Metro Franchise Bundle?GFN (Geforce Now)?PlayKey

Ved at købe dette produkt får du adgang til Metro Franchise Bundle "Region Free" - en generel Steam-konto, der kan bruges til at spille på cloud-tjenester såsom GFN (Geforce Now), PlayKey, My.Games Cloud, Loudplay, GATOGA. Efter betaling vil du modtage et login og adgangskode til din konto.

Metro Franchise Bundle inkluderer følgende spil: Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus, Metro Exodus Enhanced Edition (Expansion PASS) + DLC (Sam's Story, The Two Colonels).

Din Steam-konto er specielt konfigureret til at spille på skytjenesterne GFN (GeForce NOW)/PlayKey/My.Games Cloud/Loudplay/GATOGA, så alle fremskridt i spil vil blive gemt som din personlige konto. Aktivering giver dig mulighed for at spille det købte spil i et ubegrænset tidsrum. Detaljerede instruktioner til at gøre alt selv vil ikke tage meget tid. Livstidsgarantien inkluderer løbende support.

For GFN-brugere er Steam-klienten på pc ikke længere påkrævet, og du kan spille fra alle enheder såsom telefoner, tablets, tv'er, nvidia shield osv. Du skal dog have din egen konto på spilletjenesten GFN/PlayKey/My.Games Cloud/Loudplay/GATOGA, det anbefales at have et premium abonnement for at omgå køen og få den bedste cloud pc.

Det er vigtigt at bemærke, at denne konto ikke overføres til dit ejerskab, og enhver ændring af kontodata er strengt forbudt, da dette kan føre til autorisationsfejl. Bemærk venligst, at hvis spilleplatformen foretager ændringer i beskyttelse eller tilstande, fungerer aktiveringsmetoden muligvis ikke, hvilket gør det umuligt at fortsætte med at spille.

Efter køb ydes der ikke refusion og ombytning af varer. Sørg for, at du forstår, hvad du køber, og overholder kontovilkårene og -betingelserne. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte teknisk support, som er åben mandag til fredag ​​fra 7:00 til 22:00 (Moskva-tid) og i weekenden fra 9:00 til 00:00 (Moskva-tid).

Metro Franchise Bundle er et godt valg for spilelskere. Det inkluderer så populære spil som Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus og Metro Exodus Enhanced Edition (Expansion PASS) + DLC (Sam's Story, The Two Colonels). Ved at købe dette digitale produkt fra den digitale butik, får du adgang til en delt Steam-konto til at spille på cloud-tjenester såsom GFN (Geforce Now) og PlayKey.

Stilfuldt html-sidedesign vil gøre købsprocessen endnu mere bekvem og behagelig. Efter betaling vil du modtage et login og adgangskode til din konto, som kan bruges til at spille inde i cloud-tjenester, såsom GFN (Geforce Now), PlayKey, My.Games Cloud, Loudplay, GATOGA.

Aktivering af et sæt spil giver dig mulighed for at spille i ubegrænset tid. Du vil være i stand til at spille den dag spillet udgives og modtage alle spilopdateringer i det øjeblik, de udgives. Spilsproget kan vælges blandt fem tilgængelige muligheder: russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk.

Derudover er denne Steam-konto konfigureret specifikt til at spille på GFN (GeForce NOW)/PlayKey-skytjenesterne, og alle fremskridt i spil vil blive gemt som dine personlige fremskridt. Du kan spille fra enhver enhed såsom telefoner, tablets, tv'er, nvidia shield osv.

Det er vigtigt at bemærke, at denne konto ikke overføres til dit ejerskab, og enhver ændring af kontodata er strengt forbudt, da dette kan føre til autorisationsfejl. Bemærk venligst, at hvis spilleplatformen foretager ændringer i beskyttelse eller tilstande, fungerer aktiveringsmetoden muligvis ikke, hvilket gør det umuligt at fortsætte med at spille.

Hvis du køber dette digitale produkt fra en digital butik, kan du få alle fordelene ved at spille i skytjenester og nyde højkvalitets gameplay med Metro Franchise Bundle.

