Mortal Kombat XL + TEKKEN 7 + Injustice | STEAM-konto

Vi inviterer dig til at købe et Login: Adgangskode til en licenseret konto med spillene Mortal Kombat XL, TEKKEN 7, Injustice (STEAM). Ved køb får du følgende indhold: Mortal Kombat XL (Fuldt spil), TEKKEN 7 (Fuldt spil) og Injustice Gods Among Us Ultimate Edition (Fuldt spil). Købet giver dig garanteret adgang til spillene Mortal Kombat XL, TEKKEN 7, Injustice i offline-tilstand, en licenseret version af spillet, sparer mere end 90 % af dine penge, muligheden for at gennemføre en helt enkelt gennemspilning af spillet (den funktionaliteten af ​​spillets netværksfunktioner er ikke garanteret), spilsproget efter eget valg (russisk, engelsk osv.), adgang til en spilkonto, samt muligheden for selvstændigt at downloade opdateringer/patches, en frisk, aktuel version af spillet og en garanti fra sælgeren i 90 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder systemkravene til spillet. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Ved at købe dette produkt får du adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, du har forbud mod at blande dig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, bedes du ikke købe dette produkt, da det ikke kan returneres eller ombyttes.

En tekstfil med instruktioner og en konto sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du angav ved betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Yderligere Information:

  • HVORDAN AKTIVERER MAN CASHBACK? Vi giver positiv feedback på købssiden. Der modtager vi også et gavekort på 5% af produktets pris.
  • HVORDAN MODTAGER MAN EN GAVE? Vi giver positiv feedback om dit køb. Vi skriver til sælgeren i korrespondance "Jeg vil have en gave." Vi venter. Gaven sendes efter sælgers skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance".

Vi anbefaler at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Mortal Kombat XL + TEKKEN 7 + Injustice | STEAM-konto

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at købe en STEAM-konto med tre legendariske spil: Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice.

Ved at købe dette digitale produkt får du garanteret adgang til tre fulde versioner af spil offline.

Derudover inkluderer købet:

  • Licenseret version af spil
  • ?Spar over 90 % af dine penge sammenlignet med at købe hvert spil separat
  • Evnen til at gennemgå et helt enkelt gennemspil af hvert spil
  • Sprog i spillet: russisk, engelsk osv.
  • Adgang til din spilkonto og mulighed for selv at downloade opdateringer/patches
  • Frisk, aktuel version af hvert spil
  • Garanti fra sælger i 90 dage fra købsdatoen

Sørg for, at din pc opfylder spillenes systemkrav, før du køber. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Ved at købe dette produkt får du adgang til vores STEAM-konto med de spil, der er købt på den. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillene, du har forbud mod at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

En tekstfil med instruktioner og en konto sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du angav ved betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Gå ikke glip af din chance for at købe tre kultspil til én pris! Vi anbefaler at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk:

&title=Mortal+Kombat+XL+%2B+TEKKEN+7+%2B+Injustice+%7CSTEAM+account"> &title=Mortal+Kombat+XL+%2B+TEKKEN+7+%2B+Injustice+%7CSTEAM+konto"> &text= Mortal+Kombat+XL+%2B+TEKKEN+7+%2B+Injustice+%7CSTEAM+konto">

SPINTIRES - Chernobyl (DLC) STEAM KEY / GLOBAL er en tilføjelse til SPINTIRES-spillet, der giver spillere mulighed for at styre en Tjernobyl-tømmerindlæser og bruge nye køretøjer i de mørke og omhyggeligt genskabte miljøer i Chernobyl A?S, Pripyat, Red Forest, Lake Kupsta og Doug-radaren. Spillere er udstyret med en geigertæller, som gør spillet mere realistisk. Spillet leveres som en Steam-nøgle uden regionale begrænsninger og understøtter russisk og engelsk grænsefladesprog. Spillets udgivelsesdato er den 13. december 2019, platform - Windows. For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam og derefter indtaste den købte aktiveringsnøgle i afsnittet "Spil". Med positiv feedback modtager hver tredje køber et tilfældigt spil som gave, som sendes til den angivne postkasse ved køb inden for 48 timer. Før du køber, anbefales det at kontrollere systemkravene til spillet på Steam, Uplay, Origin eller udgiverens officielle hjemmeside for at undgå fejl og upassende parametre. Bemærk venligst, at produkter købt ved en fejl, eller som ikke opfylder systemkravene eller aktiveringsområdet, ikke kan returneres eller ombyttes. Hvis du har problemer med det købte produkt, anbefales det, at du ikke umiddelbart efterlader negativ feedback, men skriver en besked i korrespondancen på købssiden på siden. AlternativA-projektteamet vil forsøge hurtigt at løse eventuelle problemer, der opstår.


***


Dette produkt er en STEAM-konto, der inkluderer tre berømte kampspil: Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice. Mortal Kombat XL er en forbedret version af Mortal Kombat X, som tilføjede nye karakterer og forbedret grafik og gameplay. TEKKEN 7 er den syvende del i TEKKEN-serien og har over 30 karakterer og nye spiltilstande. Injustice er et kampspil baseret på DC-tegneserier, hvor du kan spille som en række superhelte og skurke. Alle tre spil er højt vurderet blandt spillere og byder på spændende kamp. Ved at købe denne STEAM-konto får du adgang til disse tre spil og kan nyde spillet uden at skulle købe hvert spil separat.


***


  1. Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice er gode valg for fans af kampspil og multiplayer-kampe.
  2. Kombinationen af ​​tre ikoniske spil på én STEAM-konto er en fantastisk måde at udvide din spilsamling på.
  3. Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice har fantastisk grafik og vanedannende gameplay, der vil holde dig underholdt.
  4. Disse spil giver en bred vifte af karakterer og muligheder for at skabe unikke kombinationer og kamptaktikker.
  5. Controllerkompatibilitet og multiplayer-understøttelse gør disse spil til et godt valg til at spille med venner.
  6. Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice er spil med en rig og interessant historie og en unik verden, der fængsler fra spillets første minutter.
  7. Disse spil er velegnede til både erfarne spillere og begyndere, takket være forskellige sværhedsgrader og tilpasseligt gameplay.



Ejendommeligheder:




Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice-spil på en STEAM-konto er en fantastisk måde at bruge tid på at spille med venner eller alene.

Disse spil på STEAM-konto er tilgængelige døgnet rundt og klar til at spille når som helst.

Ved at købe Mortal Kombat XL + TEKKEN 7 + Injustice digitale produkt på din STEAM-konto får du tre ikoniske spil på én gang til én pris.

Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice-spil på STEAM-konto har fremragende grafik og lyd, som giver dig mulighed for at fordybe dig fuldt ud i gameplayet.

STEAM-konto giver dig mulighed for at gemme fremskridt i spil og overføre det til andre enheder.

En brugervenlig STEAM-kontogrænseflade og hurtig adgang til spil gør det nemt at finde og lancere ethvert digitalt produkt.

Tilstedeværelsen af ​​flere spil i et digitalt produkt på en STEAM-konto gør købet mere rentabelt og økonomisk.

Mortal Kombat XL, TEKKEN 7 og Injustice-spil på STEAM-konto har en række forskellige figurer og spiltilstande, som giver dig mulighed for at nyde spillet i lang tid.

En STEAM-konto er en sikker måde at købe digitale varer på, da den giver garanti på alle køb.

Ved at købe Mortal Kombat XL + TEKKEN 7 + Injustice på din STEAM-konto får du ikke kun fantastiske spil, men også muligheden for at oprette forbindelse til et enormt fællesskab af spillere fra hele verden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)