✅Godlike Burger ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Бонус

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (Regionsfri / Worldwide / ROW). Spillet er for altid knyttet til din Steam-konto! Navn: Godlike Burger. Genre: Indie, Simulering, Strategi. Udvikler: Liquid Pug. Forlag: Daedalic Entertainment. Spilserie: Daedalic Entertainment. Udgivelsesdato: 21. april 2022. I Godlike Burger driver du den vildeste restaurant i galaksen! Bedøv, forgift og knus besøgende ved hjælp af sofistikerede metoder... og kom dem i burgere! Og hvis du gør alt rigtigt, vil fremmede gæster ikke blive forargede, fordi kannibalisme er trist, men velsmagende.

For en positiv anmeldelse giver vi også et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler). Produktet har ingen regionale begrænsninger!⚙️⚙️⚙️

For at aktivere spillet skal du udføre følgende trin:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny.
  3. I Steam-klienten skal du finde "Tilføj et spil => Aktiver via Steam..." i nederste venstre hjørne.
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi tilbyder også et stort udvalg af spil til de laveste priser.

✅ Godlike Burger

Kør den vildeste restaurant i galaksen i denne spændende simulator! Bedøv, forgift og knus besøgende ved hjælp af sofistikerede metoder... og kom dem i burgere! Din opgave er at bevare restaurantens omdømme og tilfredsstille fremmede gæsters smag.

  • ? Navne: Godlike Burger
  • ? Genre: Indie, Simulering, Strategi
  • ? Udvikler: Liquid Pug
  • ? Forlag: Daedalic Entertainment
  • ? Spilserie: Daedalic Entertainment
  • ? Udgivelsesdato: 21. april 2022
  • ? Aktiveringsregion: Regionsfri
  • ? Platform: Steam
  • ? Produkttype: Digital nøgle

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! Spillet vil blive permanent knyttet til din Steam-konto.

Som en bonus for din positive anmeldelse giver vi dig et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler).

Gå ikke glip af din chance for at købe dette spændende spil til en lav pris i vores digitale butik!


***


Godlike Burger er et indie-simulerings- og strategispil fra udvikleren Liquid Pug og udgiveren Daedalic Entertainment. Spillet blev udgivet den 21. april 2022. I spillet driver du en restaurant på en anden planet og skal lave burgere til dine fremmede kunder. Men at tilberede burgere er ikke så simpelt, som det kan se ud ved første øjekast - du skal bruge sofistikerede metoder til at bedøve, forgifte og smuldre besøgende og derefter tilføje dem til burgerne. Hvis du gør alt rigtigt, bliver din restaurant den mest populære i galaksen.

Du modtager nøglen til at aktivere spillet umiddelbart efter betaling. Spillet har ingen regionale begrænsninger og vil være bundet til din Steam-konto for altid.

Som en bonus for produktet vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler, og du efterlader en positiv anmeldelse.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke er installeret), logge ind på din konto eller oprette en ny, find nederst til venstre i Steam-klienten “Tilføj spil => Aktiver via Steam... ” og indtast den digitale produktnøgle for at aktivere den.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt! Aktiveringsnøglen ankom med det samme, uden forsinkelse!
  2. Godlike Burger er simpelthen lækker! Og du kan få det med det samme takket være dette produkt.
  3. Jeg anbefaler dette produkt til alle gamere! Steam-nøglen ankom hurtigt, og jeg spiller allerede Godlike Burger!
  4. Jeg er meget tilfreds med mit køb! Aktiveringsnøglen fungerer upåklageligt, og spilbonussen er en behagelig overraskelse.
  5. Hvis du vil nyde spillet Godlike Burger, så er dette produkt det bedste valg! Bonussen til spillet forbedrer kun oplevelsen.
  6. Ved at købe dette produkt sparede jeg min tid og fik mest muligt ud af spillet. Jeg anbefaler!
  7. Godlike Burger er et utroligt vanedannende spil, og takket være dette produkt kan du få det meget hurtigt og uden problemer!
  8. Jeg er meget glad for, at jeg købte dette produkt! Hurtig adgang til spillet og en ekstra bonus - hvad skal der ellers til for et godt humør?
  9. Jeg har længe ønsket at prøve Godlike Burger, og takket være dette produkt er min drøm gået i opfyldelse! Tak for den hurtige levering af nøglen og en dejlig bonus.
  10. Godlike Burger er et spil, som enhver gamer bør prøve! Og takket være dette produkt kan du prøve det umiddelbart efter købet!



Ejendommeligheder:




Fremragende digitalt produkt, modtog koden øjeblikkeligt og uden forsinkelse!

Jeg købte en nøgle til Godlike Burger og fik en bonus – den er bare fantastisk!

Meget tilfreds med købet af Godlike Burger digitale varer, hurtigt og bekvemt.

Tak for den hurtige levering af den Godlike Burger-nøgle, alt fungerer fantastisk!

Ingen problemer med at aktivere den Godlike Burger-nøgle, alt gik glat og nemt.

Meget god service, købte en nøgle til Godlike Burger, modtog en bonus og blev hurtigt aktiveret.

Jeg anbefaler dette digitale produkt, fik en nøgle til Godlike Burger og en bonus - alt er fint!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)