Ny Super Lucky's Tale XBOX ONE X|S КЛЮЧ?

Efter betaling vil du modtage en kode til spillet Ny Super Lucky's Tale på Xbox One platformen. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til den e-mailadresse, der blev angivet under købet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

For at aktivere nøglen uden at bruge en VPN kan du bruge Xbox-appen på iOS- eller Android-enheder med mobilt internet aktiveret. Du skal logge ind på din Microsoft-konto, klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, vælge "Indløs kode", indtaste den 25-cifrede kode på skærmbilledet Indløs kode og klikke på "Næste" for at fuldføre processen.

For at aktivere nøglen ved hjælp af en VPN skal du downloade Hola Free VPN Proxy-applikationen, starte den, vælge en browser og downloade fra Argentina, følge linket, logge ind på din konto, aktivere nøglen.

Du kan også aktivere nøglen ved hjælp af en pc. For at gøre dette skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto, aktivere Hola og vælge en forbindelse fra Argentina, indtaste nøglen, klikke på "Næste" og bekræfte aktiveringen.

Ny Super Lucky's Tale XBOX ONE X|S KEY er et digitalt produkt designet til Xbox One X- og Xbox One S-platformene. Det er et spændende platformspil, der vil give dig mange timers spændende gameplay og behagelige følelser.

Spillet fortæller historien om en ung ræv ved navn Lucky, som tager på et spændende eventyr for at redde sin verden fra mørke kræfter. Du skal gennem mange niveauer, samle mønter og skatte, bekæmpe fjender og chefer og løse gåder.

Nøglen til New Super Lucky's Tale XBOX ONE X|S kan købes i den digitale varebutik. Efter betaling modtager du en kode, som du kan indløse på din Microsoft-konto. Spillet vil være forbundet med din konto for altid og vil være tilgængeligt uden regionale begrænsninger.

Det smukke html-design af den digitale varebutik giver dig mulighed for nemt og hurtigt at sætte dig ind i produktets egenskaber, læse beskrivelsen af ​​spillet og læse instruktionerne til aktivering af nøglen. Alle de nødvendige data præsenteres i en bekvem og forståelig form, som hjælper dig med at træffe det rigtige valg og hurtigt begynde at spille.

New Super Lucky's Tale XBOX ONE X|S KEY er et digitalt produkt tilgængeligt til Xbox One X- og Xbox One S-platformene. Det er et spændende platformspil, hvor du som Lucky, en ung ræv, begiver dig ud på et spændende eventyr for at redde din verden fra mørke kræfter. Spillet indeholder mange niveauer, der kæmper mod fjender og bosser, samler mønter og skatte og løser gåder.

Efter betaling vil du modtage en kode til spillet New Super Lucky's Tale på Xbox One-platformen. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto og til den e-mailadresse, der blev angivet under købet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

Du kan aktivere nøglen ved hjælp af Xbox-appen på iOS- eller Android-enheder med mobildata aktiveret uden at bruge en VPN. For at gøre dette skal du logge ind på din Microsoft-konto, klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, vælge "Indløs kode", indtaste den 25-cifrede kode på skærmen Indløs kode og klikke på "Næste" for at fuldføre processen .

Det er også muligt at aktivere nøglen ved hjælp af en VPN. For at gøre dette skal du downloade Hola Free VPN Proxy-applikationen, starte den, vælge en browser og downloade fra Argentina, følge linket, logge ind på din konto og aktivere nøglen.

Du kan også aktivere nøglen ved hjælp af en pc. For at gøre dette skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto, aktivere Hola og vælge en forbindelse fra Argentina, indtaste nøglen, klikke på "Næste" og bekræfte aktiveringen.

Nøglen til New Super Lucky's Tale XBOX ONE X|S kan købes i den digitale varebutik. Butikkens smukke design giver dig mulighed for nemt og hurtigt at sætte dig ind i produktets egenskaber, læse beskrivelsen af ​​spillet og læse instruktionerne til aktivering af nøglen. Alle de nødvendige data præsenteres i en bekvem og forståelig form, som hjælper dig med at træffe det rigtige valg og hurtigt begynde at spille.


***


The Shrouded Isle er et strategi- og ledelsesspil udviklet og udgivet af Kitfox Games. I dette spil spiller du som leder af en kult på en ø, hvor du skal styre et samfund og træffe svære beslutninger for at beskytte dit folk mod guddommelig vrede. Du bliver nødt til at vælge dine håndlangere, udføre ritualer og ofre for at holde guderne glade, mens du samtidig opretholder balancen mellem de forskellige fraktioner på øen. Spillet har en unik kunststil, samt mange forskellige afslutninger, der afhænger af dine handlinger i spillet. Du kan købe The Shrouded Isle som en Steam-gave til Rusland-regionen via automatisk levering. Efter betaling får du tilsendt et link til en invitation til Steam, hvor du kan tilføje spillet til dit bibliotek. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til lager, den vil blive sendt direkte til din konto. Før du køber, skal du sørge for, at din konto er placeret i Rusland-regionen, og at spilpriserne vises i rubler. Det er også vigtigt at bemærke, at automatisk levering af Steam Gift kun er tilgængelig for Rusland, og at køb ikke kan foretages til CIS-lande, Ukraine, Hviderusland og andre lande.


***


  1. Fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay!
  2. Det nye Lucky's Tale er en fantastisk opdatering til det originale spil, der vil appellere til både børn og voksne.
  3. Spillet er fyldt med interessante opgaver og gåder, der holder dig i spænding gennem hele spillet.
  4. Perfekt til dem, der elsker eventyrspil og platformspil.
  5. Enkle kontroller og behagelig musik gør spillet endnu sjovere.
  6. Spillets gameplay er ret varieret, hvilket ikke lader dig kede dig, mens du spiller.
  7. Spillet har en fantastisk atmosfære og en fantastisk historie, hvilket gør det endnu mere interessant.
  8. Den nye Super Lucky's Tale byder på fremragende billeder og et hurtigt gameplay.
  9. Et godt valg for alle, der elsker Super Mario-stilspil.
  10. Dette spil er en ægte legemliggørelse af et barns drøm om eventyr og skat!



Ejendommeligheder:




New Super Lucky's Tale er et spændende eventyr, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglad!

Fremragende grafik, interessant historie og vanedannende gameplay gør New Super Lucky's Tale til et af de bedste spil på Xbox One X|S.

Nøglen til dette spil giver dig mulighed for hurtigt og nemt at begynde at spille uden at bruge tid på at shoppe.

En fantastisk kombination af platformspil og eventyr - det er det, der gør New Super Lucky's Tale til et rigtigt mesterværk i videospilverdenen.

Spillet er perfekt til både børn og voksne. Den har alt hvad du behøver til et spændende tidsfordriv.

Plottet i spillet er originalt og interessant, og gameplayet er varieret nok til ikke at genere selv de mest krævende spillere.

Nøglen til New Super Lucky's Tale er en fantastisk gave til enhver fan af videospil eller bare til en, der ønsker at bruge tid med gavn og fornøjelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)