Monopol Plus (Uplay) RU/CIS

Du kan købe den officielle nøgle til spillet Monopoly Plus fra Ubisoft, udgivet den 09/07/2017, og nyde det på helt russisk sprog. Denne nøgle er regionalt begrænset og kan kun bruges i Rusland, Ukraine og CIS-lande. Dette er standardversionen af ​​spillet og indeholder ikke yderligere indhold.

Bemærk venligst, at denne nøgle er aktiveret i Uplay, og indholdet kan ændres af udgiveren uden forudgående varsel.

Monopol er et af de ældste og mest populære brætspil, som blev opfundet i 1933 af Charles Durror under den store depression. Computerversionen af ​​spillet Monopoly Plus, udgivet af den berømte verdensudgiver Ubisoft i 2017, er en strategi og simulator af det originale Monopoly. Spillere styrer forbedringen af ​​byen, opkøber gader, bygninger og vigtige strukturer. Kast med terningerne, bevæg dig langs et genkendeligt firkantet felt, spil "Chance"-celler, tab og tjen penge. Det vigtigste er ikke at gå konkurs og undgå fængsel!

For at installere spillet skal du downloade og installere Uplay, logge ind på din Uplay-konto eller registrere en ny, klikke på billedet af tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne og vælge "Aktiver produkt". Indtast derefter din aktiveringsnøgle, og spillet vises i spilsektionen, hvor du kan downloade Monopoly Plus.

Hvis du er interesseret i vores andre produkter, kan du se dem i vores sortiment.

Monopol Plus (Uplay) RU/CIS

Monopoly Plus er en spændende pc-version af det klassiske brætspil Monopoly, udgivet af Ubisoft. Spillere kan nyde spillet på et fuldstændig russisk sprog og styre forbedringen af ​​byen ved at opkøbe gader, bygninger og vigtige strukturer. Kast med terningerne, bevæg dig langs et genkendeligt firkantet felt, spil "Chance"-celler, tab og tjen penge. Det vigtigste er ikke at gå konkurs og undgå fængsel!

Dette digitale produkt er beregnet til brug i Rusland, Ukraine og SNG-lande. Du modtager den officielle Monopoly Plus-spilnøgle til at aktivere på Uplay.

Spilfunktioner:

  • Strategi og simulator af det originale Monopol
  • Spil på helt russisk sprog
  • Administrer forbedringen af ​​byen, køb gader, bygninger og vigtige strukturer
  • Kast med terningerne, bevæg dig langs det genkendelige firkantede felt, spil "Chance"-cellerne, tab og tjen penge
  • Spil med venner online
  • Gå ikke konkurs og undgå fængsel!

Installation:

  1. Download og installer Uplay
  2. Log ind på din Uplay-konto eller registrer en ny
  3. Klik på billedet af tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne og vælg "Aktiver produkt"
  4. Indtast aktiveringskoden
  5. Spillet vil dukke op i afsnittet "Spil", hvor du kan downloade Monopoly Plus

Hvis du har spørgsmål eller problemer med aktivering, bedes du kontakte vores supportteam.

Monopoly Plus (Uplay) RU/CIS er den officielle nøgle til computerspillet Monopoly Plus, udgivet af det berømte globale udgiver Ubisoft i 2017. Spillet er en strategi og simulering af det originale brætspil Monopoly, hvor spillere styrer forbedringen af ​​byen, opkøber gader, bygninger og vigtige strukturer, bevæger sig langs et genkendeligt firkantet felt, spiller "Chance" celler, taber og tjener penge. Spillet er udelukkende lavet på russisk, og denne version af nøglen er begrænset af regionale parametre og kan kun bruges i Rusland, Ukraine og CIS-landene. Dette er standardversionen af ​​spillet og indeholder ikke yderligere indhold. For at installere spillet skal du downloade og installere Uplay, logge ind på din Uplay-konto eller registrere en ny, indtaste aktiveringsnøglen og downloade spillet i afsnittet "Spil". Hvis du har spørgsmål eller problemer med aktivering, kan du kontakte support.

