✨75 KZT KORT ?REGION ÆNDRING KAZAKHSTAN STEAM-STIM✨

105 KZT er prisen for et kort, der kun virker på Kasakhstan STEAM (Steam). Bemærk venligst, at kortet ikke fungerer på andre websteder. Kortet er garanteret at virke i én dag fra købsdatoen, uanset dets udløbsdato. Brug venligst kortet i denne periode, da krav senere ikke vil blive accepteret. Der gives ikke et kortudtog, og saldoen refunderes ikke. Hvis du planlægger at købe Cyberhunt, skal du gøre det via Steam-appen. Efter betaling vil du modtage information om, hvilket spil du kan købe. Brug venligst ikke det samme kort to gange, da dette kan resultere i, at din konto bliver spærret. Køb heller ikke spil til en pris på over 75 KZT (TENGE).

Produkt beskrivelse

✨75 KZT KORT ?REGION CHANGE KAZAKHSTAN STEAM-STEAM✨ ?dette kort giver dig mulighed for at ændre region til Kasakhstan i Steams digitale varerbutik. Med dens hjælp kan du købe spil og andre digitale varer til en overkommelig pris. Region: Kasakhstan Platform: Steam ★★★★☆

Produktbeskrivelse: Dette kort giver dig mulighed for at ændre regionen til Kasakhstan i Steam-butikken for digitale varer. Med dens hjælp kan du købe spil og andre digitale varer til en overkommelig pris. Prisen per kort er ✨75 KZT✨. Kortet virker kun på Steam-platformen i Kasakhstan-regionen. Hvis du leder efter en mulighed for at købe digitale varer til en mere attraktiv pris, så er dette kort en god løsning for dig!

Dette produkt er et kort til ✨75 KZT✨, som giver dig mulighed for at ændre regionen til Kasakhstan i Steam-butikken for digitale varer. Med dens hjælp kan du købe spil og andre digitale varer til en overkommelig pris. Kortet virker kun på Steam-platformen i Kasakhstan-regionen og er garanteret at virke inden for en dag fra købsdatoen, uanset dets udløbsdato. Brug venligst kortet i denne periode, da krav senere ikke vil blive accepteret. Der gives ikke et kortudtog, og saldoen refunderes ikke. Når du køber et Cyberhunt-spil, skal du bruge Steam-appen og efter betaling vil du blive informeret om, hvilket spil du kan købe. Det anbefales ikke at bruge det samme kort to gange, da det kan føre til, at din konto bliver spærret. Køb heller ikke spil til en pris på over 75 KZT (TENGE). Hvis du leder efter en mulighed for at købe digitale varer til en mere attraktiv pris, så er dette kort en god løsning for dig!


***


Varen du overvejer er et 75 KZT-kort beregnet til brug på Steam-platformen i Kasakhstan. Kortet har en begrænset gyldighedsperiode og virker kun på Steam-siden i Kasakhstan. Det kan ikke bruges på andre websteder, og krav vil ikke blive accepteret efter udløbsdatoen. Kortet giver ikke en erklæring, og saldoen refunderes ikke. Når du bruger kortet, anbefales det ikke at købe spil dyrere end 75 KZT. Efter betaling vil køber få information om hvilket spil der kan købes og bør ikke genbruge kortet for at undgå kontospærring. Kortet kan kun bruges til at købe Cyberhunt-spillet gennem Steam-appen.


***


  1. Det er meget praktisk at bruge et digitalt kort til køb på STEAM-platformen.
  2. Jeg købte et kort til 75 KZT og fik med det samme adgang til køb i STEAM.
  3. Jeg aktiverede hurtigt og nemt kortet på min konto.
  4. Meget god pris for et digitalt produkt.
  5. Det er nemt at give sådan et kort til en ven uden at gå hjemmefra.
  6. Ingen ekstra gebyrer ved betaling med kort.
  7. Det er meget praktisk at bruge kortet til at købe ekstra indhold i spil.
  8. Et digitalt kort er en god mulighed for dem, der ikke kan lide at vente på, at varer bliver leveret.
  9. Jeg modtog straks kortkoden på e-mail, jeg behøvede ikke vente længe.
  10. Et fremragende valg for dem, der hurtigt vil genopbygge deres balance på STEAM.



Ejendommeligheder:




Fantastisk digitalt produkt til en lille pris!

Hurtig kodemodtagelse, uden unødvendige problemer.

Jeg købte et KORT OVER REGIONEN AF ÆNDRING AF KAZAKHSTAN til Steam - alt fungerer fantastisk!

En nem og bekvem måde at fylde din Steam-saldo på.

Ingen problemer med kodeaktivering, alt gik glat.

Prisen for kortet for at ændre regionen i Kasakhstan er simpelthen vidunderlig!

Jeg købte et kort til en ven - han var tilfreds, alt fungerer upåklageligt.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at fylde deres Steam-saldo op hurtigt.

Pålidelig og betroet sælger af digitale varer.

Hurtig og bekvem modtagelse af koden, uden at skulle vente på levering.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)