Okami HD STEAM-nøgle (RU+CIS)

Aktivering: Steam-nøglen fungerer fuldt ud i følgende lande: Albanien, Armenien, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Nordmakedonien, Serbien, Den Russiske Føderation, Turkmenistan, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan.

For at aktivere nøglen skal du udføre følgende trin:

  1. Download og installer Steam-klienten.
  2. Registrer en ny konto eller log ind på en eksisterende.
  3. I klienten, i nederste venstre hjørne, skal du klikke på knappen med "+" tegnet og vælge "Tilføj spil". Indtast den modtagne nøgle i det relevante felt.
  4. Når du har aktiveret nøglen, vises spillet på din liste over spil, og du kan begynde at downloade det til Steam.

Vi har også en liste over varer, vi tilbyder, som du kan se her.

Okami HD STEAM-nøgle (RU+CIS)

Okami HD er en remaster af høj kvalitet af kultspillet, der blev udgivet på PlayStation 2 i 2006. I dette unikke spil spiller du som ulvegudinden Amaterasu, der skal genoprette orden i verden og genskabe skønheden i den ødelagte natur.

Du vil være i stand til at nyde fantastisk grafik og spændende kampe i denne verden af ​​japansk mytologi. Bliv en gudinde og opdag dine kræfter til at besejre skurkene og bringe verden tilbage til livet.

Dette digitale produkt giver dig en STEAM-nøgle til at aktivere spillet i Rusland og CIS. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge på en eksisterende og indtaste nøglen i det relevante felt. Når det er aktiveret, vises spillet på din spilliste, og du kan begynde at downloade det på Steam.


***


Okami HD STEAM-nøgle (RU+CIS) er en aktiveringsnøgle til at downloade computerspillet Okami HD på Steam-platformen. Okami HD er en genudgivelse af det populære japanske spil med forbedret high definition-grafik. Spillere vil kontrollere den guddommelige ulv, som bliver nødt til at redde verden fra det onde og genoprette orden i naturen.

Denne aktiveringsnøgle fungerer fuldt ud i følgende lande: Albanien, Armenien, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Nordmakedonien, Serbien, Den Russiske Føderation, Turkmenistan, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge på en eksisterende, i klienten i nederste venstre hjørne, klik på knappen med +-tegnet "Tilføj spil", og indtast derefter den modtagne nøgle i nøglefeltet. Når det er aktiveret, vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det til Steam.


***


  1. Okami HD er et smukt spil med utrolig grafik, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​japansk mytologi!
  2. Jeg er begejstret for Okami HD! Det kombinerer dygtigt action, eventyr og RPG-elementer.
  3. Dette digitale produkt er en rigtig gave til fans af japanske spil. Okami HD er simpelthen fantastisk!
  4. Jeg kan ikke være mere tilfreds med, hvor meget jeg havde det sjovt med Okami HD. Dette spil er virkelig prisen værd!
  5. Fantastisk historie, vanedannende gameplay og fantastisk grafik - alt dette kan findes i Okami HD!
  6. Jeg er meget glad for, at jeg besluttede at købe Okami HD. Dette spil er et rigtigt kunstværk!
  7. Okami HD er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Hun fortjener bestemt din opmærksomhed!
  8. Jeg vil anbefale Okami HD til alle, der kan lide spil med stærke karakterer, engagerende historier og smuk grafik.
  9. Hvis du leder efter et kvalitetsspil, der ikke kun vil fange dig, men også behage dine øjne, så er Okami HD et godt valg!
  10. Okami HD er et spil, der får dig til at glemme virkeligheden og fordybe dig i myternes og legendernes verden. Hun er simpelthen fantastisk!



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med smuk grafik og en spændende historie!

En fantastisk kombination af japansk kultur og folklore.

Et unikt kampsystem, der ikke vil lade dig kede dig.

En perfekt gave til elskere af japansk kultur og eventyrspil.

Meget realistiske karakterer og verden.

Vanedannende og usædvanligt gameplay.

Smuk musik og soundtrack skaber en unik atmosfære.

Fremragende optimering til PC.

Spændende chefer og kampe.

Et spil, du gerne vil spille mere end én gang.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)