⭐2540 Riot points 20 EUR LOL EU (UDDEN RUSLAND) RABAT!

Jeg foreslår, at du køber et League of Legends-spilkort med en nominel værdi på 20 EUR, som kan bruges på EU-, Kina- og Ukraine-servere. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til operatøren i afsnittet "Korrespondance med sælger". For eksempel: "Kode ХХХХХХХХХХХХХХХХХ". Det er vigtigt at vide, at denne kode kun kan bruges i den europæiske region, Kina og Ukraine, og kun hvis din konto oprindeligt blev oprettet fra en IP-adresse i et af disse lande. For at tjekke landet i din profil skal du logge ind på din konto og følge linket, og derefter sørge for, at et af de europæiske lande, Kina eller Ukraine, er angivet i feltet "Land", som på det andet skærmbillede i Produkt beskrivelse.

Læs og forstå nedenstående vilkår og betingelser omhyggeligt:

  • Koden er for kort og virker ikke, hvis Rusland er angivet i din kontoprofil på siden.
  • Du må ikke forveksle dette med de EUW/EUNE-servere, du spiller på.
  • Hvis du lavede den forkerte kontoregion ved køb, kan du modtage en refusion med 20 % kommission.

At købe Riot Points ved hjælp af dette kort er den mest bekvemme og sikreste måde. Du behøver ikke oplyse dit kontologin og adgangskode, og kortet kan overføres eller foræres til en anden person.

MoneyStream-garanti garanterer, at League of Legends-kort er lovlige, så du vil ikke have nogen problemer med din konto. Du kan også få betydelige kumulative rabatter. Vores virksomhed har solgt produkter på plati.market i mere end 16 år, har mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser! Vi har også et "WebMoney Transfer-sælgercertifikat" og er klar til at besvare alle spørgsmål fra 11:00 til 00:00 Moskva-tid.

Hvis dit kort ikke er tilgængeligt, kan du bruge manuel genopfyldning ved at bruge linket. Vælg betaling med kort gennem Enot.io og betal uden kommission!

Du kan aktivere et League of Legends-kort på følgende måde:

  1. Log ind på spillet.
  2. Klik på knappen "Butik".
  3. Klik på knappen "Køb RP".
  4. Vælg "Forudbetalt kort".
  5. Indtast kortnummeret og klik på "Indløs".

Vi er glade for at kunne præsentere dig for et digitalt produkt - 2540 Riot Points til spillet League of Legends. Kortets pålydende er 20 EUR, og det er kun tilgængeligt til brug på EU-servere (med undtagelse af Rusland). Nu kan du købe det med rabat!

Riot Points er en valuta i spillet, der giver dig mulighed for at købe forskellige varer i spillets butik, såsom nye mestre, skins og mere.

League of Legends Game Card er en bekvem og sikker måde at købe Riot Points på. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal aktiveres i spillet for at modtage dine Riot Points.

Vi minder dig om, at dette produkt kun er tilgængeligt for EU-servere (undtagen Rusland), og kontoen skal i første omgang oprettes fra en IP-adresse i et af disse lande.

Gå ikke glip af muligheden for at få 2540 Riot Points til en fantastisk pris!

?League of Legends Game Card med en nominel værdi på 20 EUR for EU-, Kina- og Ukraine-servere? ✅Efter betaling modtager du en UNIK KODE (https://oplata.info/info/). du skal informere operatøren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren".✅ ?Eksempel: Kode ХХХХХХХХХХХХХХХХХ ?OBS!!! ?OPMÆRKSOMHED!!! ?OPMÆRKSOMHED!!! Vigtig!!! Koden er kun for den europæiske region, Kina og Ukraine (og dette er ikke serveren, hvor du spiller. Kontoen skal FIRST oprettes med IP-adressen for et af de europæiske lande, Kina eller Ukraine). ✅SÅDAN KONTROLLER DU LANDET I DIN PROFIL: 1) Log ind på din konto 2) Følg linket 3) Sørg for, at du i feltet "Land" angiver et af de europæiske lande, Kina eller Ukraine 4) Vær opmærksom på andet skærmbillede i produktbeskrivelsen bør være omtrent det samme!!! LÆS VENLIGST OMHYGGELIGT OG STUDERE VILKÅR OG BETINGELSER NEDENFOR!!!: ‼ "? DETTE ER EN KORT KODE!!! DET VIL IKKE PASSE, HVIS RUSLAND ER ANGIVET PÅ DIN KONTO PROFIL PÅ SIDEN!!!!‼ BLIVER IKKE FORVIRKEL? SÅ MED DE EUW/EUNE SERVERE, DU SPILLER PÅ!!!‼ HVIS DU FORVÆRGER DIN KONTO REGION VED KØBET, VIL DER VÆRE EN REFUSION MED EN KOMMISSION PÅ 20% ? mest bekvemme og sikreste måde at købe Riot Points på. Du behøver ikke oplyse dit kontologin og adgangskode. ? Kortet kan overføres eller foræres til en anden person. For eksempel for at glæde en ven. ? MoneyStream-GARANTI - OVER 16 år efter Plati.ru ? Legal League of Legends-kort, vil du ikke have problemer med din konto. ? Betydelige kumulative rabatter. ? - Vores virksomhed i mere end 16 år udstiller varer på plati.market? - Mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser! ?- Moneystream har et "WebMoney Transfer-sælgercertifikat" ?- Supporttjenesten er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål fra 11:00 til 00:00 Moskva-tid. ?- Engelsktalende support