Gratis" på en delt Steam-konto, som kan bruges til at spille på cloud-tjenester såsom GFN (Geforce Now) og PlayKey. Metro Franchise Bundle inkluderer fire spil: Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus, Metro Exodus Enhanced Edition (Expansion PASS) + DLC (Sam's Story, The Two Colonels) Steam-kontoen er specielt konfigureret til at spille på skytjenester GFN (GeForce NOW)/PlayKey/My.Games Cloud/Loudplay/GATOGA, så alle fremskridt i spil vil blive gemt af dig personlig. Ved køb vil du modtage et login og adgangskode til din konto. Aktivering af et sæt spil giver dig mulighed for at spille i et ubegrænset tidsrum. Det er vigtigt at bemærke, at denne konto ikke overføres til dit ejerskab , og enhver ændring af dine kontodata er forbudt. Bemærk venligst, at hvis spillet vil platformen foretage ændringer i beskyttelse eller tilstande, vil aktiveringsmetoden muligvis ikke fungere uden mulighed for yderligere spil. Efter køb, refusion og ombytning af varer leveres ikke.


***


Metro Franchise Bundle GFN (GeForce Now) / PlayKey er et sæt spil fra Metro-computerserien, inklusive Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus, Metro Exodus Enhanced Edition (Expansion PASS) + DLC (Sam's Story, Two-oberst ). Ved at købe dette produkt modtager du en generel Steam-konto til at spille i skytjenester såsom GFN (GeForce Now), PlayKey, My.Games Cloud, Loudplay, GATOGA. Efter betaling modtager du et login og adgangskode til din konto, som kan bruges til at spille indenfor cloud-tjenester. Derudover kan du bruge din konto til OFFLINE aktivering på din pc.

Denne Steam-konto er konfigureret specifikt til at spille på skytjenesterne GFN (GeForce Now), PlayKey, My.Games Cloud, Loudplay, GATOGA, og alle fremskridt i spil vil være dine egne. Aktivering giver dig mulighed for at spille det købte spil i et ubegrænset tidsrum. Du modtager også alle spilopdateringer i det øjeblik, de udgives. Spilsprog inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk.

Det er vigtigt at vide, at kontoen ikke er overført til dit ejerskab, og enhver ændring af kontodata er strengt forbudt, da dette kan føre til autorisationsfejl. Vi gør også opmærksom på, at denne konto kun er egnet til at spille gennem GFN (GeForce Now), PlayKey, My.Games Cloud, Loudplay, GATOGA, og er ikke egnet til andre tjenester. Købet af dette produkt er ikke berettiget til returnering eller ombytning. Sørg for, at du forstår, hvad du køber. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren. Teknisk support er tilgængelig på hverdage fra 7:00 til 22:00 (Moskva-tid) og i weekenden fra 9:00 til 00:00 (Moskva-tid).







Metro Franchise Bundle er et sæt af tre spil fra Metro-serien: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux og Metro Exodus. I denne serie af spil kan du tage på en rejse gennem en forfærdelig post-apokalyptisk verden, hvor du skal overleve under forhold med stråling og mutanter. Metro 2033 og Metro: Last Light får dig til at kæmpe for overlevelse i Moskva-metroen, mens Metro Exodus tager dig med på en farlig rejse gennem Rusland.

GFN (Geforce Now) og PlayKey er cloud-spiltjenester, der giver dig mulighed for at spille dine yndlingsspil på fjernservere uden at downloade dem til din computer. Med GFN og PlayKey kan du spille spil fra dit bibliotek på enhver enhed med en internetforbindelse, inklusive computere, bærbare computere, smartphones og tablets. Begge tjenester tilbyder høj hastighed og grafikkvalitet og understøtter også en lang række spilcontrollere.







