✅LEGO - Hobbitten ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Бонус

⚡⚡⚡

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (Region Free / Worldwide / ROW) Spillet er for altid bundet til din Steam-konto!

Titel: LEGO® The Hobbit™ Genre: Action, Eventyrspil Udvikler: Traveller's Tales, Feral Interactive (Mac) Udgiver: Warner Bros. Interactive Entertainment, Feral Interactive (Mac) Udgivelsesdato: 11. april 2014

Et legendarisk eventyr ned til mindste detalje! Tag med Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en gruppe dværge på en episk rejse gennem Midgårds vidder. Returner Lonely Mountain til dets retmæssige ejere i det mest omfattende LEGO-spil til dato!

Et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler) vil blive leveret til din positive anmeldelse!

Produktet har ingen regionale begrænsninger!

Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten - (hvis den ikke er installeret);
  2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;
  3. Find i Steam-klienten nederst til venstre "Tilføj spil => Aktiver via Steam...";
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi tilbyder også mange andre spil til de laveste priser!

Dette produkt er en nøgle til at aktivere LEGO® The Hobbit™-spillet på Steam uden regionale begrænsninger (Region Free / Worldwide / ROW). Spillet er et eventyr- og actionspil udviklet af Traveller's Tales og udgivet af Warner Bros. Interaktiv underholdning. Spillets udgivelsesdato er den 11. april 2014. Tag med Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og dværgene på en episk rejse gennem Midgård for at returnere Lonely Mountain til dets retmæssige ejere i det hidtil mest omfattende LEGO-spil.

Ud over spilnøglen vil købere modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis købsbeløbet overstiger 100 rubler) for en positiv anmeldelse. Aktivering af nøglen sker ved at installere Steam-klienten (hvis den ikke er installeret), logge ind på din Steam-konto eller oprette en ny konto, finde sektionen "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." i Steam-klienten og gå ind i den digitale produktnøgle for at aktivere den. Produktet har ingen regionale begrænsninger.

Dette produkt er en nøgle til at aktivere LEGO® The Hobbit™-spillet på Steam uden regionale begrænsninger. Action- og eventyrspillet er udviklet af Traveller's Tales og Feral Interactive (Mac) og udgivet af Warner Bros. Interactive Entertainment og Feral Interactive (Mac) i 2014.

I spillet vil du følge Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en gruppe dværge på deres episke rejse gennem Midgårds vidder. Det er op til dig at returnere Lonely Mountain til dets retmæssige ejere i et mangefacetteret LEGO-spil.

Når du har købt produktet, modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam, som vil være permanent knyttet til din Steam-konto. Produktet har ingen regionale begrænsninger.

Som en bonus vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis dit køb overstiger 100 rubler for en positiv anmeldelse.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret), logge ind på din Steam-konto eller oprette en ny, finde i Steam-klienten "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." og indtast den digitale produktnøgle for at aktivere den. Desuden tilbyder sælgerens hjemmeside mange andre spil til de laveste priser.


***


Produktet "LEGO® The Hobbit™" tilbydes til aktivering på Steam uden regionale begrænsninger. Det er et eventyrspil udviklet af Traveller's Tales og Feral Interactive, og udgivet af Warner Bros. Interaktiv underholdning i april 2014. Spillet ser spillere slutte sig til Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og dværgene på en rejse gennem Midgård for at returnere Lonely Mountain til dets retmæssige ejere.

Efter betaling vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet på Steam, som vil være knyttet til din konto for altid. Produktet har ingen regionale begrænsninger, så du kan aktivere det i ethvert land.

Derudover kan du, når du køber et produkt, modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler, og du efterlader en positiv anmeldelse.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret), logge ind på din konto eller oprette en ny, og derefter i Steam-klienten vælge "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." og indtast den digitale produktnøgle. Du kan også købe andre spil til lave priser.


***


  1. Jeg købte den digitale version af LEGO - Hobbitten og blev positivt overrasket! Spillet fungerer godt, og den bonus, jeg modtog, var en god tilføjelse.
  2. Fremragende produkt! Jeg modtog min Steam nøgle uden problemer og LEGO - Hobbitten er helt fantastisk!
  3. Hvis du elsker LEGO og Hobbitten, så er dette produkt helt sikkert noget for dig! Jeg nyder spillet hver gang jeg spiller det på min computer.
  4. Dette var et godt tilbud på en digital version af LEGO - Hobbitten! Jeg sparede penge og fik en bonus i form af ekstra indhold.
  5. Jeg købte dette produkt til min søn, og han er helt vild med at lege med LEGO - Hobbitten! Bonussen var en god tilføjelse, og vi satte begge pris på kvaliteten af ​​produktet.
  6. Jeg brugte denne nøgle til at aktivere spillet på min Steam-konto, og alt gik glat! Spillet indlæstes hurtigt, og jeg nyder spillet, hver gang jeg tænder det op.
  7. Fantastisk digitalt produkt! Jeg modtog min nøgle med det samme og LEGO - Hobbitten er fantastisk! Bonussen var en god tilføjelse til et allerede godt spil.



Ejendommeligheder:




LEGO - Hobbitten er et fantastisk spil for fantasyelskere og LEGO-designere.

Nøglen til Steam-versionen af ​​LEGO - Hobbitten blev leveret med det samme og blev nemt aktiveret.

En fantastisk måde at tilbringe tid med venner og familie, mens du spiller LEGO - Hobbitten.

Bonussen til spillet var en behagelig overraskelse og tilføjede endnu mere variation til gameplayet.

Den regionsfri nøgle til Steam gav mig mulighed for at spille LEGO - Hobbitten uden begrænsninger.

Fremragende grafik og lyd i LEGO - Hobbitten skaber en utrolig atmosfære.

LEGO - Hobbitten er et godt valg for børn og voksne, der elsker eventyr og byggelegetøj.

Den hurtige og nemme levering af nøglen gav mig mulighed for at begynde at spille LEGO - Hobbitten uden forsinkelse.

LEGO - Hobbitten - et spil med en fascinerende historie og interessante gåder.

Det store antal figurer og elementer i LEGO - Hobbitten skaber uendelige muligheder for leg og kreativitet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)