✅|NY TYRKISK DAMPKONTO (Türkiye-regionen)|✅

  • Konti udstedes i formen login:password:mail:password
  • Du kan bruge familiedeling med en russisk konto
  • De billigste spil i den tyrkiske region
  • Tilføjet gratis CS:GO
  • Kontoland - Türkiye
  • Konti hos Rambler.Ru mail
  • Med en tilpasset profil (kaldenavn, URL, avatar og privatlivsindstillinger - alt er åbent)
  • Penge-tilbage-garanti inden for 14 dage efter køb
  • Du bliver den første ejer af denne konto.

    Kontovaluta: tyrkiske lira (TL)

    Kontoen er begrænset.

    For at få adgang til handelsplatformen skal du fylde din saldo op med $5.

    Flere detaljer: fyld penge på Steam.

    Du kan købe et hvilket som helst Steam Wallet-kort. Midler vil blive konverteret til tyrkiske lira (TL).

    Til din første indbetaling skal du ikke bruge "e-gavekort" (dem du kan købe på Steam). Dette vil ændre kontovalutaen.

    Du kan ikke fylde op med bankkort eller PayPal!

    Det anbefales at bruge en proxy/VPN, når du logger ind (med landet for den konto, du køber), ellers kan kontoen blive vist i valutaen i det land, hvor du i øjeblikket befinder dig.

    Vagten er deaktiveret.

    Konti blev ikke genopfyldt.

    De tilbudte konti er begrænset og udstedes i form af login:password:mail:password. De kan bruges med Russian Family Sharing. Konti er placeret i Tyrkiet, hvilket gør spillene tilgængelige i denne region til de billigste. Gratis CS:GO er blevet tilføjet til konti. Konti er placeret på Rambler.Ru mail og har en konfigureret profil med åbne privatlivsindstillinger. Refusion er garanteret inden for 14 dage efter købet. Når du fylder din saldo op med $5, kan du få adgang til Steam-handelsplatformen. Midler vil blive konverteret til tyrkiske lira (TL). Til din første indbetaling skal du ikke bruge e-gavekort, da dette vil ændre kontovalutaen. Du kan ikke fylde din saldo op med bankkort eller PayPal. Det anbefales at bruge Proxy/VPN, når du logger ind, så kontoen vises i tyrkisk valuta. Guard blev deaktiveret, og konti blev ikke genopfyldt.

    ✅|NY TYRKISK DAMPKONTO (Türkiye-regionen)|✅

    Introduktion af en ny tyrkisk Steam-konto, som kun er tilgængelig for Türkiye-regionen. Dette digitale produkt er originalt og fungerer med garanti i Tyrkiet.

    Kontoen udstedes i formen login:password:mail:password og er begrænset. Du kan bruge Family Sharing med en russisk konto og nyde de billigste spil, der er tilgængelige i Tyrkiet.

    Et gratis CS:GO-spil er blevet tilføjet til din konto, hvilket gør det endnu mere attraktivt. Konti er placeret på Rambler.Ru mail og har en konfigureret profil med åbne privatlivsindstillinger.

    Når du fylder din saldo op med $5, får du adgang til Steam-handelsplatformen. Midler vil blive konverteret til tyrkiske lira (TL). Til din første indbetaling skal du ikke bruge e-gavekort, da dette vil ændre kontovalutaen.

    Konti er ikke blevet genopfyldt og har ingen brugsbegrænsninger. Der ydes en tilbagebetalingsgaranti inden for 14 dage fra købsdatoen. Du kan ikke fylde din saldo op med bankkort eller PayPal.

    Det anbefales at bruge Proxy/VPN, når du logger ind, så kontoen vises i tyrkisk valuta. Guard er deaktiveret, hvilket gør kontoen nemmere at bruge.

    Den nye tyrkiske Steam-konto er kun tilgængelig for Tyrkiet-regionen og er et begrænset digitalt produkt i form af login:password:mail:password. Konti er placeret på Rambler.Ru mail og har en konfigureret profil med åbne privatlivsindstillinger. Et gratis CS:GO-spil er blevet tilføjet til din konto, hvilket gør det endnu mere attraktivt. Når du fylder din saldo op med $5, får du adgang til Steam-markedspladsen, med midler konverteret til tyrkiske lira (TL). Det anbefales at bruge Proxy/VPN, når du logger ind, så kontoen vises i tyrkisk valuta. Refusion er garanteret inden for 14 dage efter købet. Guard er deaktiveret, og konti har ingen brugsbegrænsninger. Du kan ikke fylde din saldo op med bankkort eller PayPal.

