✅PS PLUS ESSENTIAL*EXTRA*DELUXE 1-12 MÅNEDER?Türkiye

Produktbeskrivelse: For at betale med et russisk bankkort skal du vælge betalingstjenesten Enot.io - provisionen her er væsentligt lavere! VIRKER KUN FOR TYRKIET REGIONEN For NYE og GAMLE konti. Regionen for din konto er Türkiye! Et stort antal spil på russisk✅ Verificeret sælger med lave priser× Før du køber, skal du sikre dig, at alle produkter på din konto er i lire (TL)!× Hvis din konto er registreret i en anden region, skal du blot oprette en ny konto i PSN Tyrkiet. KØB AF SPIL/FYLDNING AF DIN WALLET TL PSN (TYRKIET) Efter at have betalt for dette produkt, modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælgeren i chatten med købet. Du skal angive din PlayStation-konto-e-mail og adgangskode i chatten med dit køb (https://oplata.info/info/). Yderligere information: Leveringsproces:

  1. Regionen for din konto skal være Tyrkiet
  2. Indtast login og adgangskode til din PSN-konto,
  3. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne.
  4. I korrespondance med sælgeren skal du på siden for det købte produkt angive den unikke kode modtaget efter betaling.
  5. Efter betaling forventes levering. Standard leveringstid for ordre er op til 1 time, vi forsøger at gøre det så hurtigt som muligt.

Garantiperiode:

  • abonnementer i 1 måned - 1 måned
  • abonnementer i 3 måneder - 3 måneder
  • abonnementer i 12 måneder - 12 måneder

PRODUKT UDSTEDET INDEN FOR 1-24 TIMER EFTER KØB, HVIS BETALINGEN ER FORETAGET I NATTEN, VENNLIGST VENLIGST TIL NÆSTE DAG! ÅBNINGSTIDER FRA 10-00 til 22-00 Moskva-tid Del med venner: Vkontakte Facebook Twitter

På trods af at dette produkt kan betales med et russisk bankkort, anbefales det at vælge betalingstjenesten Enot.io, da provisionen her er betydeligt lavere. Det er dog værd at overveje, at dette produkt kun virker for Tyrkiet-regionen, og regionen på din konto skal være Tyrkiet. Sælgeren er tillid til og tilbyder et stort antal spil på russisk til lave priser. Det er vigtigt at kontrollere, at alle varer på din konto er i Lira (TL), inden du køber. Hvis din konto er registreret i en anden region, anbefales det at oprette en ny konto i PSN Tyrkiet.

For at købe spil eller fylde din TL PSN (Turkey) pung på hjemmesiden ggsel.com, skal du betale for produktet og modtage en unik kode, som skal meddeles sælgeren i chatten med købet. Du skal også angive din PlayStation-konto-e-mail og adgangskode i chatten med dit køb. Det er vigtigt at overveje forsendelsesprocessen, som omfatter flere trin, såsom at aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne til sælgeren. Garantiperioden afhænger af det valgte abonnement og varierer fra 1 til 12 måneder.

Levering af varer sker inden for 1-24 timer efter køb, og hvis betaling er foretaget om natten, skal du vente til næste dag. Sælgers arbejdstid er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid. Du kan også dele oplysninger om dette produkt med venner gennem sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Produktbeskrivelse: ✅ PS PLUS ESSENTIAL*EXTRA*DELUXE 1-12 MÅNEDER? TYRKIET er et PlayStation Plus-abonnement, der giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned, online multiplayer, eksklusive rabatter og meget mere. Dette produkt tilbydes kun i Tyrkiet-regionen, så sørg for, at din PlayStation-kontos region matcher Tyrkiet, før du køber. At abonnere på PlayStation Plus giver dig mange fordele:

  • Gratis spil hver måned - Få adgang til nye spil hver måned uden ekstra omkostninger.
  • ?eksklusive rabatter - få rabatter på nye spil og tilføjelser.
  • Online multiplayer - spil med dine venner online.
  • Cloud storage - gem dine spil til cloud storage og spil når som helst og på enhver enhed.
  • Eksklusive genstande i spillet - Modtag eksklusive genstande i spillet, der kun er tilgængelige for PlayStation Plus-medlemmer.

Vælg den abonnementslængde, der passer dig: fra 1 til 12 måneder. Det er vigtigt at huske, at dette produkt kun tilbydes til Tyrkiet. Sørg for, at din PlayStation-kontoregion er indstillet til Tyrkiet, før du køber. Et PlayStation Plus-abonnement er anderledes end andre abonnementer, fordi det giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned, online multiplayer, eksklusive rabatter og meget mere. Vælg en abonnementslængde fra 1 til 12 måneder, og nyd alle fordelene ved PlayStation Plus. Forbedre din spiloplevelse og få et PlayStation Plus-abonnement i dag!

