NBA 2K20 (STEAM KEY / RU/CIS)

Bemærk venligst, at fra den 31. december 2021 er NBA 2K20-servere blevet lukket ned af udgiveren, hvilket betyder, at alle online-funktioner i spillet ikke længere er tilgængelige. Fra 1. januar 2022 kan du kun spille offline. Dette spil er kun tilgængeligt i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Ukraine. Spillet fungerer ikke i andre regioner. Det engelsksprogede spil blev udgivet den 5. september 2019 til Windows-platformen. Publikationstype - Steam Key / RU / CIS.

NBA 2K er mere end bare en basketballsimulator. 2K fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt i verden af ​​sportsspil med NBA 2K20 med brancheførende grafik og gameplay, innovative spiltilstande, et unikt kontrolsystem og utrolige personaliseringsmuligheder.

For at aktivere spillet skal du bruge:

  1. Download og installer Steam fra linket (hvis det ikke allerede er installeret).
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opret en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  4. Gå til sektionen "Spil", og vælg "Aktiver på Steam".
  5. Indtast den aktiveringsnøgle, du har købt.
  6. Herefter vises spillet på din liste over spil, og du kan installere det.

NBA 2K20 (STEAM KEY / RU/CIS)

NBA 2K20 (STEAM KEY / RU/CIS) er et spil, der kun er beregnet til brug i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Ukraine. Spillet blev udgivet den 5. september 2019 til Windows-platformen og er tilgængeligt på Steam Key / RU / CIS. Bemærk venligst, at fra den 31. december 2021 er NBA 2K20-servere blevet lukket ned af udgiveren, hvilket betyder, at alle online-funktioner i spillet ikke længere er tilgængelige. Fra 1. januar 2022 kan du kun spille offline.

NBA 2K20 tilbyder uovertruffen grafik og gameplay, innovative spiltilstande, unikke kontroller og utrolige personaliseringsmuligheder. Spillet aktiveres via Steam; for at gøre dette skal du downloade og installere Steam, oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Spil" og vælg "Aktiver på Steam", og indtast derefter den købte aktivering nøgle.

Bemærk venligst, at før du køber, skal du kontrollere systemkravene for spillet og andre parametre, der interesserer dig, da varer købt ved en fejl eller upassende for systemkravene eller aktiveringsregionen ikke kan returneres eller ombyttes.

Hver tredje køber, der efterlader en positiv anmeldelse, modtager et tilfældigt spil som gave, som sendes til den angivne postkasse ved køb inden for 48 timer. Hvis du har problemer med det produkt, du har købt, anbefales det, at du først kontakter sælgeren i stedet for straks at give negativ feedback.

NBA 2K20 (STEAM KEY / RU/CIS) er et computerspil udgivet den 5. september 2019 til Windows-platformen på engelsk. Spillet er kun tilgængeligt i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Ukraine. Publikationstype - Steam Key / RU / CIS.

NBA 2K20 er et basketballsimuleringsspil med uovertruffen grafik og gameplay, innovative spiltilstande, unikke kontroller og personaliseringsmuligheder. Bemærk venligst, at fra den 31. december 2021 er NBA 2K20-servere blevet lukket ned af udgiveren, hvilket betyder, at alle online-funktioner i spillet ikke længere er tilgængelige. Fra 1. januar 2022 kan du kun spille offline.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, derefter starte Steam-klienten og oprette en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende. Herefter skal du gå til sektionen "Spil" og vælge "Aktiver på Steam", indtast den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises spillet på listen over spil, og du kan installere det.

Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til brug i de angivne lande. Før du køber, anbefales det at kontrollere systemkravene til spillet og andre parametre, der interesserer dig. Produkter købt ved en fejl, såvel som dem, der ikke passer til dine systemkrav eller aktiveringsregion, kan ikke returneres eller ombyttes. Hvis der opstår problemer med det købte produkt, skal du kontakte sælgeren og beskrive problemet.


***


NBA 2K20 (STEAM KEY / RU/CIS) er et basketballsimuleringsspil udgivet i 2019 af 2K. Dette produkt er kun beregnet til brug i Rusland og CIS-landene og har et spilsprog på engelsk. For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten og derefter indtaste den købte aktiveringsnøgle. Fra den 31. december 2021 er NBA 2K20-servere blevet lukket ned, så spillet er nu kun tilgængeligt i offlinetilstande. Spillere er udstyret med innovative spiltilstande, et unikt kontrolsystem og personaliseringsmuligheder. Hver tredje køber, der giver en positiv anmeldelse, kan modtage et tilfældigt spil som gave, som sendes til den postkasse, der er angivet under købet, inden for 48 timer. Før du køber, skal du kontrollere systemkravene for spillet og andre parametre, da varer købt ved en fejl eller upassende for systemkravene eller aktiveringsregionen ikke kan returneres eller ombyttes. Hvis du har problemer med det produkt, du har købt, anbefales det, at du kontakter sælgeren for at løse problemet. Bemærk venligst, at ved ombytning eller returnering af en købt nøgle kan det være nødvendigt med en videooptagelse af købs- og aktiveringsprocessen, som ikke bør indeholde tegn på redigering.


***


  1. NBA 2K20 er et fremragende basketballspil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay.
  2. Jeg var fuldstændig fordybet i NBA 2K20-verdenen og kunne ikke rive mig væk fra spillet i flere timer!
  3. Hvis du elsker basketball, så er NBA 2K20 bestemt et forsøg værd – det er det bedste spil i sin genre.
  4. Jeg var overrasket over, hvor realistisk og animeret hver spiller i NBA 2K20 ser ud – det er helt fantastisk!
  5. Det utrolige antal indstillinger og muligheder, der kan tilpasses i NBA 2K20, gør dette spil endnu mere interessant og spændende.
  6. Jeg var overrasket over kvaliteten af ​​lyd og musik i NBA 2K20 - det tilføjer stemning og en følelse af nærvær til spillefeltet.
  7. NBA 2K20 er ikke bare et spil, det er en hel verden, som du kan udforske og nyde hvert minut af spillet.



Ejendommeligheder:




NBA 2K20 er en fantastisk måde at komme ind i basketballverdenen hjemmefra!

Strategi og fingerfærdighed er, hvad der skal til for at vinde i NBA 2K20.

NBA 2K20-spillet er et godt valg for fans af sportsspil og især basketball.

NBA 2K20 er et spil med fantastisk grafik og masser af spændende funktioner.

I NBA 2K20 kan du føle dig som en rigtig basketballspiller takket være realistisk fysik og kontroller.

At spille NBA 2K20 er den perfekte måde at tilbringe tid med dine venner i online multiplayer-tilstand.

NBA 2K20 er et spil, der lader dig føle dig som en berømt basketballspiller og vinde turneringer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)