✅Rumingeniører ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Бонус

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (REGION FREE / WORLDWIDE / ROW). Rumingeniører er en sandkasse i åben verden, hvor du kan skabe og udforske. Spilgenrer: action, indie, simulation, strategi. Udvikler og udgiver af spillet er Keen Software House. Udgivelsesdato: 1. marts 2019. Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto.

Derudover, hvis din anmeldelse er positiv, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler). Produktet har ingen regionale begrænsninger.

Aktivering af spillet foregår som følger:

  1. Installer Steam-klienten, hvis den ikke allerede er installeret.
  2. Log ind på din eksisterende Steam-konto, eller opret en ny.
  3. I Steam-klienten, i nederste venstre hjørne, skal du finde "Tilføj spil => Aktiver via Steam...".
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi har også mange andre spil til de laveste priser.

Space Engineers

Space Engineers er et unikt sandkassespil i åben verden skabt af Keen Software House. I dette spil kan du vise din kreativitet og udforske rummiljøet. Du kan skabe forskellige objekter og mekanismer, samt bygge rumskibe, baser og stationer. Spillet har overlevelse og kreative tilstande.

  • Spilgenrer: action, indie, simulation, strategi
  • Udgiver: Keen Software House
  • Udgivelsesdato: 1. marts 2019
  • Aktivering: nøgle til Steam (Regionsfri)

Bonusser

  • Gavekort
  • Tilfældigt spil på Steam (hvis købsbeløbet er mere end 100 rubler)

Hvordan aktiverer man spillet?

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke er installeret)
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny
  3. I Steam-klienten skal du finde "Tilføj spil => Aktiver via Steam..."
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den

Det er vigtigt at vide

Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto. Produktet har ingen regionale begrænsninger.

Køb hos os til konkurrencedygtige priser!

Vi tilbyder et bredt udvalg af digitale produkter til de laveste priser. Gå ikke glip af din chance for at købe Space Engineers-spillet til en fantastisk pris!

Space Engineers er et unikt sandkassespil i åben verden udviklet af Keen Software House. Den blev udgivet den 1. marts 2019 og kombinerer elementer af action, indie, simulering og strategi. I dette spil kan du vise din kreativitet og udforske rummiljøet ved at skabe forskellige objekter og mekanismer, samt bygge rumskibe, baser og stationer. Spillet har overlevelse og kreative tilstande.

Efter betaling vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (REGION FREE / WORLDWIDE / ROW), som for altid vil være knyttet til din konto. Derudover vil du ved køb modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler).

Aktivering af spillet er som følger: installer Steam-klienten, hvis den ikke allerede er installeret, log ind på din eksisterende Steam-konto eller opret en ny, i Steam-klienten i nederste venstre hjørne finder du “Tilføj spil => Aktiver via Steam. ..”, skal du indtaste det digitale nøgleprodukt for at aktivere det.

Produktet har ingen regionale begrænsninger, så du kan trygt købe det til en fordelagtig pris. Siden har også mange andre spil til de laveste priser.


***


Space Engineers er et sandkassespil i åben verden udviklet af Keen Software House. Det giver spillerne mulighed for at bygge og udforske rumobjekter såsom skibe, stationer og planeter. Spillere kan bruge en række forskellige værktøjer og materialer til at skabe deres objekter og tilpasse deres egenskaber, såsom hastighed og våben. Spillere kan spille alene eller multiplayer med venner.

Efter købet modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger. Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto. Du vil også modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis dit køb overstiger 100 rubler, og du efterlader en positiv anmeldelse.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret), logge ind på din Steam-konto eller oprette en ny, vælg derefter "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." og indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Produktet har ingen regionale begrænsninger, så du kan spille spillet overalt i verden. Derudover kan du købe andre spil til de laveste priser.


***


  1. Space Engineers er et fantastisk spil for fans af rumeventyr!
  2. Jeg har længe ønsket at købe Space Engineers og fandt det endelig på denne side - den digitale version fungerer fantastisk!
  3. Nøglen til Space Engineers blev med det samme leveret til min e-mailadresse - alt var enkelt og bekvemt.
  4. Bonussen inkluderet i spillet var en behagelig overraskelse - tak!
  5. Space Engineers er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner i multiplayer-tilstand.
  6. Ved at købe den digitale version af Space Engineers sparede jeg mange penge i forhold til at købe en fysisk kopi.
  7. At spille Space Engineers på pc er simpelthen en fornøjelse!
  8. Processen med at købe og aktivere en nøgle til Space Engineers gik meget glat og uden problemer.
  9. Space Engineers er et af de bedste spil i sin genre, og jeg er meget glad for, at jeg købte det fra denne side.
  10. Den relativt billige pris på Space Engineers-nøglen gør dette spil tilgængeligt for alle, der ønsker at prøve deres hånd med rumteknik.



Ejendommeligheder:




Space Engineers-spillet er et godt valg for sci-fi- og byggeelskere. Det giver dig mulighed for at skabe næsten alt og udforske det store rum.

Space Engineers er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad. Det giver uendelige muligheder for kreativitet og udforskning samt en interessant multiplayer-tilstand.

Jeg vil anbefale Space Engineers til alle, der elsker at bygge og eksperimentere. Dette spil giver dig mulighed for at skabe dine egne skibe og stationer samt udføre forskellige videnskabelige undersøgelser.

Hvis du leder efter et spil, hvor du kan vise din kreativitet, så er Space Engineers det perfekte valg. Det giver dig mulighed for at bygge næsten alt og dele dine kreationer med andre spillere.

Jeg har spillet Space Engineers i et par måneder nu, og jeg elsker det stadig. Det er et meget interessant spil med fantastisk grafik og lyde, samt en masse muligheder for at skabe og udforske.

Space Engineers er et spil, der lader dig gøre dine vildeste fantasier til virkelighed. Du kan bygge enorme rumskibe, mine ressourcer og udforske ukendte verdener.

Hvis du leder efter et spil, der giver dig fuld handlefrihed, så er Space Engineers det, du har brug for. Det giver dig mulighed for at oprette og redigere hvad som helst og udføre mange interessante eksperimenter.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)