NHL® 23 PS4/PS5

Det anbefales at bruge "ENOT" til betaling, da det er en bekvem og billigere betalingsmetode. Kære kunder! Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilføjer nye produkter hver dag, så vi beder dig hjælpe os med dette. Hvis du ikke har fundet den vare, du er interesseret i, i vores produktbibliotek, så kan du skrive til os ved at klikke på knappen "stil et spørgsmål" og fortælle os om det produkt, du gerne vil købe. Vi vil hurtigt tilføje det til listen over tilgængelige til køb og informere dig om det. Tak for din tillid, og vi ser frem til fortsat at hjælpe dig med at købe spil og abonnementer!

Sådan opretter du en tyrkisk konto fra Playstation 4:

  1. Gå til indstillinger på hovedskærmen.
  2. Vælg "Loginindstillinger".
  3. Vælg "Administrer brugere".
  4. Opret en ny bruger.
  5. Accepter licensaftalen.
  6. Klik på Næste.
  7. Vælg "Ny til Playstation Network? Opret en konto."
  8. Vælg et land eller en region - Tyrkiet!; fødselsdato er mindst 18 år gammel.
  9. Indtast dine e-mailoplysninger (@gmail eller @outlook/@hotmail), adgangskode og gentag det. Marker feltet "Modtag via e-mail" og klik på "Næste".
  10. Vælg en avatar til din profil.
  11. Vælg Online ID, og ​​indtast dit for- og efternavn i de relevante felter.
  12. Klik på "Fortsæt".
  13. Skift om nødvendigt felterne på de næste tre sider, og bekræft ved at klikke på Næste.
  14. Accepter servicevilkårene ved at klikke på "Accepter".
  15. Tjek din mail (2 breve fra Sony vil ankomme der). Du skal finde en, der har en blå "Bekræft nu"-knap. Klik på den og vent på, at der vises et grønt flueben og en besked om, at din konto er blevet bekræftet.
  16. Klik på "Allerede bekræftet" på konsollen.
  17. Du kan holde PS-knappen nede og vælge at genstarte systemet.
  18. Din tyrkiske konto er oprettet og klar til brug. Hvis du har en PS4, skal du aktivere den som din primære, og hvis du har en PS5, skal du vælge deling.

Sådan opretter du en tyrkisk konto fra Playstation 5:

  1. Vælg det aktuelle profilikon til højre for indstillingerne.
  2. Klik på "Skift bruger".
  3. Vælg "Tilføj bruger".
  4. Bekræft, at du accepterer licensaftalen.
  5. Klik på Næste.
  6. Opret en konto ved at indtaste din fødselsdato, mindst 18 år gammel, og vælge regionen Tyrkiet.
  7. Indtast din e-mailadresse, som endnu ikke er knyttet til nogen PSN-konto, og indtast derefter en adgangskode på 8 tegn, og bekræft den.
  8. Indtast dit for- og efternavn.
  9. Vælg en hvilken som helst avatar til din profil.
  10. Indtast dit ønskede online-id, og kontroller dets tilgængelighed.
  11. Bekræft dine kontooplysninger og accepter vilkårene for brug.
  12. Tjek venligst din e-mail og bekræft din e-mailadresse ved at følge linket i e-mailen fra Sony.
  13. Vend tilbage til konsollen og klik på "Allerede bekræftet".
  14. Du kan holde PS-knappen nede og vælge at genstarte systemet.
  15. Din tyrkiske konto er oprettet og klar til brug. Hvis du har en PS5, skal du vælge Deling. Hvis du har en PS4, skal du aktivere den som din primære.

NHL® 23 PS4/PS5 er et digitalt spil til PlayStation 4 og PlayStation 5, der giver spillere mulighed for at opleve den ægte hockeyoplevelse direkte på deres konsoller. I dette spil kan du oprette dit hold og kæmpe for sejren online eller offline.

NHL® 23 PS4/PS5 tilbyder en række spiltilstande, herunder karriere, sæson, Stanley Cup, ekspreskampe og mere. Spillere kan også tilpasse deres karakterer og skabe et hold af rigtige hockeystjerner. Derudover har spillet flere sværhedsgrader, der giver spillerne mulighed for at tilpasse spillet, så det passer til deres færdighedsniveau.

NHL® 23 PS4/PS5 understøtter PlayStation 4- og PlayStation 5-funktioner såsom forbedret grafik, DualShock 4 og DualSense-kontroller og hurtig adgang til konsolfunktioner. Spillet har også multiplayer-tilstande, hvor du kan spille med venner eller andre spillere online.

