Microsoft Office 365 ProPlus? Livstid ✅ 5 PC Win Mac

✅ Efter købet modtager køber automatisk en Microsoft Office 365 Pro Plus-konto til 5 pc'er + 1 TB One-Drive i form af LOGIN: PASSWORD. ✅ Køber modtager en kontorkonto. ✅ Når en bruger logger ind for første gang, bliver de bedt om at ændre deres adgangskode. Office kan installeres på op til 5 Windows-computere, 5 tablets eller 5 smartphones. ? Antal enheder: 5? Interfacesprog: alle sprog? Bitsystem: x32 / x64? Regional lås: Brug overalt i verden. ✅ Microsoft Office 365 Pro Plus inkluderer: - Word - Excel - PowerPoint - Outlook - One-Note - Publisher - One-Drive (1 TB). ✅ OS support: - Windows - Android - iOS. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en konto med et abonnement på Microsoft Office 365 ProPlus-produktet. Link til autorisation i din personlige Microsoft Office 365-konto. Del med venner på Vkontakte, Facebook, Twitter.

Microsoft Office 365 ProPlus - et digitalt produkt til din bekvemmelighed

Køb Microsoft Office 365 ProPlus og få et livstidsabonnement på 5 pc'er til Windows og Mac.

  • Word - opret professionelle dokumenter
  • Excel - behandle data i en praktisk tabel
  • PowerPoint - Lav smukke præsentationer
  • Outlook - Administrer din e-mail
  • OneNote - tag noter i et praktisk format
  • Udgiver - oprette publikationer og reklamemateriale
  • OneDrive (1 TB) - gem vigtige filer i skyen

Derudover kan du installere produktet på 5 tablets og 5 smartphones til Android og iOS.

Efter betaling modtager du med det samme en konto og bliver automatisk logget ind på din Microsoft Office 365 ProPlus-konto.

Gå ikke glip af chancen for at købe dette praktiske og funktionelle produkt og gøre dit arbejde mere produktivt!

Microsoft Office 365 ProPlus Lifetime er et produkt, der giver et livstidsabonnement på op til fem enheder (Windows- og Mac-computere, Android- og iOS-tablets og smartphones) for at installere pakken Microsoft Office 365 ProPlus. Efter købet modtager du en konto i form af LOGIN:PASSWORD, som automatisk giver adgang til Office-pakken, herunder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og OneDrive (1 TB).

Du kan bruge dette produkt overalt i verden, og grænsefladen er tilgængelig på alle sprog. Når du har logget ind første gang, bliver du bedt om at ændre din adgangskode.

Når du køber Office 365 ProPlus Lifetime, får du adgang til et praktisk og funktionelt produkt, der giver dig mulighed for at oprette professionelle dokumenter i Word, behandle data i Excel, lave smukke præsentationer i PowerPoint, administrere e-mail i Outlook, tage noter i OneNote, oprette publikationer og reklamemateriale i Publisher og gem vigtige filer i OneDrive-skyen (1 TB).

Gå ikke glip af din chance for at blive mere produktiv og køb dette praktiske dokumenthåndteringsprodukt! Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en konto med et abonnement på Microsoft Office 365 ProPlus-produktet og et link til autorisation på din personlige Microsoft Office 365-konto. Del dette produkt med dine venner på Vkontakte, Facebook, Twitter.


***


Microsoft Office 365 ProPlus Lifetime er et produkt, der inkluderer Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og OneDrive (1 TB). Efter købet modtager du en Microsoft Office 365 ProPlus-konto, som kan bruges på 5 Windows-computere, 5 tablets eller 5 smartphones. Antallet af enheder er begrænset til 5. Produktet understøtter alle grænsefladesprog og kan bruges overalt i verden. Windows, Android og iOS operativsystemer understøttes. Ved køb modtager du en Microsoft Office 365 ProPlus-abonnementskonto, som kan bruges i hele produktets levetid. Et link til at godkende din personlige Microsoft Office 365-konto vil blive sendt til dig med det samme efter betaling. Når en bruger logger ind for første gang, bliver de bedt om at ændre deres adgangskode.


***


  1. Microsoft Office 365 ProPlus er et uundværligt værktøj til arbejde og skole, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at oprette og redigere dokumenter, regneark og præsentationer.
  2. Jeg er meget tilfreds med mit køb af Microsoft Office 365 ProPlus - det fungerer fantastisk på mine 5 computere og giver mig mulighed for at forblive produktiv hvor som helst.
  3. Ved at bruge Microsoft Office 365 ProPlus har jeg været i stand til at øge min produktivitet markant og reducere den tid, jeg bruger på opgaver.
  4. Dette digitale produkt giver nem adgang til et væld af værktøjer og funktioner, der hjælper mig med at oprette og redigere dokumenter i professionel kvalitet.
  5. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og stabiliteten af ​​Microsoft Office 365 ProPlus - det svigter mig aldrig, når jeg har mest brug for det.
  6. Takket være Microsoft Office 365 ProPlus var jeg i stand til at reducere tiden brugt på at forberede dokumenter og præsentationer med flere gange, hvilket gjorde det muligt for mig at fokusere mere på andre opgaver.
  7. Microsoft Office 365 ProPlus er et fremragende valg for dem, der leder efter et pålideligt og professionelt værktøj til arbejde og skole.



Ejendommeligheder:




Microsoft Office 365 ProPlus er en fantastisk løsning til at arbejde med dokumenter på flere enheder.

Jeg er glad for købet af Microsoft Office 365 ProPlus Lifetime, nu har jeg adgang til de nyeste versioner af programmer for evigt.

Praktisk og pålidelig kontorpakke Microsoft Office 365 ProPlus giver effektivt arbejde på pc og Mac.

Samarbejde med kolleger er lige blevet nemmere med Microsoft Office 365 ProPlus.

Microsoft Office 365 ProPlus er et uundværligt værktøj til professionelt arbejde med dokumenter.

En bred vifte af funktioner og værktøjer Microsoft Office 365 ProPlus giver dig mulighed for at skabe dokumenter af høj kvalitet af enhver type.

At købe en licens til Microsoft Office 365 ProPlus Lifetime er en omkostningseffektiv løsning til erhvervs- og hjemmebrug.

Den stabile ydeevne og brugervenlige grænseflade i Microsoft Office 365 ProPlus hjælper dig med at få tingene gjort hurtigt og effektivt.

Hurtig adgang til cloud-tjenester og Microsoft Office 365 ProPlus-applikationer gør det nemt at arbejde hvor som helst og når som helst.

Microsoft Office 365 ProPlus er et pålideligt og praktisk værktøj til arbejde og produktivitet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)