Metro Franchise Bundle GFN (Geforce Now) PlayKey er et bundt af spil, der inkluderer Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus og Metro Exodus Enhanced Edition (Expansion PASS) + DLC (Sam's Story, The Two Colonels). Ved køb modtager du en delt Steam-konto til at spille på cloud-tjenester såsom GFN (Geforce Now), PlayKey, My.Games Cloud, Loudplay og GATOGA. Aktivering gør det muligt at spille det købte spil i ubegrænset tid, og instruktionerne til at oprette en konto er enkle og overskuelige. Du kan spille fra enhver enhed - telefoner, tablets, tv'er, nvidia shield osv. Sprogsupport omfatter russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Når du køber dette produkt, skal du sørge for at have din konto på GFN (GeForce NOW)/PlayKey/My.Games Cloud/Loudplay/GATOGA spiltjeneste, og det anbefales at have et premium-abonnement for at omgå køen og få den bedste cloud-pc. Det er vigtigt at vide, at kontoen ikke er overført til dit ejerskab, og enhver ændring af kontodata er strengt forbudt, hvilket kan føre til autorisationsfejl. Hvis spilleplatformen foretager ændringer i beskyttelsen eller tilstandene, fungerer aktiveringsmetoden muligvis ikke, hvilket gør det umuligt at fortsætte med at spille. Købet af dette produkt er ikke berettiget til returnering eller ombytning.


***


  1. Metro Franchise Bundle er et godt tilbud til fans af post-apokalyptiske spil. En meget detaljeret undersøgelse af verden, et spændende plot og dynamisk gameplay - alt dette er til stede i dette sæt spil.
  2. Jeg købte Metro Franchise Bundle fra GFN og var imponeret over grafikkvaliteten og spilydelsen. Takket være cloud-teknologi kan jeg spille på enhver enhed uden forsinkelse eller problemer med at installere spil.
  3. Jeg har været fan af Metro-serien i lang tid, og dette sæt spil skuffede ikke. Alle spil er inkluderet i én pakke, hvilket gør det til et godt tilbud. Jeg anbefaler at købe på PlayKey, da det er meget praktisk og hurtigt.
  4. Metro Franchise Bundle er et godt valg for first person shooting og eventyrspil elskere. Selvom spillene blev udgivet for flere år siden, er de stadig relevante og interessante for spillere.
  5. Jeg købte Metro Franchise Bundle fra GFN og blev glædeligt overrasket over, hvor godt skyteknologien fungerede. Spil starter med det samme, uden forsinkelser eller forsinkelser. At spille på enhver enhed er blevet meget nemmere og mere bekvemt.
  6. Metro Franchise Bundle er et sæt spil, som alle, der elsker post-apokalyptiske spil, bør prøve. Smuk grafik, spændende historie og interessant gameplay vil ikke efterlade dig ligeglad.
  7. Jeg købte Metro Franchise Bundle på PlayKey og blev glædeligt overrasket over, hvor nemt og bekvemt det var at gøre det. Spillene blev lanceret uden problemer, og jeg var i stand til at nyde spillet umiddelbart efter købet.
  8. Metro Franchise Bundle er et godt tilbud til fans af spil med overlevelseselementer. Alle spillene i dette sæt er meget interessante og spændende, og du vil bestemt ikke fortryde købet.
  9. Jeg købte Metro Franchise Bundle fra GFN og blev glædeligt overrasket over, hvor godt skyteknologien fungerede. Spil starter med det samme, og jeg kan spille på enhver enhed uden problemer.
  10. Metro Franchise Bundle er en fantastisk mulighed for at prøve alle spillene i Metro-serien. Hvert spil i dette sæt er unikt og interessant på sin egen måde, og du vil bestemt ikke fortryde købet.



Ejendommeligheder:




Fantastisk sæt spil i én pakke! Det er meget praktisk, at du kan spille på forskellige platforme, inklusive GFN og PlayKey.

Jeg elsker at spille Metro på GFN - grafikken er fantastisk, og der er ingen forsinkelser. Jeg anbefaler denne pakke til alle fans af post-apokalyptiske spil.

PlayKey er bare en gave til dem, der vil spille Metro på en svag computer. Pak med alle dele af spillet - bare super!

Jeg købte Metro Franchise Bundle på GFN, og nu kan jeg nyde dette fantastiske spil uden at spilde tid på at installere og opdatere. Meget behageligt!

