Minecraft STAR WARS Mash-up DLC XBOX ONE / X|S Ключ ?

Velkommen til HOTGAMEKEYS butikken! Når du har købt et produkt i vores butik, modtager du en 25-cifret digital kode til Minecraft STAR WARS Mash-up tilføjelse til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S til din e-mailadresse. Nøglen købes fra den officielle Microsoft Xbox Store, aktiveres på din konto og forbliver for evigt. Landet, hvorigennem nøglen aktiveres, er Argentina [den nøjagtige region sendes sammen med nøglen]. Aktivering sker via en VPN-forbindelse. Alle handlinger er sikre for din konto og konsol.

Metoder til aktivering af en elektronisk spilnøgle:

  • VPN-tjeneste: denne applikation installeres på din pc, smartphone, tablet eller som en ekstra browserudvidelse, som efterfølgende ændrer din placering.

Aktivering af en spilnøgle ved hjælp af en telefon på Android og iOS:

  1. Installer og start Hola Free VPN Proxy-appen.
  2. Følg linket i adresselinjen https://redeem.microsoft.com eller vælg browser og download fra Argentina.
  3. Log ind på din konto.
  4. Indtast den købte spilnøgle og aktiver spillet.
  5. Tænd for konsollen, spillet vil være tilgængeligt til download [i nogle tilfælde skal du genstarte spillekonsollen].

Aktivering af en spilnøgle ved hjælp af en pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, denne applikation kan downloades fra linket https://hola.org/download?list=1.
  2. Følg dette link https://redeem.microsoft.com.
  3. Log ind på din konto.
  4. Tænd for Hola-appen, og vælg at oprette forbindelse fra Argentina.
  5. Indtast den købte spilnøgle, klik på "næste" og bekræft aktiveringen.
  6. Tænd for konsollen, spillet vil være tilgængeligt til download [i nogle tilfælde skal du genstarte spillekonsollen]. Spillet vises i sektionen Mine spil eller ved at søge i Microsoft Xbox Store.

Kvalitetssikring: Hver nøgle er individuel og er købt med personlige midler fra den officielle Microsoft Xbox Store, så de er 100 % pålidelige.

Beskrivelse: Systemkrav: XBOX ONE / XBOX SERIES X|S Genre: action og eventyr Udgivet: 2020 Dette er en tilføjelsespakke til spillet Minecraft (2017), selve spillet er ikke inkluderet!!! Udforsk galaksen i dette episke Star Wars-spil, der byder på karakterer og lokationer fra den originale trilogi og The Mandalorian-serien. Dette er vejen!

Velkommen til den digitale varebutik! Vi er glade for at kunne præsentere dig for Minecraft STAR WARS Mash-up DLC XBOX ONE / X|S Key er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at fordybe dig i det spændende Star Wars-spilunivers i Minecraft-spillet. Denne DLC indeholder unikke karakterer og lokationer fra den originale trilogi og The Mandalorian-serien, så du kan nyde spillet fuldt ud og skabe dine egne historier i dette episke univers. Nøglen er aktiveret i den officielle Microsoft Xbox Store og vil forblive hos dig for evigt. Efter købet sender vi dig en 25-cifret digital tilføjelseskode på e-mail, som du kan aktivere på din konto. Gå ikke glip af din mulighed for at købe dette unikke produkt og gå på en spændende rejse gennem galaksen med dine yndlings Star Wars-karakterer!

Velkommen til HOTGAMEKEYS butikken! Når du har købt et produkt i vores butik, modtager du en 25-cifret digital kode til Minecraft STAR WARS Mash-up tilføjelse til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S til din e-mailadresse. Denne DLC giver dig mulighed for at fordybe dig i det spændende Star Wars-spilunivers i Minecraft og udforske galaksen med dine yndlingsfigurer fra den originale trilogi og Mandalorian-serien.

