PS5/LIFETIME?

Funktionaliteten af ​​det russiske PlayStation Network (PSN) er begrænset. Jeg tilbyder dig den bedste løsning, som har følgende fordele:

  • Livstidsgaranti!
  • Prisen er lavere end på den russiske PS Store
  • Russisk grænsefladesprog
  • Mulighed for at aktivere, downloade og spille i alle regioner, hvor PlayStation er tilgængelig
  • Når din konto er forbundet til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på den konsol

Du kan også se videoinstruktioner til PS4 og PS5. Spilversioner inkluderer:

  • OFFLINE - spil fra din personlige profil og opret forbindelse til internettet. Vi garanterer, at spillet vil fungere, indtil du opretter forbindelse til internettet.
  • ONLINE - opret forbindelse til Wi-Fi og spil kun fra vores konto. Du vil ikke kunne spille fra din konto.
  • UNIVERSAL - spil helt fra din konto uden nogen begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto.

Der er også andre spil tilgængelige på PlayStation Store. Vi har personligt oprettet kontoen, og hvis du forsøger at overtræde vilkårene for brug, vil vi bemærke det med det samme! Vilkår for brug:

  • Det er forbudt at ændre nogen data på din konto.
  • Overførsel af kontodata til tredjepart er forbudt.
  • Brug kun din købskontotype og bland ikke andre brugere.
  • Hvis du overtræder vilkårene, mister du adgangen til din konto uden refusion.

Ved at købe dette produkt accepterer og accepterer du disse vilkår og betingelser.

Køb den digitale version af OUTLAST 1 til PlayStation 4 og PlayStation 5 med livstidsgaranti! Dette er et spændende gyserskydespil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​dødelig fare og mystiske hemmeligheder. Udover at kunne spille på begge PlayStation-konsoller, får du også livstidsgaranti på produktet. Vi garanterer, at spillet vil være tilgængeligt for dig hele dit liv. Derudover er vores pris lavere end i den russiske PlayStation-butik. Spillet har et russisk grænsefladesprog og er tilgængeligt til aktivering, download og spil i alle regioner, hvor PlayStation er tilgængelig. Når en konto er forbundet til en konsol, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på den konsol. Du kan vælge mellem tre versioner af spillet: offline, online og universal. Offlineversionen giver dig mulighed for at spille fra din personlige profil uden at oprette forbindelse til internettet, indtil du opretter forbindelse online. Onlineversionen giver dig mulighed for kun at spille fra vores konto, og den universelle version giver dig mulighed for at spille helt fra din konto uden begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto. Ved at købe denne digitale vare fra Digital Goods Store, får du adgang til et produkt, vi personligt har oprettet, og accepterer vores brugsbetingelser, som forbyder dig at ændre nogen kontooplysninger, dele kontooplysninger med tredjeparter eller forstyrre andre brugere. . Hvis du overtræder vilkårene, mister du adgangen til din konto uden refusion.

OUTLAST 1 til PlayStation 4 og PlayStation 5 er den digitale version af det spændende gyserskydespil. Ved at købe dette produkt får du livstidsgaranti. Prisen for dette produkt er lavere end i den russiske PS Store. Spilgrænsefladen er på russisk, og den er tilgængelig til aktivering, download og spil i alle regioner, hvor PlayStation er tilgængelig.

Når en konto er forbundet til en konsol, bliver spillet tilgængeligt for alle andre konti på den konsol. Du kan vælge en af ​​tre versioner af spillet: offline, online og universal. Offlineversionen giver dig mulighed for at spille fra din personlige profil uden at oprette forbindelse til internettet, indtil du opretter forbindelse online. Onlineversionen giver dig mulighed for kun at spille fra vores konto, og den universelle version giver dig mulighed for at spille helt fra din konto uden begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto.

Hvis du overtræder vilkårene for brug, såsom at ændre kontooplysninger eller overføre kontooplysninger til tredjeparter, mister du adgangen til din konto uden refusion. Ved at købe dette produkt accepterer og accepterer du disse vilkår og betingelser.

