NBA 2K23 Digital Deluxe Edition PS4/5 Leje 5 dage*

Produktbeskrivelse: dette produkt er en kontoudlejning til at spille på PS4/5-platformen. Ved køb af dette produkt modtager du kontodata og mulighed for at spille på det i lejeperioden. Bemærk venligst købsbetingelserne. Kontoen er personlig og oprettet af sælger. Spillene på din konto blev officielt købt fra PS Store, hvilket garanterer deres ægthed.

Garantier: Dette produkt er tilgængeligt på PS4/5-platformen og leveres med en garanti for hele lejeperioden. Leje inkluderer NBA 2K23 Digital Deluxe Edition på engelsk og kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionel), fransk (Frankrig), tysk, italiensk, japansk, koreansk og spansk. Bemærk venligst, at denne form for aktivering forudsætter, at du spiller fra den udstedte konto, som primært bruges af tjenesten til at leje spil. Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med at gemme eller opnå præstationer i spillet og starte spillet fra deres konto.

Det er vigtigt at huske, at dette produkt repræsenterer en aktivering på en konto, ikke selve kontoen. Kontoen tilhører sælgeren, så ethvert forsøg på at overtage kontoen vil forbyde dens brug og blokere brugeren fra sælgers kanal uden at returnere de brugte midler.

Installationsvejledning: For at installere spillet på PS4 skal du oprette en ny bruger, vælge "Power" og derefter "Skift bruger". Til PS5 skal du vælge "LET'S GO!" og acceptere licensaftalen. Indtast dine kontooplysninger og start spillet fra den tildelte konto. Efter lejeperiodens udløb vil kontodata blive ændret, og kontoen skal slettes.

Leveringstid: varerne vil blive udstedt inden for 24 timer fra købsdatoen (som regel udstedes varer fra 9-21 Moskva-tid). Du vil modtage en besked herom.

Yderligere information: varerne sælges på lejebasis og tilhører sælgeren. Konti har ikke et PS Plus-abonnement. Enhver manipulation med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data indebærer et forbud mod at bruge produktet uden at refundere restbeløbet for ubrugt tid. Minimum lejeperiode er 5 dage. Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke. I dette tilfælde kan vi tilbyde dig rabat på efterfølgende leje. Du kan ikke overføre din konto til tredjepart. Du kan forlænge dit lejemål ved at skrive om det gennem mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen. Det er kun muligt at oprette en konto på én konsol. Konstant adgang til internettet er påkrævet for at spille på en lejet konto. Ved at købe dette produkt accepterer du dets vilkår og betingelser for brug. Gennemgå dem, før du køber.

NBA 2K23 Digital Deluxe Edition PS4/5 Leje 5 dage*

Velkommen til basketballens verden! NBA 2K23 Digital Deluxe Edition er en ny del af den populære serie af spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​professionel basketball.

Ved at købe dette produkt vil du modtage en lejekonto til at spille på PS4/5-platformen i 5 dage. Digital Deluxe Edition inkluderer spillet på engelsk og kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), fransk (Frankrig), tysk, italiensk, japansk, koreansk og spansk.

Kontoen blev oprettet af sælgeren og indeholder officielt købte spil fra PS Store, hvilket garanterer deres ægthed. Bemærk venligst, at denne vare repræsenterer en kontoudlejning og ikke selve kontoen. Kontoen tilhører sælgeren, så ethvert forsøg på at overtage kontoen vil forbyde dens brug og blokere brugeren fra sælgers kanal uden at returnere de brugte midler.

Garantier:

  • Garanti i hele lejeperioden.
  • Ægtheden af ​​spil købt fra PS Store.

Installations instruktioner:

  1. Opret en ny bruger på din konsol.
  2. Vælg "Power" og derefter "Change User" til PS4, eller vælg "LET'S GET STARTED!" og accepter PS5-licensaftalen.
  3. Indtast dine kontooplysninger og start spillet fra den tildelte konto.
  4. Efter lejeperiodens udløb vil kontodata blive ændret, og kontoen skal slettes.

Det er vigtigt at vide:

  • Minimum lejeperiode er 5 dage.
  • Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke.
  • Du kan ikke overføre din konto til tredjepart.
  • Det er kun muligt at oprette en konto på én konsol.
  • Konstant adgang til internettet er påkrævet for at spille på en lejet konto.
  • Ved at købe dette produkt accepterer du dets vilkår og betingelser for brug.

*Produktet præsenteres under lejebetingelser og tilhører sælger.


***


NBA 2K23 Digital Deluxe Edition PS4/5 5 Day Rental er et videospil til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsollerne. Denne udgave inkluderer det fulde NBA 2K23-spil, samt noget ekstra indhold, der kun er tilgængeligt i Digital Deluxe Edition.

Visning er kun tilgængelig via en udstedt konto, der tilhører spiludlejningstjenesten. Kontoen har ikke et PS Plus-abonnement, men hvis du har et, vil det være gyldigt på denne konto.

Minimumslejeperioden for dette spil er 5 dage. Hvis du afslutter spillet før den betalte tid, vil penge for ubrugt tid ikke blive returneret. Men i dette tilfælde kan vi tilbyde dig rabat på din næste leje.

En konto kan kun bruges på én konsol, og dens detaljer kan ikke ændres. Du kan heller ikke overføre din konto til tredjepart. Spillet kræver en konstant internetforbindelse.

Hvis du ønsker at forlænge dit lejemål, kan du kontakte os via sektionen "Mine køb" på produktsiden.


***


  1. NBA 2K23 Digital Deluxe Edition er et fantastisk spil for basketballfans, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​sport og konkurrence.
  2. Praktisk leje i 5 dage gør denne version af spillet endnu mere tilgængelig og bekvem for spillere.
  3. Fremragende grafik og realistisk gameplay gør spillet uforglemmeligt og spændende.
  4. NBA 2K23 Digital Deluxe Edition er et godt valg for sportssimuleringsfans, der ønsker at fordybe sig i atmosfæren af ​​professionel basketball.
  5. Praktiske kontroller og mange indstillinger giver dig mulighed for at tilpasse spillet til dine præferencer og nyde spillet fuldt ud.
  6. Et stort udvalg af hold og spillere, samt muligheden for at skabe dit eget hold, gør spillet endnu mere interessant og varieret.
  7. NBA 2K23 Digital Deluxe Edition er en fantastisk gave til fans af basketball og computerspil, som bestemt ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, fantastisk grafik og fantastisk gameplay. Den digitale version giver dig mulighed for hurtigt at starte spillet og nyde det inden for et par minutter.

NBA 2K23 Digital Deluxe Edition er den perfekte måde at fordrive tiden med at spille. Den digitale version giver dig mulighed for hurtigt at downloade spillet og begynde at spille uden forsinkelse.

Dette er det bedste NBA-spil, jeg nogensinde har spillet. Den digitale version giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til spillet og nyde det til enhver tid.

Jeg er meget tilfreds med NBA 2K23 Digital Deluxe Edition. Det giver mig mulighed for at spille, når jeg vil, uden at skulle gemme diske.

NBA 2K23 Digital Deluxe Edition er et godt valg for basketballfans. Det giver dig mulighed for hurtigt at starte spillet og nyde det i hele lejeperioden.

Et meget fedt spil, der er værd at prøve. Den digitale version giver dig mulighed for hurtigt at downloade spillet og nyde det uden problemer.

Jeg er meget tilfreds med den digitale version af spillet NBA 2K23 Digital Deluxe Edition. Det giver dig mulighed for hurtigt at starte spillet og nyde det til enhver tid uden at forlade dit hjem.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)