⛏ MINECRAFT BEDROCK + 400 SPIL +?GAVE SPIL PASS XBOX

• Minecraft-konto Bedrock Edition • Operativsystem: Windows 10/11 • Platform: Microsoft Store • Der vil være +400 flere spil ud over Minecraft på din konto • Dit kaldenavn: Ja?

Instruktioner til, hvordan hele transaktionen forløber? ✅ 1. Vælg betalingsmetode ✅ 2. Betal for varerne ✅ 3. Du får straks udleveret de købte varer ✅ 4. Følg instruktionerne, det tager (1-2 minutter) ✅ 5. Log ind med et kaldenavn og adgangskode - Lad os spille! ✅ Vil du spille på fede servere med skin? Men ingen licens? Så det øjeblik er kommet, hvor du vil have din egen licens! Du kan spille direkte gennem din Microsoft-konto på alle officielle servere ved at bruge dit eget kaldenavn!✅ Da du opretter dit eget kaldenavn, vil der ikke være noget forbud mod Hypixel! ✅ Premium er tilgængelig på kontoen. Du kan spille på licenserede servere! ✅ Ingen VPN kræves for at downloade, når du bruger en konto!

Gaver til vores kunder? ✅ Giv en god anmeldelse af dit køb og modtag en Steam CS:GO konto som gave ✅ ✅ Giv en god anmeldelse af dit køb og modtag en rabat på 5 til 15 % på et nyt køb ✅ ? Når du har skrevet en anmeldelse, skriv "JEG ØNSKER EN GAVE", og sælgeren sender dig en gave i korrespondance! ? ✅ Gavevare - Kontofordele? ✔️ Spil på Hypixel uden bans ✔️ Interaktion med licensservere ✔️ Indstilling af dit kaldenavn ✔️ Du kan installere dit eget skin direkte i spillet på Minecraft Windows 10 Edition ✔️ Du kan ændre dit kaldenavn i Xbox

Efter betaling modtager du ✔️ Min konto fra Microsoft Store (uden adgang til mail). ✔️ Du får ikke adgang til din mail, ændre din kontoadgangskode osv. Det er heller ikke muligt. ✔️ Adgang til 400+ spil og Minecraft (Java og Bedrock Edition) ✔️ Hvis dine kontooplysninger ændres, vil det dokument, du køber, indeholde de aktuelle kontooplysninger! ✔️ Kontogaranti 14 dage.

Yderligere Information

INSTALLATION:

  1. Sørg for, at du har Microsoft Store på din computer (Windows).
  2. Log ind på Microsoft Store ved at bruge det brugernavn og den adgangskode, du har fået efter købet.
  3. Søg i Microsoft Store efter spillet: Minecraft Launcher/Minecraft
  4. Klik på knappen "Installer".

• Vi foretager ikke tilbagebetalinger, kun udskiftning, hvis kontoen ikke fungerer med et identisk produkt (hvis der er en videooptagelse fra betalingsøjeblikket til bekræftelsestidspunktet) • Ved eventuelle problemer skal du kontakte "Korrespondance med sælger” • Det er forbudt at give negativ feedback, før du har modtaget et svar fra "Sælger".⛔️ Det er forbudt at forsøge at narre sælgeren for at distribuere kontoen (1 aktivering - 1 pc), hvilket forårsager skade på kontoen og dets andre brugere. ⛔️ Før du køber, skal du sørge for, at du kan installere applikationen i Microsoft Store. ⛔️ Jeg uddeler kun en erstatning i slutningen af ​​abonnementet til dem, der ikke havde tid til at spille i to uger.

VIGTIGE REGLER

  • Læs instruktionerne tydeligt og gør alt i overensstemmelse med dem.
  • Det er forbudt at ændre adgangskoden.

Del med venner: Vkontakte, Facebook, Twitter.

MINECRAFT BEDROCK + 400 SPIL + GAVESPIL XBOX

Produkt beskrivelse

Få adgang til Minecraft Bedrock Edition og over 400 spil med en Game Pass Xbox-gave. Denne digitale genstand licenserer spillet Minecraft Bedrock Edition på Microsoft Store-platformen. Du vil være i stand til at spille på officielle servere, interagere med andre spillere og nyde de mange funktioner i denne version af Minecraft.

