NHL 22 edition X-Factor (PS4/PS5/RU) Leje ♻️

For borgere i Den Russiske Føderation og CIS er betaling med bankkort tilgængelig uden kommission via betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa.

Opmærksomhed! Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som før.

Selve kontoen er ikke til salg, men kun til leje. Data fra det overføres til dig, mulighed for at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden. Sørg for at læse købsbetingelserne.

Kontoen er personlig og oprettet af os. Spillet/spillene er købt officielt til det fra PS Store, som giver dig alle garantierne.

Spil:

  • NHL™ 22-udgave af X-Factor - (russisk tekst)

Denne type aktivering indebærer, at du vil spille med vores udstedte konto. Denne aktivering bruges hovedsageligt af vores service til at leje spil.

Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med at gemme eller opnå præstationer i spillet og starte spillet fra deres konto.

Det er vigtigt at huske, at vi sælger aktivering på kontoen, og ikke selve kontoen, den tilhører vores tjeneste, derfor er det forbudt at ændre dataene på kontoen, samt forsøg på at installere en konto på mere end én konsol. Ethvert forsøg på at overtage en konto pålægger et forbud mod dens brug og blokering af brugeren på vores kanal uden tilbagebetaling af de brugte midler.

Installations instruktioner:

  1. Oprettelse af en ny bruger og indtastning af data: Til PS4 Vælg "Power" Næste "Skift bruger" Opret en ny bruger (ikke som gæst!) For PS5 skal du vælge LET'S GET START! Accepter licensaftalen Indtast dine kontooplysninger

  2. TIL PS4 Forslag om ændring af hovedsystemet Meget vigtigt! Vælg "Skift ikke" 2.1 TIL PS5 Deling af konsoladgang Meget vigtigt! Vælg "Deaktiver" eller "Aktiver ikke"

  3. Indstil spillet til at downloade Bibliotek Find dit spil (købt) Download (downloadstatus kan kontrolleres via indstillingsknappen)

  4. Du kan spille (Du skal have en konstant tilsluttet internetforbindelse) Spillet startes fra den udstedte konto. Efter lejeperiodens udløb vil kontodata blive ændret, og kontoen skal slettes. Indstillinger - Loginindstillinger - Slet konto.

Yderligere Information:

Betingelser for leje af spil (konto):

  • Spillet startes fra den udstedte konto (P2)
  • Denne type produkter sælges på lejebasis og hører til vores service.
  • Kontierne har ikke et PS Plus-abonnement (hvis du har et abonnement, gælder det også for vores konto).
  • Enhver manipulation med et produkt med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data medfører ansvar og blokering af brugeren fra vores kanal.
  • Efter lejeperiodens udløb vil kontodata blive ændret, og kontoen skal slettes.
  • Når du køber dette produkt, accepterer du købsbetingelserne og lejevilkårene for spillet (kontoen).
  • Vi er ikke ansvarlige for tab af spilgemme eller præstationer, så længe du spiller på vores udstedte konto.
  • Hvis du støder på problemer i forbindelse med aktivering eller brug af din konto, bedes du kontakte vores supportteam.

NHL 22 edition X-Factor (PS4/PS5/RU) Leje ♻️

Dette produkt er en udlejning af en digital kopi af spillet NHL 22-udgaven af ​​X-Factor til PlayStation 4- og PlayStation 5-spilkonsollerne i Rusland. Spillet indeholder russisk tekst.

Du får tildelt en udstedt konto, som allerede har købt dette spil fra den officielle PlayStation Store. Du vil være i stand til at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden.

Produktegenskaber:

  • Spil NHL 22 edition X-Factor til PS4/PS5 i russisk version af teksten
  • Lej en digital kopi i en bestemt periode
  • Dataene fra den udstedte konto indeholder allerede spillet, hvilket garanterer dets tilgængelighed og funktionalitet
  • Mulighed for kun at starte spillet fra den udstedte konto
  • Der er ingen grund til at betale en kommission for betaling med et bankkort gennem betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa i Den Russiske Føderation og SNG
  • Efter lejeperiodens udløb vil kontodata blive ændret, og kontoen skal slettes
  • Der er ingen garanti for, at spillets fremskridt og præstationer vil blive gemt, da spilleren spiller på en tildelt konto

Lejebetingelser:

  • Spillet kan kun startes fra den udstedte konto (P2)
  • Dette produkt sælges under lejebetingelser og tilhører sælgeren
  • Der er intet PS Plus-abonnement på din konto (hvis du har et abonnement, gælder det også for vores konto)
  • Enhver manipulation med et produkt med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data medfører ansvar og blokering af brugeren på sælgers kanal
  • Når du køber et produkt, skal du acceptere købsbetingelserne og vilkårene for leje af spillet (konto)
  • Sælgeren er ikke ansvarlig for tab af redninger eller præstationer i spillet, da spilleren spiller på en udstedt konto

Dette produkt er en udlejning af en digital kopi af spillet NHL 22-udgaven af ​​X-Factor til PlayStation 4- og PlayStation 5-spilkonsollerne i Rusland. Spillet indeholder russisk tekst.

Du får adgang til den udstedte konto, som allerede har købt spillet i den officielle PlayStation Store. Denne konto giver mulighed for at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden.

