ORIGIN EA PLAY TIL PC 1 MÅNED (PC) GLOBAL NØGLE

Efter købet modtager du en aktiveringskode til dit 1 måneds EA Play-abonnement. Aktiveringskoden udstedes automatisk. Aktiveringsregion: på verdensplan, inklusive Rusland. For at aktivere dit abonnement skal du følge linket og klikke på "Download Origin" (øverst til venstre). Installer og start programmet, log ind med dit kontonavn og din adgangskode. Fra rullemenuen "Oprindelse" (øverst i venstre hjørne), vælg "Indløs produktkode...", indtast din kode og klik på "Næste". Når du har bekræftet koden, skal du gå til fanen "MINE SPIL" og begynde at downloade.

EA Play er det perfekte sted for alle, der elsker spil fra Electronic Arts. Et abonnement giver dig flere belønninger, mere eksklusivt indhold og ubegrænset adgang til andre populære Electronic Arts-spil. Få mere ud af de spil, du elsker, med udfordringer kun for medlemmer og belønninger i spillet. Tag dine yndlingsspil til næste niveau med indhold, der hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne. Plus, abonnenter får 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

Vi har også andre produkter: ORIGIN EA PLAY PRO 1 MÅNED TIL PC GLOBAL KEY og ORIGIN EA PLAY BASIC TIL PC 12 MÅNEDER GLOBAL KEY.

ORIGIN EA PLAY TIL PC 1 MÅNED (PC) GLOBAL NØGLE

ORIGIN EA PLAY er et spilabonnement fra Electronic Arts, der giver dig adgang til et stort antal spil og eksklusivt indhold. Med dette digitale produkt modtager du en aktiveringskode til et 1 måneds abonnement i en region rundt om i verden, inklusive Rusland.

For at aktivere dit abonnement skal du følge linket og klikke på "Download Origin" (øverst til venstre). Installer og start programmet, log ind med dit kontonavn og din adgangskode. Fra rullemenuen "Oprindelse" (øverst i venstre hjørne), vælg "Indløs produktkode...", indtast din kode og klik på "Næste". Når du har bekræftet koden, skal du gå til fanen "MINE SPIL" og begynde at downloade.

ORIGIN EA PLAY er det perfekte sted for alle, der elsker EA-spil. Et abonnement giver dig flere belønninger, mere eksklusivt indhold og ubegrænset adgang til andre populære Electronic Arts-spil. Få mere ud af de spil, du elsker, med udfordringer kun for medlemmer og belønninger i spillet. Tag dine yndlingsspil til næste niveau med indhold, der hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne.

Med denne digitale genstand får du også 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

ORIGIN EA PLAY TIL PC 1 MÅNED (PC) GLOBAL KEY er et digitalt produkt, der giver adgang til et EA Play-abonnement i 1 måned. Efter købet modtager du en aktiveringskode, som kan bruges overalt i verden, inklusive Rusland. For at aktivere dit abonnement skal du følge linket, downloade og installere Origin-appen, derefter logge ind og vælge "Indløs produktkode". Et EA Play-abonnement giver adgang til en række Electronic Arts-spil, eksklusivt indhold og muligheden for at optjene belønninger og rabatter i spillet på EA digitale køb på EA.com. EA Play-abonnement er kun tilgængeligt for Origin-appen. Ud over dette produkt er der også andre abonnementsmuligheder tilgængelige, såsom ORIGIN EA PLAY PRO 1 MÅNED FOR PC GLOBAL KEY og ORIGIN EA PLAY BASIC FOR PC 12 MONTHS GLOBAL KEY.


***


ORIGIN EA PLAY TIL PC 1 MÅNED (PC) GLOBAL KEY er en aktiveringskode til et 1 måneds abonnement på EA Play-tjenesten fra Electronic Arts, designet til fans af EA-spil. Efter købet modtager du automatisk en aktiveringskode, som kan bruges over hele verden, inklusive Rusland. For at aktivere dit abonnement skal du installere og starte Origin-applikationen, logge ind på din konto og indtaste den modtagne kode i afsnittet "Aktiver produktkode". Et EA Play-abonnement giver dig adgang til eksklusivt indhold, medlemsudfordringer, belønninger i spillet og 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere. Dette produkt er velegnet til dem, der ønsker at få mere ud af EA-spil og prøve nye spil.


***


  1. Denne digitale genstand gav mig adgang til et stort antal EA-spil på pc til en rimelig pris.
  2. Jeg blev glædeligt overrasket over enkelheden og hastigheden af ​​processen med at købe og aktivere en nøgle.
  3. ORIGIN EA PLAY til pc giver dig ubegrænset adgang til en række forskellige EA-spil, hvilket gør det til et godt valg for videospilelskere.
  4. Nøglen blev leveret med det samme, og jeg var i stand til at begynde at spille mine yndlings EA-spil næsten umiddelbart efter købet.
  5. Jeg havde ingen problemer med at aktivere nøglen og har nydt uafbrudt gameplay i flere dage nu.
  6. Hvis du elsker EA-spil, så er dette digitale produkt en fantastisk mulighed for at få adgang til nye og klassiske spil.
  7. ORIGIN EA PLAY til pc tilbyder et bredt udvalg af spil, inklusive nogle af de mest populære og genkendelige titler såsom FIFA, Battlefield og The Sims.



Ejendommeligheder:




Nøglen til ORIGIN EA PLAY blev leveret til mig med det samme, og jeg kunne begynde at spille mine yndlingsspil med det samme!

Ved hjælp af ORIGIN EA PLAY fandt jeg en masse nye spil, som jeg virkelig kunne lide.

At købe det digitale ORIGIN EA PLAY-produkt var en meget enkel og bekvem proces.

ORIGIN EA PLAY-tjenesten giver adgang til et stort antal spil af forskellige genrer, hvilket er meget praktisk for spillere.

Jeg elsker at spille spil på min computer, og ORIGIN EA PLAY har givet mig mulighed for at gøre det med stor komfort.

ORIGIN EA PLAY giver en bekvem måde at få adgang til de nyeste spil uden at skulle købe hvert spil separat.

Nøglen til ORIGIN EA PLAY gav mig adgang til mange spil, som jeg ikke havde spillet før, og jeg var i stand til at opdage mange nye oplevelser.

ORIGIN EA PLAY er en fantastisk måde at spare penge på spil, da du kan få adgang til en masse spil til en lille pris.

Jeg modtog en ORIGIN EA PLAY-nøgle i gave og var glad for at vide, at jeg kan spille mange af mine yndlingsspil uden ekstra omkostninger.

ORIGIN EA PLAY giver mig adgang til et bibliotek af spil, som jeg kan spille når som helst, hvilket er meget praktisk for mig.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)