NBA 2K22 (PS4/RU) Leje 10 dage?

Opmærksomhed! For indbyggere i Den Russiske Føderation og CIS er betaling med bankkort tilgængelig uden kommission gennem Enot.io og Freekassa. Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som før.

Spiludlejning er tilgængelig på PS4-platformen. NBA 2K22 er tilgængelig, men der er ingen russisk version, kun engelsk. Når du lejer, er det vigtigt at overveje følgende betingelser: kontoen er personlig og oprettet af ejerne af tjenesten, spillet/spillene er officielt købt fra PS Store, så alle garantier er givet. Kontoen er ikke til salg, den lejes kun med mulighed for at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden. Denne type aktivering bruges hovedsageligt af vores service til at leje spil. Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med at gemme eller opnå præstationer i spillet og starte spillet fra deres konto.

Instruktioner til installation af spillet:

  1. Oprettelse af en ny bruger og indtastning af data: for PS4, vælg "Power", derefter "Skift bruger", opret en ny bruger (ikke som gæst!). Til PS5 skal du vælge "LET'S GO!" og acceptere licensaftalen, hvorefter vi indtaster dine kontooplysninger.
  2. For PS4 foreslås det at ændre hovedsystemet, det er vigtigt at vælge "Skift ikke". Til PS5 skal du vælge "Deaktiver" eller "Aktiver ikke" konsoldeling.
  3. Vi indstiller spillet til at downloade: find dit spil i biblioteket (købt), download det (downloadstatus kan kontrolleres via indstillingsknappen).
  4. Du kan spille, men du har bestemt brug for en konstant forbundet internetforbindelse. Spillet startes fra den udstedte konto.

Betingelser for leje af spil (konto):

  • Spillet startes fra den udstedte konto (P2).
  • Denne type produkter sælges på lejebasis og hører til vores service.
  • Kontierne har ikke et PS Plus-abonnement (hvis du har et abonnement, gælder det også for vores konto).
  • Enhver manipulation med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data indebærer et forbud mod at bruge produktet uden at refundere restbeløbet for ubrugt tid.
  • Minimum lejeperiode er 10 dage. Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, men vi kan tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje.
  • Kontoen kan ikke overføres til tredjepart.
  • Du kan forlænge dit lejemål ved at skrive om det gennem mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller til os i telegram.

Betingelser for installation af spillet (konto):

  • Kontoen er kun installeret på én konsol.
  • Du kan kun spille fra udstedte konti, der ikke kan ændres.
  • Du kan ikke gå til Sonys websted; din konto er blevet bekræftet og er klar til at blive installeret på din konsol. Du får data fra formularen mail: password.
  • Kræver en permanent internetforbindelse.
  • Du kan tilføje venner.

Bemærk venligst, at når du lejer spil på udstedte konti, er bevarelsen af ​​dine fremskridt og præstationer i spillet ikke garanteret. Derfor, hvis redninger eller præstationer er vigtige for dig, anbefaler vi at købe spil fra den officielle butik.

Produkt beskrivelse

Du kan leje den digitale version af NBA 2K22 til PS4-spillekonsollen i 10 dage.

Lejebetingelser

  • Udlejning varer 10 dage
  • Spillet er kun tilgængeligt på russisk
  • En konstant internetforbindelse er påkrævet for at køre spillet.
  • Spillet startes fra en udstedt konto, som ikke kan overføres til tredjepart
  • Der er ikke noget PS Plus abonnement på din konto, men hvis du har et abonnement, gælder det også for vores konto
  • Minimum lejeperiode er 10 dage
  • Ved udløbet af lejekontrakten vil dine kontooplysninger blive tilbagekaldt, og spillet vil ikke længere være tilgængeligt på din konsol

Installation af spillet

  • Opret en ny bruger på din konsol
  • Log ind på den konto, der vil blive udstedt til dig efter betaling
  • Indlæs et spil fra dit bibliotek
  • Spil!

Bemærk venligst, at når du lejer spil på udstedte konti, er bevarelsen af ​​dine fremskridt og præstationer i spillet ikke garanteret. Derfor, hvis redninger eller præstationer er vigtige for dig, anbefaler vi at købe spil fra den officielle butik.

