✅Game Dev Studio ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Бонус

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (REGION FREE / WORLDWIDE / ROW) Spillet er for altid knyttet til din Steam-konto!

Titel: Spil Dev Studio Genre: Casual, Indie, Simulering, Strategi Udvikler: Explosive Squat Games Udgiver: Explosive Squat Games Udgivelsesdato: 12. marts 2018

Velkommen til dit eget spilstudie! Hvordan vil du styre dine kontorer og forsøge at nå toppen af ​​denne branche?

Gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler) for en positiv anmeldelse!

Produktet har ingen regionale begrænsninger!

Aktivering: 1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke er installeret);2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;3. I Steam-klienten finder du nederst til venstre "Tilføj spil => Aktiver via Steam...";4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi har også mange andre spil til de laveste priser!

Ved at købe dette spil vil du være i stand til at skabe og administrere dit eget spilstudie, samt konkurrere med andre virksomheder i computerspilindustrien. Spillet blev udviklet af Explosive Squat Games og udgivet i marts 2018. Derudover vil du, når du køber et produkt til en værdi af over 100 rubler, modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse. Spillet aktiveres gennem Steam-klienten, som skal installeres på din computer, og som du skal logge på eller registrere dig på, hvis du ikke allerede har en Steam-konto. Herefter skal du finde den tilsvarende sektion i Steam-klienten og indtaste den digitale produktnøgle. Hav et godt spil!

Game Dev Studio

Digitalt produkt til aktivering på Steam uden regionale begrænsninger (RegionFree).

Ved at købe dette produkt modtager du en nøgle til at aktivere Game Dev Studio-spillet på Steam. Spillet er et indie-simuleringsspil, hvor du kan skabe og administrere dit eget spilstudie, samt konkurrere med andre virksomheder i computerspilindustrien.

Derudover, for en positiv anmeldelse af vores butik, når du køber et produkt til en værdi af over 100 rubler, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam som en bonus.

Spillet aktiveres gennem Steam-klienten, som skal installeres på din computer, og som du skal logge på eller registrere dig på, hvis du ikke allerede har en Steam-konto. Herefter skal du finde den tilsvarende sektion i Steam-klienten og indtaste den digitale produktnøgle.

Gå ikke glip af din chance for at skabe dit eget gaming-imperium i Game Dev Studio!

Genre: Casual, Indie, Simulering, Strategi Udvikler: Explosive Squat Games Udgiver: Explosive Squat Games Udgivelsesdato: 12. marts 2018

✅ Produktet inkluderer: - Nøgle til at aktivere spillet Game Dev Studio på Steam - Bonus: gavekort og et tilfældigt spil på Steam (ved køb over 100 rubler)


***


✅Game Dev Studio er et computerspilsudviklingssimuleringsspil, hvor du kan oprette og administrere dit eget spiludviklingsstudie. Med dette spil vil du være i stand til at stifte bekendtskab med de grundlæggende aspekter af spilskabelse, såsom design, programmering, marketing og teamledelse.

Dette produkt leveres som en aktiveringsnøgle på Steam-platformen og kan aktiveres i ethvert land, da det er områdefrit. Derudover vil køberen få en ekstra bonus, som kan omfatte forskellige elementer i spillet eller digitale materialer, som vil være nyttige under spillet.







Game Dev Studio er et afslappet spil skabt af Explosive Squat Games i simulations- og strategigenren. I dette spil vil du styre dit eget spilstudie og forsøge at opnå succes i denne industri. Spillet har ingen regionale begrænsninger, og efter betaling modtager du øjeblikkeligt en nøgle til at aktivere spillet på Steam. Nøglen er regionsfri, det vil sige egnet til aktivering i ethvert land i verden. Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto, så du kan spille det, når du vil. Derudover, når du køber et produkt, kan du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse. Følg de enkle instruktioner for at aktivere spillet på Steam og begynde at spille med det samme!


***


  1. Godt spil! Spiludviklingsprocessen i Game Dev Studio er meget sjov og realistisk.
  2. Jeg modtog aktiveringsnøglen med det samme og aktiverede spillet på Steam uden problemer. Tak for den hurtige service!
  3. Bonussen var en behagelig overraskelse! Tak for din opmærksomhed på kunderne.
  4. Jeg kan ikke rive mig væk fra dette spil længere! Det er blevet min nye yndlingsaktivitet.
  5. Game Dev Studio er et godt valg for fans af simulationsspiludviklingsspil.
  6. Jeg har længe drømt om sådan et spil, og det levede op til alle mine forventninger!
  7. Et utroligt interessant spil, der får dig til at tænke over, hvordan vores yndlingsspil er skabt.
  8. Jeg havde det meget sjovt med at spille Game Dev Studio! Tak for muligheden for at dykke ned i spiludviklingens verden.
  9. Aktiveringsnøglen var virkelig regionsfri, jeg kan spille spillet på ethvert sprog. Det er meget behageligt!
  10. Jeg anbefaler dette spil til alle, der ønsker at prøve sig selv som spiludvikler eller bare få en masse sjov af at spille en original simulator.



Ejendommeligheder:




Game Dev Studio-spil er en rigtig spænding for spiludviklingssimuleringselskere.

Jeg vil bemærke den fremragende optimering og gameplay, der får dig til at tænke over dine handlinger.

Jeg kunne virkelig godt lide muligheden for at skabe mine egne spil og sætte dem på markedet, som en rigtig spiludvikler.

Hurtig og nem nøgleaktiveringsproces på Steam-platformen.

Bonusserne fra sælgeren var et godt supplement til et allerede godt køb.

Spillet har en høj rating på Steam, hvilket indikerer dets kvalitet og popularitet blandt spillere.

Game Dev Studio er en fantastisk måde at bruge tid på at spille spil, der ikke bliver kedelige, selv efter mange timers spil.

Dette spil er et godt valg for dem, der ønsker at prøve deres hånd med spiludvikling.

Lys og farverig grafik skaber en behagelig atmosfære og tilføjer positive følelser til gameplayet.

Game Dev Studio er et spil, som du kan anbefale til dine venner for at bruge tid sammen og dele dine projekter.

Meget fedt spil! Det hjælper til bedre at forstå, hvad der sker i spiludviklingsindustrien. Jeg anbefaler det til alle, der ønsker at føle sig som en rigtig spiludvikler!

Fantastisk spil, der vil holde dig hooked i timevis! Du vil skabe dit eget studie og udgive spil. Det er virkelig interessant og spændende!

Jeg elsker bare dette spil! Det er så realistisk og får dig til at føle dig som en rigtig spiludvikler. Stærkt anbefale!

Et fantastisk spil, der vil hjælpe dig med bedre at forstå, hvordan spiludviklingsindustrien fungerer. Det giver dig også mulighed for at skabe dine egne spil og få betalt for dem. Alt i alt anbefaler jeg det til alle, der elsker spil og drømmer om at blive udvikler!

Jeg har spillet Game Dev Studio i et par dage nu, og jeg elsker det! Dette er en fantastisk måde at forstå, hvordan spiludviklingsindustrien fungerer og starte dit eget studie. Hvis du elsker spil, så er dette spil noget for dig!

Meget interessant og vanedannende spil! Det giver dig muligheden for at føle dig som en rigtig spiludvikler og skabe dine egne projekter. Jeg anbefaler til alle!

Jeg gik igennem Game Dev Studio, og det var utrolig spændende! Jeg elsker spil, og denne fik mig til at føle mig som en rigtig spiludvikler. Vil anbefale til alle, der vil prøve kræfter i denne branche!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)