Marvel's Avengers: Endgame Edition XBOX ONE/X|S?Nøgle?

Du modtager øjeblikkeligt en aktiveringsnøgle på 25 tegn for at downloade Marvel's Avengers Endgame Edition til Xbox One, Xbox Series X|S og Windows 10. Denne udgave inkluderer 8 heltekostumer baseret på Marvel-tegneserierne og -filmene samt ekstra kostumer som kan købes i spillet.

"Marvel's Avengers" er et spændende tredjepersons actionspil med et interessant plot og evnen til at spille både alene og med venner. Spillet opdateres konstant med nye spiltilstande, begivenheder, operationer og tilføjelser, der tilføjer over 25 timers spilbarhed til singleplayer-kampagnen.

Du begynder din rejse med Assemble-kampagnen, hvor du lærer, hvordan Kamala Khan samlede et hold af Avengers til at kæmpe mod AIM. Så vil du i Operation Purple Arrow møde Kate Bishop og afsløre AIMs mest hemmelige projekt, som kan føre til katastrofale konsekvenser. Som Hawkeye kan du gå i gang med Operation Dark Future og udforske Tomorrowlands ødemark for at opdage, hvordan du forhindrer det uundgåelige. Slut dig endelig til "War for Wakanda" med Black Panther og find dig selv i den udviklede nation Wakanda, som er under belejring af Klaw og AIM.

Spillet er tilgængeligt på Xbox One og Xbox Series X|S med en gratis opdatering til X|S. At spille alene kræver en internetforbindelse, mens at spille med venner og downloade indhold efter lancering kræver konstant internetadgang. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN-tjeneste med forbindelse til Colombia. Når det er aktiveret, vil spillet ikke være regionalt begrænset og vil blive knyttet til din Microsoft-konto.

Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, skal du kontakte sælgeren via korrespondance, efterlade en besked og vente på svar (sørg for at angive fejlen, hvis der er en, og vedhæft et fuldt billede af skærmen, hvor du aktiverer). Sælger er ikke ansvarlig for udførelsen af ​​de VPN-tjenester, der er anført i instruktionerne. Supporttiden er fra 8.00 til 22.00 Moskva-tid.

Marvel's Avengers: Endgame Edition XBOX ONE/X|S

Marvel's Avengers: Endgame Edition XBOX ONE/X|S er et spændende tredjepersons actionspil baseret på Marvel-universet. Med denne udgave modtager du en aktiveringsnøgle på 25 tegn til at downloade spillet på Xbox One, Xbox Series X|S og Windows 10.

Spillet inkluderer 8 heltekostumer baseret på Marvel-tegneserier og -film, samt yderligere kostumer, der kan købes i spillet. Du skal igennem mange farlige prøvelser med Avengers-holdet for at redde verden fra skurke og terrorister.

Spillet giver mulighed for at spille både alene og med venner. Du vil opleve en række begivenheder, operationer og udvidelser, der tilføjer mere end 25 timers spilbarhed til singleplayer-kampagnen.

Nøglen aktiveres via en VPN-tjeneste med forbindelse til Colombia. Efter aktivering vil spillet ikke have regionale begrænsninger.

Gå ikke glip af muligheden for at slutte sig til Avengers og redde verden fra det onde i Marvel's Avengers: Endgame Edition XBOX ONE/X|S!

Funktioner:

  • Genre: Tredjepersons action
  • Filer: Xbox One, Xbox Series X|S, Windows 10
  • Sprog: engelsk, spansk, italiensk, tysk, fransk, portugisisk, russisk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk
  • Aktiveringsnøgle: længde 25 tegn


***


Marvel's Avengers Endgame Edition til Xbox One/X|S giver spillere 8 karakterkostumer inspireret af Marvel-tegneserier og -film, plus adgang til flere kostumer i in-game Store. Spillet er et storslået tredjepersons action-eventyrspil, der kombinerer en overbevisende historie og vanedannende gameplay i både single-player og co-op spil. Du vil have adgang til 9 helte, som vil tage på spændende eventyr.

For at aktivere spillet skal du anskaffe en 25-cifret aktiveringsnøgle, som du vil modtage med det samme, når du køber dette produkt. En VPN med forbindelse til Colombia er påkrævet for at aktivere nøglen. Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto.

Bemærk venligst, at nøgler kun købes til personlig brug, videresalg er forbudt. Nøgler kan ikke returneres af årsagerne "kunne ikke aktiveres", "kan ikke lide spillet", "ikke læste beskrivelsen". Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, kan du kontakte sælgeren og efterlade en besked, der beskriver fejlen og et fuldt billede af skærmen, hvor du aktiverer. Sælger er ikke ansvarlig for udførelsen af ​​de VPN-tjenester, der er anført i instruktionerne. Supporttiden er fra 8.00 til 22.00 Moskva-tid.


***


  1. Godt spil! Grafikken er fantastisk, og gameplayet er fængslende fra de første minutter.
  2. Marvel's Avengers: Endgame er et rigtigt show! Meget interessant plot og en masse action.
  3. Xbox One/X|S-nøglen er en praktisk og hurtig måde at få adgang til spillet på. Stærkt anbefale!
  4. Alle Marvel-fans skal prøve dette spil! Mange karakterer, mange muligheder.
  5. Jeg er lige blevet forelsket i dette spil! Meget spændende og spændende.
  6. Marvel's Avengers: Endgame er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie.
  7. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan udviklerne implementerede karaktererne. Hver af dem er unikke og interessante på sin egen måde.
  8. Det er meget nemt at styre karaktererne og bruge deres evner. Ingen komplicerede knapkombinationer!
  9. Grafikken og lyden i Marvel's Avengers: Endgame er simpelthen fantastisk! Dette er et rigtigt mesterværk.
  10. Jeg har allerede spillet spillet igennem flere gange, men hver gang efterlader det et uforglemmeligt indtryk. Stærkt anbefale!



Ejendommeligheder:




Et fremragende spil med en fascinerende historie og spændende kampe.

Fremragende visuelle effekter og grafik af høj kvalitet.

Gameplayet er varieret og interessant.

Praktisk kontrol og intuitiv brugerflade.

Talrige karakterer med unikke evner og kostumer.

Den kooperative spiltilstand giver dig mulighed for at spille sammen med dine venner.

Mange missioner og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.

Evnen til at udvikle og forbedre dine karakterer.

En fantastisk gave til fans af Marvel-universet.

En fantastisk kombination af action og RPG-elementer i spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)