ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 (STEAM) NØGLE STRAKS + GAVE

Du kan købe den officielle nøgle til spillet ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 og få rabat på alle efterfølgende køb fra vores butik. Du modtager nøglen umiddelbart efter betaling i vinduet, der åbner efter betalingen, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail angivet under købet. Dette spil fra udgiveren BANDAI NAMCO Entertainment er tilgængeligt på forskellige sprog, herunder russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, thai og kinesisk. Nøgleaktiveringssystemet er Steam, og regionen er Rusland, Ukraine og SNG-landene.

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er en ny del af actionserien PIRATE WARRIORS, der kombinerer den populære ONE PIECE-anime med det spændende gameplay i WARRIORS-serien. Kæmp mod horder af fjender, og rejs med loyale allierede gennem den detaljerede verden af ​​ONE PIECE-anime. Nye elementer, der ikke kunne implementeres i tidligere spil i serien, tager kampene i PIRATE WARRIORS til et helt nyt niveau.

Du kan også modtage et STEAM-spil i gave. En af tre købere, der gav en positiv anmeldelse efter at have købt spillet, kan modtage en aktiveringsnøgle til gavespillet. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave. Gaven vil blive modtaget af en af ​​dem, der ønsker det, og ikke alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk vilkårene.

Aktivering af spilnøglen er som følger: 1. Download og installer Steam, hvis det ikke allerede er installeret. 2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende. 3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", og indtast den modtagne nøgle umiddelbart efter betaling. 4. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det fra Steam.

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 (STEAM) NØGLE STRAKS + GAVE

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er et spændende spil, der kombinerer den populære anime ONE PIECE med gameplayet i WARRIORS-serien. Dette spil vil fordybe dig i ONE PIECE-verdenen, hvor du kan bekæmpe horder af fjender og rejse med loyale allierede gennem en detaljeret genskabt verden. Nye elementer, som ikke var mulige i tidligere spil i serien, tager spillet til et helt nyt niveau.

  • Officiel nøgle til aktivering på Steam-platformen.
  • Sprog: Russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, thai, kinesisk.
  • Aktiveringssystem: Steam.
  • Region: Rusland, Ukraine og SNG-lande.
  • Modtag nøglen umiddelbart efter betaling i vinduet, der åbner efter betalingen, samt et link til siden med nøglen til din e-mail angivet under købet.
  • Ved køb af dette produkt får du rabat på alle efterfølgende køb i vores butik.
  • Derudover kan du modtage et Steam-spil i gave. En af tre købere, der gav en positiv anmeldelse efter at have købt spillet, kan modtage en aktiveringsnøgle til gavespillet.

Nøgleaktivering:

  1. Download og installer Steam, hvis det ikke allerede er installeret.
  2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", og indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.


***


ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er den officielle spilnøgle til pc-platformen udgivet af BANDAI NAMCO Entertainment. Spillet er tilgængeligt på flere sprog, herunder russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, thailandsk og kinesisk. Spillere kan aktivere nøglen gennem Steam i Rusland, Ukraine og CIS-landene.

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er den seneste del i PIRATE WARRIORS action-serien, skabt ved at fusionere den populære ONE PIECE-anime med det spændende gameplay i WARRIORS-serien. Spillere vil kæmpe mod horder af fjender og rejse gennem den detaljerede verden af ​​ONE PIECE-anime med loyale allierede.

Spillet byder på nye elementer, som ikke var mulige i tidligere spil i serien, og som tager kampene i PIRATE WARRIORS til et helt nyt niveau.

Derudover vil du, når du køber spillet, få en chance for at modtage en gaveaktiveringsnøgle til et tilfældigt spil på Steam. En af tre købere, der har givet positiv feedback efter købet, kan modtage en aktiveringsnøgle til et gavespil. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave. Gaven modtages af en ud af tre personer, der ønsker det, og ikke absolut alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk ovenstående betingelser.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam" og indtaste den modtagne nøgle umiddelbart efter betaling. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.


***


  1. Meget fedt spil! Grafikken er i top, kampen er spændende, og gameplayet giver dig bare lyst til at spille, indtil du falder.
  2. Godt valg for One Piece-fans! Plottet i spillet tager dig ind i mangaens fascinerende verden, og karakterernes unikke evner tilføjer interesse til spillet.
  3. Fantastisk actionspil med fantastisk grafik og dynamiske kampe. Jeg anbefaler stærkt at prøve det!
  4. Spillet er simpelthen fantastisk! Hver karakter har sine egne unikke evner og styrker, hvilket gør spillet endnu mere interessant.
  5. One Piece: Pirate Warriors 4 er en rigtig godbid for anime- og mangaelskere. Et fantastisk spil der er værd at give en chance.
  6. Kampen i spillet er betagende. Hver karakter har sin egen unikke gameplay-mekanik, som tilføjer tiltrængt dybde til spillet.
  7. Et rigtigt fund for One Piece-fans! Spillet formidler fuldt ud mangaens atmosfære og får spilleren til at føle, at han er i rollen som sin yndlingskarakter.
  8. Spillet er simpelthen fantastisk! Kampen er dynamisk, og grafikken er af et så højt niveau, at det får dig til at føle, at du er inde i One Piece-mangaen.
  9. Fantastisk spil med masser af karakterer og interessante kampe. Jeg nød virkelig at spille det!
  10. One Piece: Pirate Warriors 4 er et sandt mesterværk i gamingverdenen. Det formidler fuldt ud mangaens atmosfære, og kampene holder dig i spænding til det sidste.



Ejendommeligheder:




ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i piraternes spændende verden.

Vanedannende gameplay, veludviklede karakterer og et interessant plot - alt dette gør ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 til et af de bedste spil i genren.

At spille ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er en sand fornøjelse, der vil imponere enhver anime-fan.

Grafik og lyddesign af spillet på højeste niveau, som giver dig mulighed for at fordybe dig fuldt ud i gameplayet.

Spillet har mange spiltilstande og muligheder for karakterudvikling, hvilket giver spillerne mulighed for at nyde spillet i lang tid.

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er et spil, der passer til spillere på alle niveauer, fra begyndere til erfarne spillere.

God optimering og mangel på forsinkelser gør spillet meget behageligt at spille.

Et stort antal karakterer og muligheden for at spille som dine yndlings anime-karakterer gør spillet endnu mere interessant.

Spillet har fremragende multiplayer, der giver dig mulighed for at spille med venner og nyde spillet sammen.

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 er et spil, der absolut er pengene værd, og som ikke vil efterlade nogen fan af anime og videospil ligeglade.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)