Monopoly Plus (Uplay) RU/CIS er den officielle spilnøgle fra Ubisoft, udgivet i 2017, som giver dig mulighed for at spille computerversionen af ​​det klassiske brætspil Monopoly. Spillere kan nyde spillet på et fuldstændig russisk sprog og styre forbedringen af ​​byen ved at opkøbe gader, bygninger og vigtige strukturer. Kast med terningerne, bevæg dig langs et genkendeligt firkantet felt, spil "Chance"-celler, tab og tjen penge. Det vigtigste er ikke at gå konkurs og undgå fængsel! Dette digitale produkt er beregnet til brug i Rusland, Ukraine og SNG-lande. Monopoly Plus-spilaktiveringsnøglen er aktiveret i Uplay. Bemærk venligst, at denne nøgle er regionalt begrænset og kun kan bruges i de angivne områder. Dette er standardversionen af ​​spillet og indeholder ikke yderligere indhold.

For at installere spillet skal du downloade og installere Uplay, logge ind på din Uplay-konto eller registrere en ny, klikke på billedet af tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne og vælge "Aktiver produkt". Indtast derefter din aktiveringsnøgle, og spillet vises i spilsektionen, hvor du kan downloade Monopoly Plus.

Funktionerne i spillet inkluderer strategien og simulatoren for det originale Monopol, evnen til at spille på et fuldstændig russisk sprog, styring af forbedringen af ​​byen, opkøb af gader, bygninger og vigtige strukturer, kast med terninger, bevæger sig rundt på et genkendeligt firkantet felt, at spille "Chance" celler, med tab eller indtjening af penge. Spillere kan også spille med venner online.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med aktivering, kan du kontakte support. Vi har også andre produkter i vores sortiment.


***


Monopoly Plus (Uplay) RU/CIS er den officielle nøgle til computerspillet udgivet af det berømte globale udgiver Ubisoft i 2017. Spillet er en strategi og simulator af Monopoly-brætspillet. I denne computerversion styrer spillere forbedringen af ​​byen, køber gader, bygninger og vigtige strukturer, kaster terninger og spiller "Chance"-celler, taber og tjener penge. Hovedmålet med spillet er at undgå konkurs og fængsel. Spillet er fuldstændig lokaliseret på russisk og er beregnet til brug i Rusland, Ukraine og SNG-landene. Nøglen aktiveres via Uplay-platformen. Spiludgaven er standardversionen uden yderligere indhold. Installation af spillet udføres ved at downloade og installere Uplay-platformen, logge ind på din Uplay-konto eller registrere en ny konto, aktivere nøglen og downloade spillet.


***


  1. Et fantastisk spil, der vil give dig mange timers sjov!
  2. Mange nye funktioner og interessante funktioner, der vil gøre spillet endnu mere spændende.
  3. En fantastisk mulighed for dem, der elsker at spille Monopoly, men ønsker at prøve noget nyt.
  4. Grafikken og lyden er på højeste niveau, hvilket skaber atmosfæren af ​​et rigtigt monopolspil.
  5. En meget brugervenlig grænseflade og let gameplay, der vil appellere til både erfarne spillere og begyndere.
  6. Mange spiltilstande, der giver dig mulighed for at vælge den bedst egnede til dig og dine venner.
  7. En fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie, især i dårligt vejr eller om aftenen.



Ejendommeligheder:




Det er meget praktisk at spille Monopoly Plus digitalt - ingen grund til at lede efter venner for at spille live, du kan spille når som helst med hvem som helst online!

Fremragende kvalitet af grafik og lyd i Monopoly Plus - det fornemmes, at udviklerne har været opmærksomme på detaljerne.

Monopol brætspil i digitalt format - det er bare fantastisk! Ingen problemer med opsætning eller lagring af spilkomponenter.

Det er super sjovt at spille Monopoly Plus med venner - du kan bruge mange timer på at spille spillet uden at lægge mærke til, hvordan tiden flyver!

Spillet er meget nemt at lære - du behøver ikke at være ekspert i bordmonopol for at nyde at spille digitalt.

Det er fantastisk, at Monopoly Plus har evnen til at spille med mennesker fra hele verden - det er en fantastisk måde at møde nye mennesker og have det sjovt!

Et stort antal forskellige indstillinger og spilmuligheder i Monopoly Plus - dette giver hver spiller mulighed for at vælge den mest passende mulighed for sig selv.

Det er meget praktisk, at du ikke behøver at lede efter et sted at opbevare spillet og komponenterne - Monopoly Plus vil altid være tilgængelig i dit digitale bibliotek.

Spillet er meget veloptimeret – selv på svage computere fungerer det uden problemer og forsinkelser.

Utroligt sjovt at spille Monopoly Plus er den perfekte måde at tilbringe tid med venner eller familie og nyde det spil, vi alle kender og elsker!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)