✅Supraland ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Bonus

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto. Spilnavn: Supraland, genrer: action, eventyrspil, indie. Udvikler og udgiver: Supra Games. Spillet er en del af Supraverse-serien af ​​spil og blev udgivet den 5. april 2019. Du kan spille demoen! Supraland er en blanding af Portal, Zelda og Metroid. Du vil udforske verden, finde hemmelige opgraderinger, løse gåder, kæmpe mod monstre og låse op for nye evner, der vil hjælpe dig med at nå nye hemmelige steder. Spillet tager omkring 15-30 timer at gennemføre.

Supraland

Digitale varer i en digitalvarebutik. Aktiveringsnøgle til spillet på Steam uden regionsbegrænsninger.

  • Spilnavn: Supraland
  • Platform: Steam
  • Region: Regionsfri
  • Type: Aktiveringsnøgle
  • Bonus: inkluderet

Supraland er et vanedannende spil skabt af Supra Games. Spillet kombinerer elementer af action, eventyrspil og indie. Du vil finde dig selv i en fascinerende verden, hvor du skal udforske den, finde hemmeligheder og opgraderinger, løse gåder og kæmpe mod monstre. Spilaktiveringsnøglen er knyttet til din Steam-konto, hvilket garanterer dig adgang til spillet til enhver tid. Få mest muligt ud af Supraland og nyd friheden uden regionale begrænsninger!


***


Supraland er et indie action-eventyrspil udviklet og udgivet af Supra Games. Spillet blev udgivet den 5. april 2019. Supraland er en blanding af spil som Portal, Zelda og Metroid. I spillet vil du udforske verden omkring dig, finde hemmelige opgraderinger, løse gåder, kæmpe mod monstre og finde nye evner, der hjælper dig med at nå nye hemmelige steder. Spillet tager cirka 15 til 30 timer at gennemføre.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (Region Free/Worldwide/ROW). Spillet vil blive permanent knyttet til din Steam-konto.

Derudover vil du, når du køber et produkt, modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler for en positiv anmeldelse.

Aktivering af spillet sker som følger: installer Steam-klienten (hvis den ikke er installeret), log ind på din Steam-konto eller opret en ny, find sektionen "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." i Steam-klienten og indtast den digitale produktnøgle for at aktivere den.

Udover Supraland kan du i vores butik finde mange andre spil til de laveste priser.







Nøgle til at aktivere spillet ✅Supraland på Steam-platformen. Dette er et sandkassespil med elementer af puslespil og action, hvor du spiller som en lille helt, der rejser gennem sin verden og løser problemer ved hjælp af sine evner og færdigheder. Et karakteristisk træk ved spillet er dets interaktive verden, som du kan udforske i enhver rækkefølge og til enhver tid. Derudover vil du modtage en bonus ved køb.


***


  1. Supraland er et fantastisk spil, der får dig til at tænke og giver timevis af vanedannende gameplay. Jeg anbefaler det til alle fans af eventyrspil!
  2. Jeg har endelig fundet et spil, jeg ikke kan lægge fra mig! Supraland er en blanding af platformspil og puslespil med et fascinerende plot. Stærkt anbefale!
  3. Supraland er et rigtigt mesterværk! Grafik, gameplay, lyd - alt er på højeste niveau. Tilføj bonusser til dette, og du har det perfekte spil!
  4. Et fantastisk spil, der får dig til at tænke og handle. Supraland er en rigtig gave til elskere af puslespil og eventyr. Tak for bonusserne!
  5. Super spil! Supraland er en fascinerende verden, hvor hvert hjørne gemmer på interessante mysterier og hemmeligheder. Meget tilfreds med købet, især med bonusserne!
  6. Jeg har allerede gennemført Supraland to gange, og det var helt fantastisk! Et meget interessant plot, vanedannende gameplay og yderligere bonusser - alt er på højeste niveau.
  7. Supraland er et spil, der kan spilles i det uendelige! Meget interessant og spændende, med mange mysterier og hemmeligheder. Bonusser bidrager bare til det sjove!



Ejendommeligheder:




Supraland er bare et fantastisk spil! Den fanger fra de første minutter og vil fængsle i snesevis af timers spilletid!

Nøglen til Supraland blev øjeblikkeligt leveret til min Steam-konto uden problemer eller forsinkelser.

Ved at købe Supraland fik jeg også en bonus, som var en behagelig overraskelse!

Supraland er et mesterværk i platformsgenren. Jeg nyder hvert minut af spillet!

Nøglen til Supraland var gyldig og blev aktiveret på min Steam-konto. Meget glad for købet!

Supraland er et spil med en interessant historie, spændende opgaver og smuk grafik. Jeg anbefaler til alle!

Jeg købte en Supraland nøgle fra denne side og modtog den med det samme. Alt fungerer godt, tak!

Supraland er en sand opdagelse for mig. Jeg havde ikke forventet, at spillet ville være så spændende og interessant!

Nøglen til Supraland var tilgængelig til en meget attraktiv pris, hvilket gjorde mit køb endnu mere rentabelt!

Supraland er et spil, som du gerne vil spille igen og igen. Takket være de mange hemmeligheder og skjulte passager bliver hver passage i spillet unik og interessant.

Supraland er et fantastisk spil, der vil holde dig afhængig i timevis!

En Steam-nøgle til Supraland er et godt køb for fans af eventyrspil.

Med Supraland digitale nøgle kan du starte spillet umiddelbart efter køb, uden at skulle vente på levering.

En fin bonus til Supraland - det er altid rart at få noget ekstra til hovedproduktet.

Supraland er et godt valg for dem, der elsker farverige spil med et interessant plot.

Et digitalt produkt er praktisk og økonomisk, da du ikke skal bruge tid og penge på levering.

Supraland er et spil, der helt sikkert vil imponere fans af genren.

Nøgle til Supraland er en fantastisk gave til venner eller kære, der elsker spil.

En Supraland-bonus er en fantastisk måde at takke kunder for, at de har valgt et produkt.

At have en regionsfri nøgle til Supraland giver dig mulighed for at spille spillet på enhver computer hvor som helst i verden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)