?For at betale med et russisk bankkort skal du vælge betalingstjenesten Enot.io - provisionen her er væsentligt lavere!? VIRKER DET KUN FOR TYRKIET REGIONEN? For NYE og GAMLE konti. Din kontoregion er Türkiye!? Et stort antal spil på russisk✅ Verificeret sælger med lave priser× Før du køber, skal du sikre dig, at alle produkter på din konto er i lire (TL)!× Hvis din konto er registreret i en anden region, skal du blot oprette en ny konto i PSN Tyrkiet.? KØB AF SPIL/FYLDNING AF DIN WALLET TL PSN (TYRKIET)https://ggsel.com/catalog/product/3492183Оплатив dette produkt modtager du en unik kode, som skal kommunikeres til sælgeren i chatten med købet; du skal angive din e-mail og adgangskode til din PlayStation-konto i chatten med købet (https://oplata.info/info/).

Ekstra Information

Leveringsproces:1 - Regionen for din konto skal være Tyrkiet?2 - Angiv login og adgangskode til din PSN-konto,3 - Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne.4 - I korrespondance med sælger, på siden af ​​det købte produkt , angiv den unikke kode modtaget efter betaling.5 - Efter betaling, forventer levering. Standard leveringstid for en ordre er op til 1 time, vi forsøger at gøre det så hurtigt som muligt Garantiperiode: abonnementer i 1 måned - 1 måneds abonnementer i 3 måneder - 3 måneders abonnementer i 12 måneder - 12 måneder PRODUKT UDSTEDT INDEN FOR 1-24 TIMER EFTER KØB, HVIS BETALING KØBET ER FORETAGET OM NATTEN, VEN TIL NÆSTE DAG! ÅBNINGSTIDER FRA 10-00 til 22-00 Moskva-tid Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

✅ PS PLUS ESSENTIALEXTRADELUXE 1-12 MONTHS er et abonnement på PlayStation Plus, der giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned, online multiplayer, eksklusive rabatter og meget mere. Dette produkt er kun til Tyrkiet-regionen, så sørg for, at din PlayStation-kontoregion matcher Tyrkiet, før du køber.

Med et PlayStation Plus-abonnement kan du nyde mange fordele: gratis spil hver måned, eksklusive rabatter på nye spil og udvidelser, online multiplayer, cloud-lagring til spillagring og eksklusive genstande i spillet.

For at købe dette produkt på hjemmesiden ggsel.com skal du betale for produktet og modtage en unik kode, som skal meddeles sælger i chatten med købet. Du skal også angive din PlayStation-konto-e-mail og adgangskode i chatten med dit køb. Bemærk venligst, at forsendelsesprocessen involverer flere trin, såsom at aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne til sælgeren.

Garantiperioden afhænger af det valgte abonnement og varierer fra 1 til 12 måneder. Levering af varer sker inden for 1-24 timer efter køb, og hvis betaling er foretaget om natten, skal du vente til næste dag. Sælgers arbejdstid er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid.

Sælgeren er tillid til og tilbyder et stort antal spil på russisk til lave priser. Det er dog værd at overveje, at dette produkt kun virker for Tyrkiet-regionen, og regionen på din konto skal være Tyrkiet. Det er vigtigt at kontrollere, at alle varer på din konto er i Lira (TL), inden du køber. Hvis din konto er registreret i en anden region, anbefales det at oprette en ny konto i PSN Tyrkiet.


***


Et abonnement på PlayStation Plus (PS Plus)-tjenesten sælges med varierende varighed - fra 1 til 12 måneder. Sælgeren er verificeret og tilbyder lave priser. Dette abonnement er velegnet til både nye og gamle konti, men kontoregionen skal være Tyrkiet. Et stort antal spil leveres på russisk.

For at betale for varer skal du vælge betalingstjenesten Enot.io, som har lavere gebyrer for russiske bankkort. Efter betaling for varerne modtager køber en unik kode, som skal meddeles sælger i chatten med købet. For at få adgang til abonnementet skal køber oplyse sin e-mail og PlayStation-kontokodeord i en chat med sælger.

Abonnementsleveringsprocessen omfatter kontrol af din kontoregion, angivelse af login og adgangskode til din PSN-konto, aktivering af tofaktorautentificering og afsendelse af en af ​​backupkoderne, samt angivelse af den unikke kode, der er modtaget efter betaling på den købte produktside. Leveringstiden for ordren kan tage op til 24 timer, men sælgeren forsøger at opfylde ordren så hurtigt som muligt. Garantiperioden svarer til abonnementets varighed - 1, 3 eller 12 måneder.

