✅OFFICE 2016 TIL HJEM OG STUDIE 1 PC Windows

Hvis du planlægger at betale for din ordre med et BANKKORT, anbefaler vi at vælge betalingssystemerne ENOT.IO eller YuKassa for at undgå provision. Derudover accepterer ENOT.IO systemet udenlandske bankkort. Bemærk venligst, at denne kontorpakke kun er egnet til Windows-operativsystemet og ikke er egnet til MAC OS. Produktet er REGIONSFRI, det vil sige, det har ingen territoriale begrænsninger for aktivering. Microsoft Office 2016 kontorpakken til hjem og skole indeholder fulde versioner af applikationer: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en ny licens til din E-MAIL, som kan aktiveres på officielle Microsoft-websted https://setup.office.com. Licensen er evig og gyldig for 1 pc, der kører Windows. Du kan downloade distributionen fra dette link: https://setup.office.com. Hvis du har brug for detaljerede oplysninger om mulighederne i Microsoft Office-produkter, kan du besøge: https://products.office.com/ru-ru/download-back-up-restore-microsoft-office-products. Microsofts tekniske support er tilgængelig på telefon: 8-800-200-80-01, (495) 916-71-71.

Produktet "✅OFFICE 2016 TIL HJEM OG STUDIE 1 PC Windows" er en kontorpakke Microsoft Office 2016 designet til brug i hjemmet og til undervisningsformål. Den inkluderer fulde versioner af applikationer såsom Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 og OneNote 2016. Licensen er evig og er beregnet til installation på 1 pc, der kører Windows-operativsystemet. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en ny licens til din E-MAIL, som kan aktiveres på det officielle Microsoft-websted https://setup.office.com. Produktet er velegnet til alle regioner, har ingen territoriale begrænsninger for aktivering og kan downloades fra linket: https://setup.office.com. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke er egnet til MAC OS. Hvis du har tekniske spørgsmål eller har brug for support, kan du kontakte Microsofts tekniske support, som er tilgængelig på telefon: 8-800-200-80-01, (495) 916-71-71.

Produktet "✅OFFICE 2016 TIL HJEM OG STUDIE 1 PC Windows" er en kontorpakke Microsoft Office 2016, som er beregnet til brug i hjemmet og til undervisningsformål. Den indeholder fulde versioner af applikationerne: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 og OneNote 2016. Licensen er evig og er beregnet til installation på 1 pc, der kører Windows-operativsystemet. Produktet er velegnet til alle regioner, har ingen territoriale begrænsninger for aktivering og kan downloades fra linket: https://setup.office.com.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke er egnet til MAC OS. Bemærk også, at Outlook ikke er inkluderet i denne kontorpakke. Hvis du skal betale for din ordre med et bankkort, anbefales det at vælge betalingssystemerne ENOT.IO eller YuKassa for at undgå kommission. Derudover accepterer ENOT.IO systemet udenlandske bankkort.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en ny licens til din E-MAIL, som kan aktiveres på det officielle Microsoft-websted https://setup.office.com. Hvis du har tekniske spørgsmål eller har brug for support, kan du kontakte Microsofts tekniske support, som er tilgængelig på telefon: 8-800-200-80-01, (495) 916-71-71. Mere information om mulighederne i Microsoft Office-produkter kan findes på siden: https://products.office.com/ru-ru/download-back-up-restore-microsoft-office-products.


***


Produkt beskrivelse:

Office 2016 Home and Student er en kontorpakke fra Microsoft, der inkluderer fulde versioner af applikationerne: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 og OneNote 2016. Dette er en evigvarende licens, der giver ret til at installere og bruge softwaren på én computer, der kører Windows-operativsystemet.

Det er vigtigt at bemærke, at denne kontorpakke ikke er egnet til installation på computere, der kører MAC OS-operativsystemet. Derudover er Outlook ikke inkluderet i denne pakke.

Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en ny licens til din e-mail, som du kan aktivere på din konto på det officielle Microsoft-websted. Du bør også være opmærksom på, at for at betale for en ordre uden kommission, anbefales det at vælge betalingssystemer ENOT.IO eller YuKassa.

Office 2016 til hjem og skole er "regionsfri" - det vil sige, at der ikke er nogen territoriale begrænsninger for aktivering. For at installere softwaren skal du downloade distributionssættet ved hjælp af linket, der kan fås efter køb af produktet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med at bruge softwaren, kan du kontakte Microsoft for teknisk support ved at ringe på 8-800-200-80-01 eller (495) 916-71-71.


***


  1. Et fremragende valg til studerende og hjemmebrug.
  2. Nem installation og opsætning.
  3. Fremragende værdi for pengene og kvalitet.
  4. Alle de nødvendige ansøgninger om arbejde og studier i én pakke.
  5. Praktisk og intuitivt brugermiljø.
  6. Hurtig adgang til dokumenter takket være OneDrive cloud storage.
  7. Pålidelig og stabil software.
  8. Understøtter arbejde med forskellige filtyper og formater.
  9. Konstante softwareopdateringer og forbedringer.
  10. Brugervenlighed og høj ydeevne.



Ejendommeligheder:




Godt valg til studerende og hjemmebrug.

Nem at installere og bruge.

Et effektivt værktøj til at oprette og redigere dokumenter.

Nem integration med alle typer Microsoft Office-filer.

Et komplet sæt funktioner til at arbejde med regneark og præsentationer.

Kompatibilitet med Windows giver dig mulighed for at bruge alle funktionerne i operativsystemet.

En økonomisk løsning til kontoropgaver.

Installationen tager ikke meget tid og plads på harddisken.

Support til Microsoft cloud-tjenester for mere bekvemt arbejde.

Hurtig adgang til alle programfunktioner ved hjælp af en brugervenlig grænseflade.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)