Kontoen er oprettet af os personligt, og hvis du forsøger at overtræde brugsbetingelserne, vil vi straks bemærke det. Der er også andre spil tilgængelige på PlayStation Store.


***


OUTLAST 1 til PS4/PS5 er et spil, der kan downloades og spilles i alle områder af PlayStation-brugere takket være den universelle version af spillet. Det betyder, at du vil være i stand til at spille spillet uden nogen begrænsninger og fra enhver PlayStation-konto, som om du havde købt spillet på din egen konto.

Når du køber dette spil, får du livstidsgaranti, hvilket betyder, at du kan spille spillet resten af ​​dit liv. Prisen på spillet er lavere end på den russiske PS Store, og du får spillet på russisk.

Du modtager også instruktioner om, hvordan du installerer og aktiverer spillet på PS4 eller PS5. Når en konto er forbundet til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på konsollen.

Bemærk venligst, at kontoen, som spillet blev købt på, blev oprettet personligt af sælgeren, og ethvert forsøg på at ændre dataene kan resultere i tab af adgang til kontoen uden refusion. Det er også forbudt at overføre kontodata til tredjeparter og forstyrre andre brugere. Ved at købe dette produkt accepterer du disse vilkår for brug.


***


  1. OUTLAST 1 på PS4/PS5 er et spændende gyserspil, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.
  2. Et rigtigt mesterværk for fans af adrenalin og survival horror-genren - OUTLAST 1 på PS4/PS5.
  3. OUTLAST 1 på PS4/PS5 giver dig mulighed for at kaste dig ud i en unik atmosfære af frygt og spænding.
  4. Et fascinerende plot og realistisk grafik - alt dette gør OUTLAST 1 på PS4/PS5 til et af de bedste spil i genren.
  5. OUTLAST 1 på PS4/PS5 kan afspilles i høj grad takket være forskellige slutninger og hemmeligheder.
  6. OUTLAST 1 på PS4/PS5 er ikke bare et spil, det er en ægte søgen efter overlevelse i en uhyggelig verden fuld af farer.
  7. Hvis du leder efter den ultimative gyseroplevelse, så er OUTLAST 1 på PS4/PS5 det spil, du bør prøve.
  8. Et fremragende valg for fans af mørke og atmosfæriske spil er OUTLAST 1 på PS4/PS5.
  9. Fejlfrit gameplay og en fantastisk atmosfære er, hvad du får, når du spiller OUTLAST 1 på PS4/PS5.
  10. OUTLAST 1 på PS4/PS5 er et spil, der vil give dig ægte spilleglæde og vil blive husket i lang tid.



Ejendommeligheder:




OUTLAST 1 på PS4/PS5 er en fantastisk thriller, der får dig til at ryste af spænding og holde dig på tæerne.

Grafikken i OUTLAST 1 på PS4/PS5 er så detaljeret, at den skaber en atmosfære, der føles som om, du er inde i spillet.

Den overbevisende historie og uforudsigelige drejninger i begivenhederne i OUTLAST 1 på PS4/PS5 vil holde spilleren i balance til det sidste.

OUTLAST 1 på PS4/PS5 er et godt valg for gyserfans, der leder efter et spil med god grafik og en overbevisende historie.

Vanvittigt interessant gameplay og en unik spiloplevelse - det er, hvad OUTLAST 1 tilbyder på PS4/PS5.

OUTLAST 1 på PS4/PS5 er et spil, der bestemt ikke vil lade dig kede dig og vil tvinge spilleren til at være opmærksom ved hver tur.

Hvis du vil opleve ægte gyser, så er OUTLAST 1 på PS4/PS5, hvad du har brug for.

OUTLAST 1 på PS4/PS5 er et uforglemmeligt gyserspil, som alle fans af ikke-standardspil bør prøve.

Det fremragende lyddesign og atmosfæriske lydspor i OUTLAST 1 på PS4/PS5 tilføjer mere intriger og får dig til at få lyst til at spille spillet.

OUTLAST 1 på PS4/PS5 er et spil, der vil efterlade dig med en uforglemmelig oplevelse og gøre dig bange for mørket.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)