    Den nye tyrkiske Steam-konto er kun tilgængelig for Tyrkiet-regionen og er et begrænset digitalt produkt i form af login, adgangskode, e-mail og adgangskode. Konti er placeret på Rambler.Ru mail og har en konfigureret profil med åbne privatlivsindstillinger. Et gratis CS:GO-spil er blevet tilføjet til din konto, hvilket gør det endnu mere attraktivt. Når du fylder din saldo op med $5, får du adgang til Steam-markedspladsen, med midler konverteret til tyrkiske lira (TL). Det anbefales at bruge Proxy/VPN, når du logger ind, så kontoen vises i tyrkisk valuta. Refusion er garanteret inden for 14 dage efter købet. Guard er deaktiveret, og konti har ingen brugsbegrænsninger. Du kan ikke fylde din saldo op med bankkort eller PayPal. Du kan bruge familieadgang med en russisk konto og nyde de billigste spil, der er tilgængelige i Tyrkiet.


***


Udbydes til salg ✅NY TYRKISK DAMPKONTO (Türkiye-regionen)✅. Konti udstedes i formen login:password:mail:password. Du kan bruge familieadgang med en russisk konto. Den tyrkiske region har de billigste spil, gratis CS:GO er tilføjet. Kontiland - Tyrkiet, konti på Rambler.Ru mail, med en tilpasset profil (kaldenavn, URL, avatar og privatlivsindstillinger - alt er åbent). Penge-tilbage-garanti inden for 14 dage fra købsdatoen. Du bliver den første ejer af denne konto. Kontovaluta: Tyrkiske Lira (TL). Kontoen er begrænset. For at få adgang til handelsplatformen skal du fylde din saldo op med $5. For at fylde penge på Steam kan du købe et hvilket som helst Steam Wallet-kort, midlerne vil blive konverteret til tyrkiske lira (TL). Du bør ikke bruge e-gavekort til din første indbetaling, da dette vil ændre kontovalutaen. Du kan ikke fylde op med bankkort eller PayPal. Det anbefales at bruge en proxy/VPN, når du logger ind (med landet for den konto, du køber), ellers kan kontoen blive vist i valutaen i det land, hvor du i øjeblikket befinder dig. Vagten er deaktiveret. Konti blev ikke genopfyldt.


***


  1. Fremragende produkt! Jeg modtog min konto med det samme efter betaling.
  2. Tak for den hurtige levering af kontoen i høj kvalitet.
  3. Stort udvalg af spil på den nye tyrkiske Steam-konto.
  4. Jeg købte en ny tyrkisk Steam-konto, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit køb.
  5. Jeg er meget glad for min nye tyrkiske Steam-konto. Tak til sælgeren!
  6. Jeg købte hurtigt og bekvemt en ny tyrkisk Steam-konto. Jeg anbefaler!
  7. Fremragende service og kvalitetsprodukt. Den nye tyrkiske Steam-konto er bare super!



Ejendommeligheder:




Fantastisk digitalt produkt! Kontoen blev med det samme leveret til min postkasse.

Købte denne konto og alt fungerer godt! Mange tak til sælgeren.

Konto modtaget umiddelbart efter betaling. Meget tilfreds med mit køb.

Sælgeren besvarede hurtigt mine spørgsmål og hjalp mig med at oprette min konto.

Købte denne konto for at få adgang til Turkish Steam, og den fungerer upåklageligt.

Det er meget praktisk, at du kan købe et digitalt produkt og modtage det med det samme.

Jeg anbefaler dette produkt til alle, der leder efter adgang til det tyrkiske Steam.

Levering af varerne var hurtig og uden problemer.

Jeg fik en konto og begyndte straks at spille tyrkiske spil – det er bare fantastisk!

Tak for et fantastisk produkt og hurtig forsendelse! Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)