MYBOOK + 14 DAGE ABONNEMENT LØSENDE

Når du har købt et produkt på vores hjemmeside, modtager du en kampagnekode til et premium-abonnement på lydbøger. Kampagnekoden er ikke unik og kræver ikke genkøb; den er åben for alle nye brugere fra Rusland eller via VPN. Aktiveringsperioden er ukendt, men vi garanterer dens effekt inden for 24 timer.

MyBook er en praktisk tjeneste til at læse og lytte til bøger. Vi har over 150.000 e-bøger og 10.000 lydbøger plus 30.000 gratis bøger. Hver dag tilføjer vi nye bøger. Du kan gemme bøger og læse dem uden adgang til internettet, og du kan også modtage personlige anbefalinger i afsnittet om bogvalg for dig. Tjenesten er fuldt synkroniseret mellem forskellige enheder, og giver dig også mulighed for at lave citater, noter, anmeldelser og give vurderinger. Vi anbefaler de bedste bøger i udvalg og vurderinger og garanterer også, at alle forfattere modtager rimelige royalties for deres bøger.

Ved køb af et digitalt produkt i vores butik får du adgang til MYBOOK servicen i 14 dage til en fordelagtig pris. MYBOOK er en tjeneste til at læse og lytte til bøger med mere end 150.000 e-bøger og 10.000 lydbøger. Du kan få adgang til nye udgivelser, gratis bøger og personlige anbefalinger. Alle oplysninger vil blive synkroniseret mellem dine forskellige enheder.

Derudover får du 14 dages MYBOOK-abonnement til en fantastisk pris!


***


MYBOOK + 14 DAGE ABONNEMENT LØNNSOM - dette er et unikt tilbud til nye brugere (kunder), der bekvemt ønsker at læse og lytte til bøger. Efter købet modtager du en kampagnekode til et premium-abonnement på lydbøger i MyBook-applikationen.

MyBook er en app med over 150.000 e-bøger og 10.000 lydbøger, inklusive nye titler, der kommer dagligt. Der er også over 30.000 gratis bøger tilgængelige på appen.

Med MyBook kan du gemme bøger og læse dem offline og få personlige anbefalinger til genrer, der interesserer dig. Applikationen giver dig mulighed for at synkronisere din konto mellem forskellige enheder, gemme citater, noter, anmeldelser og vurderinger og også anbefale de bedste bøger i valg og vurderinger.

Samtidig skal det tages i betragtning, at kampagnekoden ikke er unik (offentligt tilgængelig) og ikke kræver genkøb. Aktiveringsperioden er dog ukendt og er kun garanteret i 24 timer. Produktet er tilgængeligt for Rusland (eller via VPN). Ved at købe dette produkt får du ikke kun adgang til et enormt bibliotek af bøger og lydbøger, men støtter også forfattere, der modtager rimelige royalties for deres værker.


***


  1. Et fremragende tilbud til læseelskere - MyBook + 14 dages abonnement er rentabelt!
  2. En fantastisk måde at diversificere dit bibliotek - MyBook + 14 dages abonnement er rentabelt.
  3. Ingen problemer med levering - MyBook + 14 dages abonnement er bekvemt tilgængeligt til download umiddelbart efter betaling.
  4. Praktisk læseformat på enhver enhed - MyBook + 14 dages abonnement er rentabelt.
  5. Fremragende kvalitetsindhold - MyBook + 14 dages abonnement giver fordelagtig adgang til kvalitetslitteratur.
  6. Et stort udvalg af genrer og forfattere - MyBook + 14 dages abonnement vil passe til enhver smag.
  7. Fremragende supportservice - MyBook-teamet er altid klar til at hjælpe.
  8. En original gave til læseelskere - MyBook + 14-dages abonnement er rentabelt.
  9. Spar tid og penge - MyBook + 14 dages abonnement koster væsentligt mindre end at købe hver bog separat.
  10. En bekvem måde at genopfylde dit personlige bibliotek - MyBook + 14 dages abonnement er rentabelt.



Ejendommeligheder:




MYBOOK er en bekvem og overkommelig måde at få adgang til dine yndlingsbøger og magasiner når som helst.

14 dages MYBOOK-abonnement er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med nye forfattere og litteraturgenrer.

Med MYBOOK er jeg ikke længere afhængig af tilgængeligheden af ​​bøger på biblioteket eller på reolen – alt hvad jeg har brug for er altid lige ved hånden.

Jeg fik en masse nyttig viden og råd takket være MYBOOK – det er et fantastisk værktøj til selvudvikling.

MYBOOK hjælper dig med at spare penge på at købe papirbøger – det er meget mere rentabelt at abonnere på digitale udgaver.

Med MYBOOK kan jeg læse mine yndlingsbøger selv på farten - applikationen virker på enhver enhed og kræver ikke internet.

MYBOOK er en nem og bekvem måde at tilføje nye titler til dit bibliotek uden besvær.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)