Du kan leje den digitale version af NBA 2K22 i 10 dage på PS4-spillekonsollen på lejebasis. Spillet er kun tilgængeligt på russisk. For at køre spillet skal du have en konstant internetforbindelse. Spillet startes fra en udstedt konto, som ikke kan overføres til tredjepart. Der er ikke noget PS Plus-abonnement på din konto, men hvis du har et abonnement, gælder det for vores konto. Minimum lejeperiode er 10 dage. Ved udløbet af lejekontrakten vil dine kontooplysninger blive tilbagekaldt, og spillet vil ikke længere være tilgængeligt på din konsol.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger på din konsol og logge ind på den konto, der vil blive udstedt til dig efter betaling. Download derefter spillet fra dit bibliotek og spil. Bemærk venligst, at når du lejer spil på udstedte konti, er bevarelsen af ​​dine fremskridt og præstationer i spillet ikke garanteret. Derfor, hvis redninger eller præstationer er vigtige for dig, anbefaler vi at købe spil fra den officielle butik.

Bemærk også, at for borgere i Den Russiske Føderation er betaling med bankkort uden kommission tilgængelig via Enot.io og Freekassa. Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som før.


***


NBA 2K22 (PS4/RU) til leje i 10 dage er et produkt, der leveres i form af leje af en spilkonto på PS4. Kontoen er personlig og officielt oprettet i PS Store, hvilket garanterer dens funktionalitet. Lejen inkluderer spillet NBA 2K22 på engelsk, da der ikke er noget russisk sprog i denne spilserie.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger på konsollen, indtaste dine kontooplysninger, hvorefter du kan begynde at downloade spillet. Spillet startes fra en udstedt konto, som ikke kan overføres til tredjepart.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt sælges på lejebasis og hører til tjenesten. Minimum lejeperiode er 10 dage, hvorefter kontodata vil blive ændret og kontoen skal slettes. Du kan ikke manipulere produktet med det formål at tage det i besiddelse eller ændre data. Hvis spillet gennemføres inden den betalte periode, vil pengene ikke blive returneret, men du vil få mulighed for at få rabat på efterfølgende leje.

Den installerede konto kan kun bruges på én konsol, du kan kun spille med de data, der er udstedt til kontoen, og en konstant forbindelse til internettet er påkrævet.


***


  1. NBA 2K22 på PS4 er en fantastisk måde at opleve den spændende verden af ​​basketball på!
  2. At spille NBA 2K22 på PS4 er en rigtig godbid for alle fans af basketball og sportssimuleringer.
  3. Højkvalitetsgrafik, realistisk fysik og vanedannende gameplay - NBA 2K22 på PS4 har det hele.
  4. Med en 10-dages leje kan du nyde NBA 2K22 på PS4 uden at betale ekstra for den fulde version.
  5. NBA 2K22 på PS4 er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie.
  6. Et stort udvalg af hold og spillere giver dig mulighed for at skabe din egen karriere i basketballverdenen.
  7. NBA 2K22 på PS4 er et spil, der ikke vil efterlade enhver basketballfan ligeglad.



Ejendommeligheder:




NBA 2K22 er det bedste basketballspil, jeg nogensinde har spillet! Den er fuld af realisme og detaljer, og leje i 10 dage er en fantastisk mulighed for at prøve den, før du køber den.

Jeg reserverede en NBA 2K22 leje i 10 dage, og det var et godt tilbud! Grafikken er fantastisk, gameplayet er meget sjovt, og jeg kan ikke vente med at spille dette spil igen.

Hvis du elsker basketball og videospil, så er NBA 2K22 noget for dig! Leje i 10 dage er den perfekte måde at prøve dette spil uden at skulle købe det.

Jeg lejede NBA 2K22 i 10 dage, og jeg kan sige, at dette er det bedste basketballspil på markedet. Gameplayet er meget vanedannende, og grafikken og lyden skaber en fantastisk atmosfære.

Hvis du leder efter et realistisk basketballspil, så er NBA 2K22 et godt valg! Leje i 10 dage giver dig mulighed for at prøve spillet uden at skulle købe det, og jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det.

NBA 2K22 er ikke kun det bedste basketballspil, men også et af de bedste videospil generelt! At leje i 10 dage er en fantastisk måde at prøve dette spil og værdsætte alle dets funktioner.

Jeg har spillet basketball i mange år nu, og NBA 2K22 er virkelig noget særligt! At leje i 10 dage er den perfekte måde at prøve dette spil og værdsætte dets potentiale.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)