Det er vigtigt at bemærke, at for at bruge dette abonnement, skal alle varer på din konto være i Lira (TL). Hvis din konto er registreret i en anden region, skal du oprette en ny konto i PSN Türkiye.







✅ PS Plus EssentialEkstraDeluxe 1-12 måneder er et abonnement på PlayStation Plus-tjenesten, som giver adgang til onlinespil på PlayStation-konsollen samt yderligere bonusser og rabatter ved køb af spil i PlayStation Store. Dette abonnement er tilgængeligt i en periode fra 1 til 12 måneder. Det er vigtigt at bemærke, at dette abonnement kun virker for konti, der er registreret i Tyrkiet.

For at købe dette produkt skal du betale for det gennem Enot.io-tjenesten med et russisk bankkort, hvor provisionen vil være lavere end i andre betalingstjenester. Sælgeren er verificeret og tilbyder lave priser.

For at modtage varerne skal du give sælger en unik kode modtaget efter betaling, samt oplyse din email og adgangskode til din PlayStation konto i chatten med købet. Regionen for din konto skal være Tyrkiet, og du skal også aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne. Ordreleveringstiden er op til 24 timer, men sælger forsøger at levere varen så hurtigt som muligt. Sælgers arbejdstid er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid. Før du køber, skal du sikre dig, at alle varer på din konto er i Lira (TL).


***


  1. PS Plus Essential/Extra/Deluxe er fantastiske digitale produkter til PlayStation-spilentusiaster.
  2. Med PS Plus Essential/Extra/Deluxe kan du få adgang til et stort antal gratis spil og eksklusive rabatter.
  3. Med PS Plus Essential/Extra/Deluxe får du et års spændende spil.
  4. PS Plus Essential/Extra/Deluxe er en fantastisk måde at spare på spilkøb og få adgang til eksklusivt indhold.
  5. PS Plus Essential/Extra/Deluxe er en pålidelig måde at udvide dit spilbibliotek og nyde nye spil hver måned.
  6. PS Plus Essential/Extra/Deluxe tilbyder muligheden for at spille online multiplayer-spil og chatte med andre spillere.
  7. PS Plus Essential/Extra/Deluxe er en fantastisk gave til PlayStation-spilfans.



Ejendommeligheder:




Jeg købte et abonnement for et år og fortrød det ikke! Masser af gratis spil og eksklusive rabatter på andre spil – det var det, jeg ledte efter!

PS Plus er en fantastisk måde at få adgang til multiplayer-tilstande i dine yndlingsspil. Jeg elsker at spille med mine venner, og takket være dette abonnement kan vi spille sammen uden at købe yderligere kopier af spil!

Et PS Plus-abonnement giver mig mulighed for at få eksklusive varer og indhold i spil, hvilket gør spiloplevelsen endnu sjovere.

Jeg købte for nylig et PS Plus-abonnement og blev glædeligt overrasket over antallet af gratis spil, jeg kan downloade hver måned. Dette er en fantastisk mulighed for at prøve nye spil og udvide din spiloplevelse uden ekstra omkostninger!

Jeg har været PS Plus-abonnent i et par år nu, og jeg er meget tilfreds med det. Tjenesten er stabil, spillene er af høj kvalitet, og rabatter på andre spil betaler sig ofte af prisen på et abonnement!

PS Plus-abonnement giver dig ikke kun adgang til gratis spil, men også muligheden for at gemme dine spilfremskridt i skyen, hvilket er meget praktisk, hvis du spiller på flere enheder!

Jeg købte et PS Plus-abonnement i 6 måneder og modtog en masse bonusser og rabatter, der gjorde det muligt for mig at spare penge på de spil, jeg havde planer om at købe!

PS Plus er et fantastisk køb for fans af spil på PlayStation!

Med et PS Plus-abonnement kan du få adgang til gratis spil hver måned.

PS Plus giver dig adgang til eksklusive rabatter på spil og ekstra indhold.

PS Plus giver dig mulighed for at spille online multiplayer-spil med venner og andre spillere.

PS Plus-tjenesten er pålidelig og stabil og giver en oplevelse af høj kvalitet med spilleplatformen.

PS Plus giver gratis cloud-lagring til spillagring, hvilket sikrer sikkerheden og muligheden for at gendanne spilfremskridt.

PS Plus giver dig adgang til eksklusive spilbetaer og demoer.

PS Plus Essential, Extra og Deluxe giver forskellige muligheder og adgangsniveauer afhængigt af spillerens behov og præferencer.

PS Plus er en fantastisk gave til enhver PlayStation-ejer.

PS Plus-tjenesten sikrer, at spilbiblioteket konstant opdateres, hvilket giver spillerne mulighed for at opleve nye oplevelser og nyde deres spil på PlayStation.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)