Marvel's Spider-Man: Miles Morales ✅(STEAM CODE)+GIFT

✅ Marvel's Spider-Man: Miles Morales licensnøgle vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling! Nøgleaktivering på Steam. Udgivelsesdato: 12. november 2020. Region: ingen regionale restriktioner (undtagen Belarus). Engelsk sprog.

🎁 Gave!!! Skriv en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og dupliker denne besked (i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info), hvorefter du er garanteret at modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam. Hvis du ikke har skrevet en besked til sælgeren, skal du ikke blive fornærmet, hvis du ikke har modtaget gaven.

🕷️ Om spillet: "Efter begivenhederne i "Marvel's Spider-Man: Remastered" forsøger unge Miles Morales at vænne sig til sit nye hjem og fortsætter arbejdet med sin mentor Peter Parker som den nye Spider-Man. Men når en frygtelig trussel hænger over Miles' hjem, den unge Han indser, at med stor magt følger et stort ansvar, og for at redde Marvels New York City, må Miles iføre sig jakkesættet og blive Spider-Man.

🔑 Sådan aktiverer du nøglen:

  1. Download og installer Steam (hvis det ikke allerede er installeret).
  2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et digitalt produkt, der kan købes gennem Digital Store. Nøglen til at aktivere spillet på Steam-platformen vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling. Spillet er beregnet til aktivering på Steam og blev udgivet den 12. november 2020 uden regionale begrænsninger (undtagen Hviderusland) på engelsk.

Derudover vil du, når du køber dette produkt, modtage en gave - et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen "Korrespondance" på bestillingssiden på Oplata.info.

Beskrivelsen af ​​spillet "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" fortæller, hvordan unge Miles Morales fortsætter arbejdet med sin mentor Peter Parker som den nye Spider-Man. Men da en frygtelig trussel lurer over Miles' hjem, indser den unge helt, at med stor magt følger et stort ansvar. For at redde Marvel-verdenens New York bliver Miles nødt til at tage et jakkesæt på og blive Spider-Man.

Aktivering af en nøgle til et spil er ret simpelt: du skal downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam" , indtast den modtagne nøgle umiddelbart efter betaling. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.

...


***


"Marvel's Spider-Man: Miles Morales" er en licensnøgle til at aktivere spillet på Steam-platformen. Spillet blev udgivet den 12. november 2020 og har ingen regionale begrænsninger med undtagelse af Hviderusland. Spillets sprog er engelsk.

Efter begivenhederne i Marvel's Spider-Man: Remastered, kæmper Miles Morales, den nye Spider-Man, for at tilpasse sig sit nye hjem og fortsætte arven fra sin mentor Peter Parker. Men da en frygtelig trussel lurer over Miles' hjem, indser den unge helt, at med stor magt følger et stort ansvar. For at redde Marvel-verdenens New York bliver Miles nødt til at tage et jakkesæt på og blive Spider-Man.

Som gave tilbyder sælgeren at modtage et tilfældigt spil på Steam, når du skriver en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Efter betaling vises spilnøglen automatisk i browservinduet og sendes til den e-mail, der er angivet ved afgivelse af ordren. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto på Steam eller logge på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil", vælg "Aktiver via Steam" og indtast nøgle. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil og kan downloades fra Steam.


***


  1. Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et fedt spil, der vil glæde alle tegneseriefans og actionfans.
  2. Fantastisk gameplay, smuk grafik og en spændende historie - Marvel's Spider-Man: Miles Morales har det hele.
  3. Hvis du elsker superheltespil, så er Marvel's Spider-Man: Miles Morales præcis, hvad du har brug for.
  4. Et utroligt spændende spil, der vil få dig til at føle dig som en rigtig superhelt.
  5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad og vil give dig en masse positive følelser.
  6. Superheltehandling, der ikke vil efterlade dig ligeglad. Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et godt valg for alle, der ønsker at have en sjov og interessant tid.
  7. Hvis du vil føle dig som en rigtig superhelt, så er Marvel's Spider-Man: Miles Morales spillet, der giver dig mulighed for at gøre det.
  8. Et fantastisk spil med en fantastisk historie og vanedannende gameplay. Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et af de bedste superheltespil.
  9. Hvis du leder efter en interessant og spændende historie, så er Marvel's Spider-Man: Miles Morales et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad.
  10. Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et spil, der skal prøves for alle, der elsker superheltespil og action.



Ejendommeligheder:




Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et spændende actionspil, der vil imponere enhver tegneseriefan.

Spillet formidler fuldt ud Marvels atmosfære, og den nye helt Miles Morales bringer et frisk blik på den velkendte verden.

Karakterkontrol er meget praktisk og gør det nemt at vænne sig til selv begyndere i genren.

Grafik og lyd i spillet på højeste niveau, hvilket skaber et utroligt realistisk billede af verden.

Gameplayet er interessant og varieret, så du ikke keder dig gennem hele spillet.

En fin bonus er den gave, der følger med spillet – det gør købet endnu mere rentabelt.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales er en fantastisk måde at tilbringe din fritid med venner og familie.

Spillet er meget genspilbart, da der er mange quests og hemmeligheder at opdage.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales er et rigtigt mesterværk i videospilverdenen, som bestemt er et forsøg værd.

Spiludviklerne har gjort et godt stykke arbejde med detaljerne og skabt et rigtigt kunstværk, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)