Den komplette Metro-pakke er et godt valg for dem, der ønsker at kaste sig ud i spillets spændende verden. Både GFN og PlayKey spiller uden problemer.

Jeg spiller Metro på PlayKey og elsker, hvor hurtigt og nemt det er at komme i gang. Bundtet med alle dele er bare perfekt til fans af serien.

Metro Franchise Bundle er en fantastisk måde at spare penge på spil ved at få alle delene på én gang. Jeg spiller på GFN, og jeg har ingen klager over kvaliteten af ​​spillet.

Utrolig spilpakke! Metro Franchise Bundle på GFN og PlayKey er en fantastisk måde at fordybe dig i verden af ​​det post-apokalyptiske Rusland. Stærkt anbefale!

Metro Franchise Bundle er et komplet sæt spil, der vil glæde alle fans af sci-fi og overlevelsesspil. At spille på GFN og PlayKey er meget praktisk og uden forsinkelse.

Meget tilfreds med købet af Metro Franchise Bundle på GFN og PlayKey. Spil starter med det samme og kører fejlfrit, og grafikken er simpelthen fantastisk.

Metro Franchise Bundle er ikke bare en flok spil, det er en hel verden at udforske og fordybe dig i i timevis. Med GFN og PlayKey er det blevet endnu mere bekvemt at spille.

Metro Franchise Bundle på GFN og PlayKey er en fantastisk måde at kaste sig ud i atmosfæren i det post-apokalyptiske Rusland. Spil kører upåklageligt og ser i top.

Meget tilfreds med købet af Metro Franchise Bundle på GFN og PlayKey. Spil starter hurtigt og uden problemer, og grafikken og lyden skaber en utrolig atmosfære.

Metro Franchise Bundle er en fantastisk måde at fordrive tiden på, især hvis du elsker sci-fi og overlevelsesspil. Med GFN og PlayKey er det blevet endnu mere bekvemt og enkelt at spille.

Metro Franchise Bundle er et godt tilbud til fans af post-apokalyptiske spil. Indeholder flere spil, som hver fanger dens atmosfære og gameplay.

GFN (Geforce Now) er en praktisk måde at spille pc-spil, der kræver høj ydeevne på enhver enhed. Ingen forsinkelser, grafik og lyd i høj kvalitet.

PlayKey er en fantastisk service for dem, der ønsker at nyde spil med høje grafikindstillinger, men ikke har en kraftfuld computer. Tjenesten giver adgang til spil gennem cloud-teknologien.

Metro Franchise Bundle er en af ​​de bedste måder at fordybe dig i Metroens mørke og farlige verden. Spillene er inkluderet i pakken til en attraktiv pris, så du kan spare penge.

GFN (Geforce Now) er en fantastisk måde at få adgang til en masse spil uden at skulle købe en dyr computer. Tjenesten er hurtig og uden forsinkelse.

PlayKey er en fantastisk måde at få adgang til spil på enhver enhed, selvom den ikke kan køre spil med høje grafikindstillinger. Tjenesten giver adgang til cloud computing, så spillere kan nyde spil uden problemer.

Metro Franchise Bundle er et godt tilbud til dem, der ønsker at fordybe sig i et spændende post-apokalyptisk univers. Spillene er inkluderet i pakken til en attraktiv pris, så du kan spare penge og få mest muligt ud af det.

GFN (Geforce Now) er en fantastisk måde at spille dine yndlingsspil på på enhver enhed med grafik og lyd i høj kvalitet. Tjenesten fungerer hurtigt og uden forsinkelse, så spillere kan nyde spil uden problemer.

PlayKey er en fantastisk måde at få adgang til spil uden at skulle købe en dyr computer. Tjenesten giver adgang til cloud computing, så spillere kan nyde spil på enhver enhed.

Metro Franchise Bundle er en fantastisk måde at få alle spillene i Metro-serien i én pakke. Spillene er inkluderet til en attraktiv pris, så du kan spare penge og få mest muligt ud af dine spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)