ONLINE? 5000 TIMER + Native Mail ❤️ DOTA 2

Produktbeskrivelse: Denne konto leveres med øjeblikkelig levering umiddelbart efter betaling. En eksempelkonto præsenteres i form af login, adgangskode, e-mail og adgangskode.

Om kontoen:

  • Indfødt mail @rambler.ru
  • Du kan tilmelde dig på faceit
  • Kontoen kan også have et ur i andre spil (CS:GO, TF2)
  • Ideel til hovedkonto
  • Alle timer er gået, 0 spil spillet, ingen bans!
  • Skins kun på avatar, beholdningen er tom

Online konto:

  • Alle konti er personlige, registreret specifikt til salg!
  • Du bliver den første ejer!
  • Telefon/nøgler/PIN-koder/top-ups blev ikke registreret!

Produktgarantien er 14 dage.

Yderligere Information:

  • Som gave er du garanteret at modtage en tilfældig Origin-konto med mindst ét ​​betalt spil! Nogle gange betaler en gave for hele købet!
  • For at modtage en gave skal du klikke på "Okay"-anmeldelsen, skrive din anmeldelse og tilføje "Jeg vil have en gave." Gaven sendes via e-mail inden for 1-2 dage.
  • Bonussen er et gavekort på 5% af prisen på produktet, som kan bruges på denne handelsplatform. Det vil være på købssiden kaldet "Sælgerbonus".

Del med venner: Vkontakte, Facebook, Twitter.

Produkt beskrivelse

Titel: ONLINE

Beskrivelse: dette digitale produkt er en konto i DOTA 2-spillet, som indeholder 5000 timers spil og indbygget post.

Ejendommeligheder:

  • 5000 timers spil
  • Kære mail ❤️

Dette produkt er en digital konto i DOTA 2-spillet med 5000 timers spil og native mail. Du vil modtage login-oplysninger i form af login, adgangskode, e-mail og e-mail-adgangskode. Kontoen kan også indeholde ure i andre spil såsom CS:GO og TF2, men beholdningen er tom, og skindene er kun på avataren. Denne online konto er personlig og registreret specifikt til salg, så du bliver den første ejer. Kontoen har alle urene, men der er ikke spillet et eneste spil, og den har ingen bans. Du kan registrere dig på Faceit med denne konto, og den er ideel at bruge som din hovedkonto.

Produktgarantien er 14 dage, og som gave modtager du en tilfældig Origin-konto med mindst ét ​​betalt spil. For at modtage en gave skal du skrive en anmeldelse "Okay" og tilføje en kommentar "Jeg vil have en gave." Gaven sendes til dig via korrespondance inden for 1-2 dage, og du modtager desuden et gavekort på 5 % af prisen på produktet, som du kan bruge på denne handelsplatform. Du kan dele produktet med venner på Vkontakte, Facebook og Twitter. Varerne leveres umiddelbart efter betaling.


***


Det tilbudte produkt er en online konto til spillet DOTA 2 med 5000 timers spil, der allerede er gennemført og adgang til din oprindelige mail. Derudover vil du modtage en tilfældig Origin-konto med mindst ét ​​betalt spil, som kan betale for hele købet. For at modtage en gave skal du skrive en anmeldelse på produktsiden med bemærkningen "Jeg vil have en gave" og klikke på knappen "Okay". Gaven sendes indenfor 1-2 dage via korrespondance. Derudover vil du som bonus modtage et gavekort på 5% af prisen på produktet, som kan bruges på denne handelsplatform. Det anbefales at dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt! Adgang til 5000 timers onlineindhold og native mail er bare super!
  2. Jeg købte dette produkt og har ikke fortrudt. Det har givet mig muligheden for at nyde at spille Dota 2 når som helst og modtage min mail uden besvær.
  3. Super tilbud til fans af spillet Dota 2. 5000 timers onlineindhold og native mail - det er alt hvad du behøver for fuldstændig fordybelse i spilverdenen.
  4. At have adgang til så meget indhold online er fantastisk! Og native mail gør det muligt at holde kontakten med venner og familie.
  5. Et fantastisk produkt til Dota 2-fans. Ved at købe dette produkt fik jeg ikke kun adgang til 5000 timers indhold, men også min indfødte mail, hvilket gjorde min spiloplevelse endnu mere bekvem.
  6. Dette digitale produkt er en gave fra gud til alle, der elsker spillet Dota 2. 5000 timers onlineindhold og indbygget mail er alt, hvad du behøver for et behageligt spil.
  7. Jeg er fuldstændig tilfreds med dette produkt. Det gav mig muligheden for at nyde at spille Dota 2 til enhver tid og holde kontakten med mine venner og familie gennem min indfødte mail.



Ejendommeligheder:




Meget tilfreds med købet af et digitalt produkt - 5000 timer online i DOTA 2.

Godt tilbud - købte et digitalt produkt og fik adgang til spillet i 5000 timer.

Jeg købte hurtigt og bekvemt et digitalt produkt ved hjælp af min indfødte mail.

Jeg nyder spillet fuldt ud takket være det købte digitale produkt.

Jeg er meget glad for, at jeg købte et digitalt produkt – det sparede mig tid og penge.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af spillet.

Jeg anbefaler alle at købe digitale varer – det er enkelt og bekvemt.

Ingen problemer med anskaffelse og brug af digitale varer - alt er hurtigt og overskueligt.

En god måde at få adgang til dit yndlingsspil i lang tid.

Tak til sælgeren for et fantastisk digitalt produkt - det er virkelig prisen værd.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)