Spillet NHL 22-udgaven af ​​X-Factor til PS4/PS5 svarer til den russiske version og indeholder tekst på russisk.

Du behøver ikke at betale en kommission for at betale med et bankkort via betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa i Den Russiske Føderation og SNG.

Det er dog værd at overveje, at denne type produkter sælges på lejebasis og hører til vores service. Efter lejeperiodens udløb vil kontodata blive ændret, og kontoen skal slettes.

Det er også vigtigt at huske, at vi sælger aktivering på kontoen, og ikke selve kontoen, den tilhører vores tjeneste, derfor er det forbudt at ændre dataene på kontoen, samt forsøg på at installere en konto på mere end én konsol. Ethvert forsøg på at overtage en konto pålægger et forbud mod dens brug og blokering af brugeren på vores kanal uden tilbagebetaling af de brugte midler.

Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for tab af redninger eller præstationer i spillet, mens du spiller på vores udstedte konto. Hvis du støder på problemer i forbindelse med aktivering eller brug af din konto, bedes du kontakte vores supportteam.


***


NHL 22 edition X-Factor (PS4/PS5/RU) Rental ♻️ er et videospil til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsollerne. Spillet er tilgængeligt på russisk og sælges som lejemål. Det betyder, at du modtager data for at få adgang til spillet og kan spille på den profil, som tjenesten tilbyder i en vis periode. Det er vigtigt at huske, at du lejer en konto, ikke køber en, og du kan ikke ændre dine kontooplysninger eller bruge den på mere end én konsol.

NHL 22-udgaven af ​​X-Factor indeholder russisk tekst og kan installeres på begge platforme, PS4 og PS5. For at begynde at spille skal du oprette en ny bruger på konsollen og indtaste kontooplysningerne fra tjenesten. Efter at have installeret spillet, kan du kun spille fra denne konto.

Minimum lejeperiode er 10 dage, og hvis du gennemfører spillet inden udløbet af denne periode, refunderes pengene ikke. Tjenesten kan dog give dig rabat på din næste leje. Det er også vigtigt at huske, at ethvert forsøg på at overtage din konto eller ændre data på den vil medføre et forbud mod at bruge produktet uden at refundere de resterende midler for ubrugt tid.

Lejetjenesten til spillet NHL 22-udgaven af ​​X-Factor kan betales med kreditkort uden kommission gennem betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa for borgere i Den Russiske Føderation og SNG. Det er vigtigt at bemærke, at lukningen af ​​den officielle PlayStation RU Store ikke påvirker driften og lanceringen af ​​allerede købte spil.


***


  1. NHL 22 er et fantastisk spil for hockeyfans.
  2. X-Factor-udgaven bringer nye funktioner og forbedringer til gameplayet.
  3. Grafikken og lyden i spillet er på højeste niveau.
  4. Tilgængelige sværhedsindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse spillet til dit færdighedsniveau.
  5. Karrieretilstanden i spillet er meget interessant og spændende.
  6. Spillet understøtter multiplayer, som giver dig mulighed for at spille med venner og konkurrere.
  7. Spillet er prisen værd og giver mange timers vanedannende gameplay.
  8. NHL 22 er et fantastisk spil for hockeyfans!
  9. Gameplayet i NHL 22 imponerer med sin realisme og smidighed.
  10. X-Factor Edition tilføjer et ekstra niveau af dybde og strategi til spillet.
  11. Spillet er tilgængeligt på flere platforme, hvilket er praktisk for alle spillere.
  12. Grafikken i NHL 22 er på et højt niveau, hvilket skaber en fantastisk atmosfære på isen.
  13. En række forskellige spiltilstande giver enhver spiller mulighed for at finde noget for sig selv.
  14. Et fremragende multiplayer-spil, der giver dig mulighed for at spille med venner eller rivaler rundt om i verden.
  15. Muligheden for at leje en digital version giver dig mulighed for at prøve spillet, før du køber.
  16. En fremragende lejemulighed giver dig mulighed for at spare penge og nyde spillet.
  17. NHL 22 X-Factor Edition er et godt valg for alle, der elsker hockey og ønsker at fordybe sig i en realistisk spilverden.



Ejendommeligheder:




NHL 22 er et fantastisk spil for fans af hockey og videospil generelt!

Fejlfri grafik og realistisk gameplay er det, der gør NHL 22 til et rigtigt mesterværk.

Den unikke X-Factor-tilstand giver spillerne mulighed for at opnå et nyt niveau af kontrol på isen.

Spillet fungerer fantastisk på både PS4 og PS5, hvilket gør det tilgængeligt for alle hockeyfans.

Utrolig spændende multiplayer-mode, hvor du kan kæmpe med spillere fra hele verden.

En god mulighed for at leje - du kan prøve spillet, før du køber, og beslutte, om det passer dig.

Den perfekte kombination af sjov og sportsånd, NHL 22 lader dig nyde hockeyspillet og støtte dit yndlingshold.

Spillet har et bredt udvalg af hold og spillere, som giver dig mulighed for at vælge den rigtige kombination for hver spiller.

Brugervenlig grænseflade og intuitive kontroller gør spillet nemt og behageligt at bruge.

NHL 22 er ikke bare et spil, det er en ægte hockeyspiloplevelse, der efterlader et varigt indtryk!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)