METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Steam RegionFree Key

Spilnavn: METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Genre: Action Udvikler: PlatinumGames Udgiver: Konami Digital Entertainment Udgivelsesdato: 10. januar 2014

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et spil udviklet af Kojima Productions og PlatinumGames, der vil tage den berømte METAL GEAR-franchise ind i en spændende ny verden af ​​action. Spillet kombinerer problemfrit et kompromisløst kampsystem med en episk historie, der følger Raiden, en tidligere børnesoldat forvandlet til en halvt menneskelig, halvt cyborg ninja, der bruger sit højfrekvente sværd med blade til at skære igennem alt, der står i vejen for hans hævn. .!

Spilaktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny.
  3. I Steam-klienten finder du i nederste venstre hjørne "Tilføj spil => Aktiver via Steam...".
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Steam RegionFree Key

Dette er et digitalt produkt, der kan købes i en digital butik. METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et spændende actionspil fra Kojima Productions og PlatinumGames, hvor du kan opleve utrolige eventyr med Raiden - en halvt menneskelig, halvt cyborg ninja, der bruger sit højfrekvente sværd med blade til at skære igennem alt, hvad han står på. hans vej til hævn! Spillet er regionsfrit, hvilket betyder, at det fungerer på enhver Steam-konto i enhver region.

For at aktivere spillet skal du bruge:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny.
  3. Find i Steam-klienten i nederste venstre hjørne “Tilføj spil => Aktiver via Steam...”.
  4. Indtast den digitale produktnøgle for at aktivere den.

Når det er aktiveret, vil spillet blive føjet til dit Steam-bibliotek, og du kan begynde at spille det når som helst.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Steam RegionFree Key er en digital genstand, der kan købes i Digital Item Store. Dette er et spændende actionspil fra Kojima Productions og PlatinumGames, hvor du kan opleve utrolige eventyr med Raiden - en halvt menneskelig, halvt cyborg ninja, der bruger sit højfrekvente blad til at skære igennem alt, hvad der står i vejen for hans hævn. ! Spillet er regionsfrit, hvilket betyder, at det fungerer på enhver Steam-konto i enhver region.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret), og derefter logge ind på din Steam-konto eller oprette en ny. Derefter skal du i Steam-klienten i nederste venstre hjørne finde "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." og indtaste den digitale produktnøgle for at aktivere den. Når det er aktiveret, vil spillet blive føjet til dit Steam-bibliotek, og du kan begynde at spille det når som helst. Spilgenre - action, udvikler - PlatinumGames, udgiver - Konami Digital Entertainment, udgivelsesdato - 10. januar 2014.


***


METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et actionspil udviklet af PlatinumGames og udgivet af Konami Digital Entertainment. Spillerne træder ind i rollen som Raiden - en tidligere børnesoldat forvandlet til en halvt menneskelig, halvt cyborg ninja, der bruger sit højfrekvente sværd med blade til at skære igennem alt, der står i hans hævnvej. Spillet er udviklet i fællesskab af Kojima Productions og PlatinumGames og introducerer en ny karakter i den berømte METAL GEAR-franchise.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Steam RegionFree Key er en digital produktnøgle, der kan aktiveres på Steam-platformen. For at aktivere nøglen skal du installere Steam-klienten, logge ind på din konto eller oprette en ny, og derefter i afsnittet "Tilføj spil" vælge "Aktiver via Steam" og indtaste den digitale produktnøgle. Efter aktivering af nøglen vil spillet blive tilføjet til dit Steam-bibliotek, og du kan begynde at spille METAL GEAR RISING: REVENGEANCE. Nøglen er områdefri, hvilket betyder, at den kan aktiveres i ethvert land.


***


  1. METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et fantastisk spil, der vil glæde fans af actionspil og mechs.
  2. Meget vanedannende gameplay, interessant plot og smuk grafik - alt dette er i METAL GEAR RISING: REVENGEANCE.
  3. Det digitale produkt er nemt at købe og bruge, og Steam RegionFree-nøglen giver dig mulighed for at spille i ethvert land.
  4. METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et godt valg for dem, der elsker actionfilm og ønsker at fordybe sig i et spændende spilunivers.
  5. Spillet har et spændende plot og mange interessante karakterer, der ikke vil efterlade dig ligeglad.
  6. Spillet har fremragende optimering, så det kan køre på enhver moderne computer uden problemer.
  7. METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et spil, der får dig til at føle dig som en rigtig cyborg-ninja.



Ejendommeligheder:




METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et fantastisk spil, der vil glæde enhver fan af Metal Gear-serien.

Niveauet af grafik og lyd i METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er i top.

Det spændende og dynamiske gameplay i METAL GEAR RISING: REVENGEANCE vil ikke lade dig kede dig.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er et godt valg for actionspilelskere.

Spillet har en interessant og spændende historie, der ikke vil efterlade dig ligeglad.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE er en fantastisk mulighed for at dykke ned i Metal Gears verden og opleve ægte adrenalin.

Spillet er perfekt optimeret, hvilket giver dig mulighed for at nyde dets fejlfri drift på mange computere.

Hovedpersonens mangfoldighed af våben og evner i METAL GEAR RISING: REVENGEANCE vil forbløffe dig med deres

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)