Hvad er inkluderet i produktet

  • Licens til spillet Minecraft Bedrock Edition
  • Mere end 400 spil på Microsoft Store-platformen
  • Game Pass Xbox gave

Installations instruktioner

  1. Sørg for, at du har Microsoft Store på din computer (Windows).
  2. Log ind på Microsoft Store ved at bruge det brugernavn og den adgangskode, du har fået efter købet.
  3. Søg i Microsoft Store efter spillet: Minecraft Bedrock Edition.
  4. Klik på knappen "Installer".

Gaver til købere

  • Hvis du giver en god anmeldelse af dit køb, modtager du en Game Pass Xbox-gave.
  • Giver du en god anmeldelse af dit køb, får du rabat på dit næste køb.

Vigtig information

  • Vi udsteder ikke refusion, kun erstatning, hvis kontoen ikke fungerer med et identisk produkt (hvis der er en videooptagelse fra betalingsøjeblikket til bekræftelsestidspunktet).
  • Før du køber, skal du sørge for, at du kan installere appen fra Microsoft Store.
  • Det er forbudt at ændre adgangskoden.


***


Minecraft Bedrock er et pc-spil, der indeholder over 400 spil og en Game Pass Xbox-gave. For at installere spillet skal du have Microsoft Store på din computer (Windows). Efter købet skal du gå til Microsoft Store ved at bruge brugernavnet og adgangskoden, der blev udstedt efter købet, finde Minecraft Launcher/Minecraft-spillet i Microsoft Store-søgningen og klikke på knappen "Installer".

Det er vigtigt at overveje, at sælgeren ikke udsteder refusion, kun udskiftning af varer i tilfælde af kontosvigt med et identisk produkt (hvis der er videooptagelse fra betalingsøjeblikket til verifikationstidspunktet). Hvis der opstår problemer, bedes du kontakte "Korrespondance med sælger".

Det er vigtigt at læse reglerne før køb, da det er forbudt at forsøge at bedrage sælgeren for at distribuere kontoen (1 aktivering - 1 pc), hvilket forårsager skade på kontoen og dens andre brugere. Før du køber, skal du også sørge for, at du kan installere programmet i Microsoft Store.

Ved afslutningen af ​​abonnementet udsteder sælgeren kun en erstatning til dem, der ikke havde tid til at spille i to uger. Det er vigtigt at læse instruktionerne tydeligt og gøre alt efter dem. Det er forbudt at ændre adgangskoden.


***


  1. Fremragende køb! Minecraft Bedrock med 400 spil og en gave Game Pass Xbox er bare et super tilbud!
  2. Tak for muligheden for at få MINECRAFT BEDROCK og Game Pass Xbox i én pakke – det er en rigtig god handel!
  3. Jeg nyder virkelig at spille Minecraft, og denne pakke giver mig endnu flere måder at spille på!
  4. Et fremragende valg for alle spilelskere - MINECRAFT BEDROCK + 400 SPIL + GAME PASS XBOX GIFT - det er bare super!
  5. Jeg var glædeligt overrasket over at finde ud af, at denne pakke ikke kun indeholder Minecraft, men også mange andre spil!
  6. Dette er et godt tilbud til dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres spillekonsol.
  7. Tak for god service og hurtig levering! Jeg nyder allerede at spille Minecraft og de andre spil i denne pakke.
  8. Jeg modtog denne pakke i gave og kunne ikke være mere tilfreds! Dette er en rigtig fed gave til spilelskere.
  9. Minecraft er en klassiker, og med denne pakke har jeg endnu flere muligheder for at spille dette fantastiske spil.
  10. Jeg anbefaler denne pakke til alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres spillekonsol og nyde spillet med venner.



Ejendommeligheder:




Elskede Minecraft Bedrock! Masser af interessante funktioner, fantastisk grafik og vanedannende gameplay.

Et stort plus er, at 400 andre spil følger med spillet, hvilket giver dig mulighed for at nyde spilverdenens mangfoldighed.

Spillet Minecraft Bedrock er meget spændende og interessant, jeg spillede nok af det i hele dage!

Det er værd at bemærke, at Game Pass Xbox-gaven også var en behagelig overraskelse. Nye spil og muligheder åbner sig hver dag.

Jeg havde en masse sjove øjeblikke, mens jeg spillede Minecraft Bedrock. Jeg anbefaler det til alle, der elsker eventyr og en ikke-standard tilgang til spil!

Minecraft Bedrock er et rigtigt fund for elskere af konstruktion og kreativitet. Du kan skabe dine egne verdener og dele dem med dine venner.

Jeg købte Minecraft Bedrock som en gave til min nevø, og han var meget glad! Han bruger meget tid i spillet og er rigtig fan af Minecraft.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)