✅DEN SIDSTE AF OS DEL I TYRKIET? NØGLE

Vælg Enot.io-tjenesten for at betale med bankkort i Rusland og få en markant lavere provision. Vi tilbyder kun lovlige nøgler til spillet, som udgives den 03/03/2023. Nøgleforsendelsestimeren er angivet med en reserve, men nøgler kan sendes inden timeren udløber. Spillet aktiveres på Steam-platformen i Tyrkiet. Vores butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Support svarer på beskeder fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid. For at aktivere spillet skal du følge et par enkle trin: 1) download og installer Steam (hvis det ikke allerede er installeret), 2) registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende, 3) gå til "Mine spil" " sektion, vælg "Aktiver via Steam " og indtast nøglen, 4) efter aktivering vil spillet vises på listen over spil og kan downloades fra Steam.

✅THE LAST OF US DEL I TURKEY er en digital version af The Last of Us-spillets første del, som aktiveres på Steam-platformen i Tyrkiet. Spillet er perfekt til fans af eventyrspil og har etableret sig som et af de bedste spil på PlayStation-konsollen. Nu kan du nyde dens grafik og fængslende historie på din computer. Nøglen leveres kun i juridisk form, hvilket garanterer dig fuld adgang til spillet uden risiko for kontoblokering. Vores digitale butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og vi er her for at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Det er nemt at købe en digital version af The Last of Us spil 1 fra den digitale butik! Udnyt vores bekvemme service og nyd spillet til enhver tid.

✅THE LAST OF US DEL I TURKEY er en digital version af The Last of Us-spillets første del, som aktiveres på Steam-platformen i Tyrkiet. Spillet er designet til fans af eventyrspil og er et af de bedste spil på PlayStation-konsollen. Nu kan du nyde dens grafik og fængslende historie på din computer. Nøglen leveres kun i juridisk form, hvilket garanterer dig fuld adgang til spillet uden risiko for kontoblokering.

Spillet udgives den 03/03/2023, men nøgler kan sendes inden timeren udløber, hvilket er angivet med en reserve. For at betale med et bankkort i Rusland kan du bruge Enot.io-tjenesten til at modtage en markant lavere kommission.

For at aktivere spillet skal du følge et par enkle trin. Først skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er på din computer. Tilmeld derefter en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende. Dernæst skal du gå til sektionen "Mine spil", vælge "Aktiver via Steam" og indtaste nøglen. Når det er aktiveret, vil spillet vises på listen over spil og kan downloades fra Steam.

Vores digitale butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og vi er her for at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Support svarer på beskeder fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid.


***


✅ THE LAST OF US DEL I er et videospil til personlige computere, der er aktiveret på Steam-spilplatformen. Spillet er udviklet af Naughty Dog og udgivet af Sony Computer Entertainment. Udgivelsesdatoen er planlagt til den 3. marts 2023 (med tid til at sende nøglerne). Spilaktiveringsnøglen er lovlig, aktiveringsregionen er Türkiye.

For at betale med et russisk bankkort kan du vælge betalingstjenesten Enot.io, hvis provision er lavere end for andre tjenester.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil", vælg "Aktiver via Steam" og indtast nøgle. Når du har aktiveret spillet, vises det på listen over spil og kan downloades fra Steam.

Vores butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Support svarer på beskeder fra 10-00 til 22-00 Moskva-tid.


***


  1. Et meget spændende plot, der får spilleren til at mærke spillets atmosfære.
  2. Fremragende grafik og lyd, der hjælper dig med at fordybe dig i spilverdenen.
  3. Interessante karakterer, hver med deres egen historie og karakter.
  4. Tilstedeværelsen af ​​mange forskellige våben og genstande, der udvider spilmuligheder.
  5. En veldesignet spilverden med mange forskellige placeringer.
  6. Et realistisk kunstig intelligens-system, der gør spilmodstandere smartere og farligere.
  7. Muligheden for at vælge forskellige plotudviklingsmuligheder, hvilket tilføjer repeterbarhed og interesse til spillet.
  8. Fremragende balance mellem handling og historie, som gør spillet sjovt og spændende.
  9. En kæmpe spilverden, der kan udforskes vidt og bredt.
  10. Der er mange forskellige spiltilstande, inklusive multiplayer, som tilføjer yderligere variation til spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)