MORDHAU - Løvesæt Løvesæt ?DLC STEAM GIFT RU

Køb DLC STEAM GIFT TIL RUSLAND - en tilføjelse til spillet. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast linket, du vil blive tilføjet, og gaven vil blive sendt til din Steam-konto. Spillet eller tilføjelsen forbliver hos dig for evigt. Gaver kan ikke tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti registreret i Rusland og med priser i rubler. Sørg for, at din Steam-kontoregion er Rusland. Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto. Hvis du har lavet en fejl, kontakt os via online chat eller Telegram, vi vil manuelt behandle din ordre.

Hvordan får man et link til din konto? I Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne. Fra menuen skal du vælge "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen. Du kan også finde dit Steam-id på Google.

Den digitale varebutik er glad for at kunne præsentere dig MORDHAU - Løvesæt Løvesæt, tilgængelig som digitalt produkt. Dette er DLC til spillet MORDHAU, som vil give dig et nyt unikt løvesæt. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre.

Ved at købe dette produkt vil du modtage en STEAM GIFT RU - en gave til din Steam-konto med et indbygget Lion DLC kit. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling.

Løvesættet er et unikt og stilfuldt sæt udstyr til din karakter i spillet MORDHAU. Den har et sæt løvepanser, hjelm og våben, der vil se fantastisk ud på din karakter.

Bemærk venligst, at en gave ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker udelukkende til konti registreret i Rusland og med priser i rubler. Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os via online chat eller Telegram. Vi hjælper dig gerne. Tak for dit valg!


***


MORDHAU - Løvesæt Løvesættet er en tilføjelse til MORDHAU-spillet, som er et sæt nye karakterelementer, inklusive en løvemaske, løveskjold, poter og hale. Denne DLC Steam-gave er kun beregnet til russiske Steam-konti og kræver, at Steam-versionen af ​​spillet kører. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Når du føjer et element til dit Steam-bibliotek, er spillet eller tilføjelsen dit for evigt, men denne gave kan ikke føjes til dit lager, den er kun tilgængelig for tilføjelse til din kontos Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at forsendelse kun sker til russiske Steam-konti, der er registreret i Rusland-regionen og med priser i rubler. Denne DLC kan ikke accepteres i din beholdning, så du skal tilføje den til din kontos Steam-bibliotek. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto, og sørg for, at der står "Rusland". Hvis du laver en fejl, skal du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram for manuelt at behandle din ordre.


***


  1. Et fantastisk sæt til MORDHAU-elskere!
  2. Et digitalt produkt af høj kvalitet, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.
  3. En fantastisk måde at opdatere din garderobe på i MORDHAU.
  4. En perfekt gave til venner, der elsker dette spil.
  5. Udstyret er fremragende og kvaliteten er i top!
  6. Originalt design og høj kvalitet.
  7. Sættet giver dig mulighed for at skille dig ud på slagmarken og vise din stil frem.
  8. En hurtig og bekvem måde at købe nyt indhold til spillet.
  9. Til denne pris er dette et godt køb for MORDHAU fans.
  10. En helt ny spiloplevelse med dette sæt!



Ejendommeligheder:




Sættet ser fantastisk ud! Fremragende kvalitetsmodeller og teksturer.

Jeg er meget glad for denne DLC! Det tilføjer en masse nye funktioner og tilpasningsmuligheder til spillet.

Løvesættet er bare fedt! Med det ser min karakter endnu mere episk og skræmmende ud.

Hvis du elsker MORDHAU, så er denne DLC bestemt pengene værd. Det giver spillet et nyt liv og interessante ekstra elementer.

Jeg har spillet MORDHAU i lang tid, og dette sæt var en behagelig overraskelse for mig. Det tilføjer friskhed og originalitet til spillet.

De nye våben og rustninger i denne DLC ser virkelig cool ud! Jeg kan ikke vente med at prøve dem i kamp.

Dette sæt er et rigtigt must-have for alle MORDHAU fans. Hvis du ikke har købt det endnu, så sørg for at gøre det!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)