Når du køber NHL® 23 PS4/PS5 fra vores digitale butik, får du adgang til en digital kopi af spillet, som kan downloades fra PlayStation Store. Vi garanterer, at vores digitale produkter er fuldt licenseret og opfylder høje kvalitetsstandarder. Nyd den fulde spiloplevelse med NHL® 23 PS4/PS5!

NHL® 23 PS4/PS5 er et digitalt spil tilgængeligt til PlayStation 4 og PlayStation 5, der bringer spillere den ægte hockeyoplevelse ind i deres eget hjem. I dette spil kan du skabe dit hold og kæmpe for sejren i online- og offlinetilstande, inklusive "Karriere", "Sæson", "Stanley Cup", "ekspresskampe" og andre.

Du kan også tilpasse dine karakterer og skabe et hold af rigtige hockeystjerner. Spillet har flere sværhedsgrader, der giver dig mulighed for at tilpasse spillet, så det passer til dit færdighedsniveau. NHL® 23 PS4/PS5 understøtter PlayStation 4- og PlayStation 5-funktioner såsom forbedret grafik, DualShock 4 og DualSense-kontroller og hurtig adgang til konsolfunktioner.

Spillet har også multiplayer-tilstande, hvor du kan spille med venner eller andre spillere online. Når du køber NHL® 23 PS4/PS5 fra vores digitale butik, får du adgang til en digital kopi af spillet. Vi anbefaler at bruge "ENOT" til betaling, da det er en bekvem og billigere betalingsmetode. Hvis du ikke finder den vare, du er interesseret i, i vores produktbibliotek, kan du kontakte os, og vi vil forsøge at tilføje varen til vores liste, der kan købes. Tak for din tillid, og vi ser frem til fortsat at hjælpe dig med at købe spil og abonnementer!


***


NHL® 23 til PS4/PS5 er et hockeysimuleringsvideospil udviklet af EA Sports. Spillere kan nyde et realistisk hockeyspil og kontrollere deres hold ved at udføre forskellige tricks og score mål. Spillet kan købes på en tyrkisk PSN-konto. Til betaling anbefales det at bruge "ENOT" og en tilgængelig betalingsmetode for at få en bedre pris. Hvis et produkt er udsolgt, kan du skrive til sælgeren og anmode om, at det føjes til listen over dem, der kan købes. Alle nødvendige instruktioner til at oprette en tyrkisk PSN-konto på PS4 eller PS5 leveres også af sælgeren.


***


  1. Fantastisk spil for hockeyfans! Meget realistisk grafik og vanedannende gameplay.
  2. Jeg havde aldrig troet, at en hockeykamp kunne være så spændende. NHL® 23 er simpelthen fantastisk!
  3. Jeg har spillet i flere dage nu og kan ikke stoppe med at spille. Meget gennemtænkt multiplayer-tilstand.
  4. Nemt tilpasselige kontrolindstillinger og fremragende gamepad-understøttelse gør spillet endnu sjovere.
  5. Spillet ser og lyder i top. Hver kamp føles som en rigtig en!
  6. Den høje detaljegrad og realisme i spillet får dig til at føle dig som en rigtig hockeyspiller.
  7. Et fantastisk spil for alle, der elsker hockey. Jeg anbefaler det til alle sportsfans!



Ejendommeligheder:




NHL® 23 på PS4/PS5 er et utroligt vanedannende spil, der lader dig fordybe dig i hockeyens verden og føle dig som en rigtig professionel.

Fremragende grafik og realistisk bevægelsesfysik gør det muligt at nyde hvert minut af spillet.

Karrieretilstand giver dig mulighed for at skabe dit eget hold og føre det til sejr i mesterskabet, hvilket tilføjer dybde og unikhed til spillet.

Det er nemt og intuitivt at kontrollere spillere på PS4/PS5, hvilket gør gameplayet endnu sjovere.

Online spiltilstand giver dig mulighed for at konkurrere med spillere fra hele verden, hvilket giver dig mulighed for at teste dig selv og forbedre dine færdigheder.

NHL® 23 på PS4/PS5 er en fantastisk måde at have en sjov og spændende tid på, uanset om du er alene eller sammen med venner.

Spillet har en veldesignet træningstilstand, som gør det muligt for begyndere hurtigt at blive fortrolige og begynde at nyde gameplayet.

Fremragende musikudvalg og lydeffekter skaber en unik atmosfære og gør gameplayet endnu mere spændende.

Tilpasbare spilindstillinger giver dig mulighed for at kontrollere alle aspekter af gameplayet, hvilket gør spillet så personligt som muligt.

NHL® 23 på PS4/PS5 er et spil, der aldrig stopper med at forbløffe og glæde sine fans med nye funktioner og funktionalitet med hver opdatering.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)