Nøglen købes fra den officielle Microsoft Xbox Store og aktiveres på din konto og forbliver hos dig for altid. Nøglen aktiveres dog via en VPN-forbindelse fra Argentina, den nøjagtige region sendes sammen med nøglen. Bare rolig, alle handlinger er sikre for din konto og konsol.

For at aktivere nøglen ved hjælp af en pc, skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen og følge linket https://redeem.microsoft.com. Når du har logget ind på din konto, skal du tænde for Hola-appen og vælge at oprette forbindelse fra Argentina. Indtast derefter den købte spilnøgle, klik på "næste" og bekræft aktiveringen. Herefter vil spillet være tilgængeligt til download på din konsol.

For at aktivere nøglen ved hjælp af en telefon på Android og iOS, skal du installere Hola Free VPN Proxy-applikationen og følge linket https://redeem.microsoft.com ↗ eller vælg browser og download fra Argentina. Efter at have logget ind på din konto, skal du indtaste den købte spilnøgle og aktivere spillet. Herefter vil spillet være tilgængeligt til download på din konsol.

Bemærk venligst, at dette produkt er en tilføjelsespakke til spillet Minecraft, og selve spillet er ikke inkluderet i pakken. Systemkrav: XBOX ONE / XBOX SERIES X|S. Genre: action og eventyr. Udgivelsesår: 2020.

Hver nøgle er individuel og er købt med personlige midler fra den officielle Microsoft Xbox Store, så den er 100 % pålidelig. Gå ikke glip af muligheden for at tage på en spændende rejse på tværs af galaksen med dine yndlings Star Wars-karakterer!


***


Minecraft STAR WARS Mash-up DLC XBOX ONE / X|S Key er en digital aktiveringsnøgle, der giver dig mulighed for at få en tilføjelse til Minecraft-spillet på Xbox One og Xbox Series X|S-konsollerne. Denne udvidelse inkluderer elementer fra Star Wars-universet, såsom karakterer og lokationer fra den originale trilogi og The Mandalorian-serien. Nøglen købes i den officielle Microsoft Xbox Store, og efter betaling vil den blive sendt til din e-mailadresse i form af en 25-cifret digital kode. Aktivering sker gennem en VPN-tjeneste, der ændrer din placering til Argentina, og alle handlinger er sikre for din konto og konsol. Det er vigtigt at bemærke, at denne aktiveringsnøgle er individuel og er købt for personlige midler i den officielle Microsoft Xbox Store, derfor er den 100 % pålidelig. Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, kan du kontakte butikkens supporttjeneste via telegram eller privat besked i åbningstiden fra 10:00 til 24:00 Moskva-tid.


***


  1. Denne Minecraft DLC er helt fantastisk - den tilføjer en masse Star Wars-elementer til spillet!
  2. En meget interessant tilføjelse til Minecraft, især for Star Wars-fans.
  3. At købe denne DLC er hver en øre værd, fordi den virkelig beriger gameplay-oplevelsen.
  4. En fantastisk måde at udvide Minecraft-spilverdenen og tilføje nye funktioner til den.
  5. Jeg er helt vild med denne DLC - den skaber en unik Star Wars-atmosfære lige i Minecraft-spillet!
  6. Hvis du elsker Minecraft og Star Wars, så er denne DLC et must-køb!



Ejendommeligheder:




Dette er en fantastisk tilføjelse til Minecraft, der giver dig mulighed for at fordybe dig i det berømte Star Wars-univers.

Nøglen til XBOX ONE / X|S giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til dette spændende indhold.

DLC'en har fantastisk grafik og lyddesign, der fanger atmosfæren i Star Wars-filmene.

Du behøver ikke at være Star Wars-fan for at nyde denne udvidelse, den er velegnet til alle spillere.

Dette indhold tilføjer nye blokke, genstande og karakterer fra Star Wars-universet til Minecraft, hvilket gør spillet endnu sjovere.

Nøglen til DLC kan købes til en god pris, hvilket gør den overkommelig for mange spillere.

Dette er en fantastisk tilføjelse til fester og spilaftener med venner hvor

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)