Men of War: Assault Squad 2 - Airborne ?DLC STEAM GIFT

Køb DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA - en tilføjelse til spillet, men husk, at du skal have Steam-versionen af ​​spillet for at starte. Levering sker automatisk 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste et link til din konto, som vil modtage en invitation og en gave til et Steam-spil eller tilføjelse. Gaven føjes ikke til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker kun til konti med regionen Rusland og priser i rubler. Vi sender ikke til SNG-landene/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto. Hvis du har lavet en fejl, så kontakt os via online chat eller Telegram.

For at få et link til din konto i Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter følge stien "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Husk, at vi kun sender gaver til konti i regionen Rusland, priser i rubler og en IP-adresse i Rusland. Hvis du har lavet en fejl, så kontakt os via online chat eller Telegram.

Men of War: Assault Squad 2 - Luftbåren DLC STEAM GIFT er en digital tilføjelse til det populære spil Men of War: Assault Squad 2. Denne tilføjelse tilføjer nye funktioner til spillet relateret til faldskærmslanding. Nu kan du kaste dine soldater ind i kampens hjerte for at fuldføre missioner, der ellers er umulige.

STEAM GIFT DLC er en digital vare, som du kan købe i vores digitale varebutik. Efter købet får du tilsendt en Steam-nøgle, som du skal aktivere på Steam for at få adgang til spillet og den nye tilføjelse.

Vi garanterer, at vores produkt er 100% licenseret og officielt. For at køre tilføjelsen skal du have en Steam-version af spillet Men of War: Assault Squad 2.

Køb Men of War: Assault Squad 2 - Luftbåren DLC STEAM GIFT fra os og nyd nye funktioner i spillet!

Men of War: Assault Squad 2 - Airborne DLC STEAM GIFT er en digital tilføjelse til Men of War: Assault Squad 2, der kan købes i Digital Store. Denne DLC tilføjer nye funktioner til spillet relateret til faldskærmslanding. Nu kan du kaste dine soldater ind i kampens hjerte for at fuldføre missioner, der ellers er umulige.

For at få adgang til denne tilføjelse skal du have Steam-versionen af ​​spillet Men of War: Assault Squad 2. Købet af DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA udføres automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Efter købet får du tilsendt en Steam-nøgle, som du skal aktivere på Steam for at få adgang til spillet og den nye tilføjelse. Bemærk venligst, at gaven kun vil blive tilføjet til din kontos Steam-bibliotek og ikke til dit lager.

For at få et link til din konto i Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter følge stien "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Afsendelse af DLC STEAM GIFT udføres kun til konti med regionen Rusland, priser i rubler og en IP-adresse i Rusland. Bemærk venligst, at forsendelse ikke udføres til CIS-landene/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto. Hvis du laver en fejl, skal du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


Men of War: Assault Squad 2 - Airborne DLC STEAM GIFT er en tilføjelse til spillet Men of War: Assault Squad 2, som kan købes som en gavenøgle (gave) til Steam. Denne DLC udvider basisspillets gameplay ved at tilføje nyt indhold, inklusive nye enheder og muligheder for spillere.

Det er vigtigt at bemærke, at for at bruge denne tilføjelse, skal du have Steam-versionen af ​​spillet Men of War: Assault Squad 2. Efter betaling vil den købte vare automatisk blive leveret til dig i form af en gavenøgle, som kan aktiveres på din Steam-konto.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt kun er beregnet til Steam-konti i Rusland-regionen og ikke kan accepteres på lager, men kun tilføjes til spilbiblioteket på din konto. Du skal også sørge for, at regionen på din Steam-konto matcher Rusland, før du køber. Hvis du har problemer med at købe eller aktivere et produkt, kan du kontakte sælgeren via online chat eller telegram.


***


  1. En fremragende tilføjelse til spillet Men of War: Assault Squad 2, som tilføjer nye funktioner og forbedrer gameplayet.
  2. En meget interessant tilføjelse, der giver spillere mulighed for mere effektivt at bruge lufttransport og kamphelikoptere.
  3. Fremragende grafik og lyd, der giver dig mulighed for helt at fordybe dig i gameplayet.
  4. Meget spændende og dynamisk gameplay, der giver spillerne mulighed for at nyde kampe i realtid.
  5. Nye kort og missioner gør spillet endnu mere spændende og varieret.
  6. Spillere får adgang til nye enheder og teknologier, der giver dem mulighed for at skabe mere kraftfulde og effektive hære.
  7. Gameplayet bliver endnu mere spændende og sjovt takket være de nye funktioner tilføjet i DLC.



Ejendommeligheder:




Men of War: Assault Squad 2 - Airborne DLC STEAM GIFT er et godt valg for fans af strategi- og krigsspil.

Airborne-tilføjelsen tilføjer nye funktioner og taktikker til spillet, hvilket gør det endnu sjovere.

Grafik og lyd i Men of War: Assault Squad 2 - Airborne er på et højt niveau, hvilket skaber en unik atmosfære i spillet.

Gameplayet i Airborne er meget dynamisk og spændende, selv erfarne spillere vil ikke kede sig.

DLC STEAM GIFT er en praktisk måde at købe tilføjelsen til spillet og begynde at spille umiddelbart efter købet.

Men of War: Assault Squad 2 - Airborne er et godt valg for dem, der elsker spil med en høj grad af realisme og taktisk dybde.

Airborne DLC tilføjer nye funktioner og enheder til spillet, som udvider spiloplevelsen og skaber nye udfordringer for spillerne.

Men of War: Assault Squad 2 - Airborne er et spil med en rig historie og interessante karakterer, som gør det endnu mere overbevisende.

DLC STEAM GIFT er en fantastisk gave til venner og familie, der elsker strategispil og krigsspil.

Men of War: Assault Squad 2 - Airborne er et spil, der passer til spillere på alle niveauer, fra begyndere til erfarne strateger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)