Monster Train The Last Divinity XBOX КЛЮЧ? DLC

Efter betaling vil du modtage en kode til The Last Divinity XBOX KEY (XBOX ONE XS) - DLC ADDITION!!! Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail, som du har angivet ved køb. Denne tilføjelse er kompatibel med Xbox One-konsollen og kræver en VPN-forbindelse til Argentina eller Tyrkiet for at aktivere nøglen. Når DLC er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger, og spillet vil være forbundet med din Microsoft-konto for altid. Du kan downloade spil i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Hvis du vil aktivere nøglen uden en VPN, kan du bruge Xbox-appen på iOS eller Android med mobildata aktiveret. For at gøre dette skal du logge ind på din Microsoft-konto, klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, vælge "Indløs kode", indtaste den 25-cifrede kode på kodeindløsningsskærmen og klikke på "Næste" for at fuldføre processen .

Hvis du vil aktivere nøglen via VPN, skal du downloade Hola Free VPN Proxy-appen, starte den, vælge din browser og downloade fra Argentina, derefter følge linket og logge ind på din konto. Herefter kan du aktivere nøglen.

Hvis du vil aktivere nøglen fra en pc, skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto og vælge forbindelse fra Argentina. Indtast derefter nøglen, klik på "Næste" og bekræft aktiveringen.

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe Monstertog The Last Divinity XBOX KEY - DLC for at fordybe dig i dette spils spændende verden. En unik rejse gennem helvede venter dig, hvor du bliver nødt til at kæmpe mod monstre og kæmpe for dit liv.

Med vores digitale produkt kan du nyde alle fordelene ved spil på din Xbox One-konsol. Aktivering af nøglen er kun mulig med en VPN-forbindelse til Argentina eller Tyrkiet, hvorefter DLC'en ikke vil have regionale begrænsninger og vil blive permanent tilknyttet din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og på alle tilgængelige sprog.

Efter betaling modtager du en kode til The Last Divinity XBOX KEY (XBOX ONE XS) - DLC, som vil være tilgængelig på din personlige konto. Desuden vil et link til siden med nøglen blive sendt til din e-mail, som du har angivet ved køb.

Nyd at lege med vores digitale merchandise og fordyb dig i den spændende verden af ​​Monster Train The Last Divinity!

Wolfpack - STEAM GIFT RUSSIA er en digital kopi af Wolfpack-spillet, som automatisk bliver sendt til dig som gave gennem en Steam-bot. Dette er ikke en nøgle, men en gave, der vil blive føjet til dit Steam-bibliotek og vil forblive hos dig for evigt. Spillet er en kooperativ simulator af kamp på en ubåd under Anden Verdenskrig. I spillet vil du deltage i angreb på transportkonvojer og besætte kampposter på en tysk ubåd. Op til 4 både med levende besætninger kan deltage i spillet. Spilgrænsefladesproget er på russisk og engelsk. Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen. Tjek venligst din region, før du betaler, for at sikre dig, at feltet Land siger Rusland. Efter betaling skal du angive et link til din profil for at modtage spillet. Hvis du lavede en fejl med dit kontolink, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte support via online chat på hjemmesiden.


***


Monster Train The Last Divinity er en tilføjelse (DLC) til spillet Monster Train på Xbox One-konsollen. Efter købet modtager du en kode til at indløse The Last Divinity DLC, som du kan bruge på din Microsoft-konto. Tilføjelsen er regionsfri, når den først er aktiveret, hvilket betyder, at du kan downloade og spille spillet på alle områder og sprog. En VPN med forbindelse til Argentina eller Tyrkiet er påkrævet for at aktivere nøglen. Aktiveringsinstruktionerne giver flere måder at aktivere nøglen på, herunder brug af Xbox-appen på iOS eller Android med mobildata aktiveret, eller brug af Hola Free VPN Proxy-udvidelsen på en computer. Når den er aktiveret, vil DLC'en blive permanent knyttet til din Microsoft-konto.


***


  1. Monster Train The Last Divinity DLC tilføjer mange nye funktioner til spillet, hvilket gør det endnu mere spændende!
  2. Fremragende digitalt produkt, installation af nøglen var problemfri, og jeg kan nyde spillet umiddelbart efter købet.
  3. Monster Train The Last Divinity DLC er en fantastisk tilføjelse til spillet, og tilføjer endnu mere dybde og variation til det allerede interessante gameplay.
  4. Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt jeg modtog nøglen efter købet, og jeg er spændt på at spille Monster Train med den nye udvidelse.
  5. Monster Train The Last Divinity DLC tilføjer ny spilmekanik og udfordringer, der giver mig mulighed for at nyde spillet på et nyt niveau.
  6. Meget tilfreds med købet af Monster Train The Last Divinity DLC, det er en fantastisk tilføjelse til et allerede godt spil.
  7. Nøglen til Monster Train The Last Divinity blev leveret til mig med det samme efter købet, og jeg kunne begynde at spille med det samme - det var fantastisk!
  8. Monster Train The Last Divinity DLC er en fantastisk måde at forbedre Monster Train-oplevelsen på, og jeg anbefaler det til alle, der kan lide taktiske kortspil.
  9. Tak for et fantastisk digitalt produkt - Monster Train The Last Divinity DLC tilføjer mange nye funktioner og udfordringer til spillet!
  10. Monster Train The Last Divinity DLC er en fantastisk måde at forbedre et allerede fantastisk spil på, og jeg nyder hvert minut af at spille med den nye tilføjelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)