❗Hvis dit kort ikke er tilgængeligt, så brug manuel genopfyldning via linket ❗Vælg betaling med kort gennem Enot.io og betal uden gebyrer! ?Aktiver et League of Legends-kort: 1. Gå til spillet 2. Klik på Butik-knappen 3. Næste Køb RP-knap 4. Vælg Forudbetalt kort 5. Indtast kortnummeret, og klik på Indløs.

Denne genstand er et League of Legends-spilkort med en værdi på 20 EUR, som kan bruges på EU-, Kina- og Ukraine-servere. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til operatøren i afsnittet "Korrespondance med sælger". Det er vigtigt at vide, at denne kode kun kan bruges i den europæiske region, Kina og Ukraine, og kun hvis din konto oprindeligt blev oprettet fra en IP-adresse fra et af disse lande.

League of Legends Game Card er en bekvem og sikker måde at købe Riot Points på, spillets valuta, der giver dig mulighed for at købe forskellige varer i spillets butik, såsom nye mestre, skins og mere. Dette produkt er kun tilgængeligt for EU-servere (undtagen Rusland), og kontoen skal i første omgang oprettes fra en IP-adresse i et af disse lande.

Ved at købe dette produkt får du en garanti for, at League of Legends-kort er lovlige, og du kan være sikker på, at du ikke får problemer med din konto. Du kan få betydelige kumulative rabatter, og også vælge at betale med kort gennem Enot.io og betale uden gebyrer.

Aktivering af et League of Legends-kort kan gøres hurtigt og nemt ved at følge et par trin i spillet. I tilfælde af en fejl i kontoområdet under køb, er en tilbagebetaling med 20% kommission mulig. Læs og læs købsbetingelserne omhyggeligt for at undgå fejl.


***


Produktet er et League of Legends Game Card med en nominel værdi på 20 EUR for EU, Kina og Ukraine servere, som indeholder 2540 Riot Points. Efter betaling modtager køber en unik kode, som skal indberettes til operatøren i afsnittet "Korrespondance med sælger". Koden aktiveres i League of Legends-spillet på EU-, Kina- og Ukraine-servere. Det er dog værd at overveje, at koden kun kan aktiveres på en konto, der er oprettet fra IP-adressen i et af de europæiske lande, Kina eller Ukraine, og landet skal angives i overensstemmelse hermed i profilen. Når du køber, skal du være forsigtig og studere vilkår og betingelser for at undgå fejl. Kortet er lovligt og vil ikke forårsage problemer med din konto i spillet. Køber kan give kortet til en anden person eller selv bruge det. Det sælgende firma har stor erfaring med salg på plati.market og garanterer sikkerheden ved dit køb. Kortet aktiveres i spillet ved at indtaste koden på Riot-købssiden







Produktet er 2540 Riot Points for at spille League of Legends på EU-serveren til en værdi af 20 euro. Bemærk, produktet er ikke tilgængeligt til køb i Rusland! Derudover er der rabat på dette produkt. Riot Points give spillere adgang til forskellige elementer i spillet, såsom nye karakterer, kostumer, emotes og andre gameplay-forbedringer.


***


  1. En meget praktisk måde at fylde din saldo op i spillet League of Legends på!
  2. Et godt valg for MOBA-spilelskere!
  3. En fed gave til venner, der spiller LOL!
  4. God rabat på Riot-point!
  5. Modtag hurtigt en kode for at aktivere RP!
  6. Pålidelig og sikker service!
  7. En fantastisk måde at købe nye helte og skins i spillet!
  8. Enkelt og bekvemt, du kan fylde din saldo op fra hvor som helst i verden!
  9. Jeg kunne virkelig godt lide kampagnen på Riot-point!
  10. Tak for muligheden for at købe et digitalt produkt til en konkurrencedygtig pris!



Ejendommeligheder:




Fantastisk pris for 2540 Riot-point i League of Legends!

Modtagelsen af ​​de digitale varer var meget hurtig og uden problemer.

Dette er en fantastisk måde at genopbygge spilbalancen i LOL EU.

Tilfreds med rabatten på denne vare.

At købe et digitalt produkt er praktisk og økonomisk.

Jeg sparer en masse tid ved ikke at gå i butikken efter spilvaluta.

Et digitalt gode er en hurtig og bekvem måde at få spilaktiver på.

Det er meget praktisk at betale for digitale varer online.

Behageligt overrasket over den hurtige levering af Riot-point.

Et fremragende valg for dem, der hurtigt og nemt vil fylde deres spilbalance op i League of Legends.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)